Indlæser...

Elephant Hill Chardonnay 2019 75 CL

Varenummer
698951
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

199,00 kr.

Beskrivelse

Elephant Hill Chardonnay 2019


Elephant Hill Chardonnay er en fyldig hvidvin lavet udelukkende af Chardonnay-druer fra det smukke Hawke's Bay i New Zealand. Dette er en vin, der tager dig med på en sensorisk rejse til Te Awanga-marken, der strækker sig helt ud til kysten. Under de sprøde og mineralske noter gemmer der sig et elegant og velintegreret fadpræg, som opnås gennem 12 måneders modning på barriques, hvoraf 25% er nye egetræsfade. Resultatet er et forrygende glas Chardonnay, der vil appellere til elskere af den gamle verden med sin kølige og rankede stil.


Beskrivelse:


Farve: Let gylden.

Duft: Oplev en forfriskende duft af sprød citrus- og grønne æbler samt mere modne frugter som ananas, saftige ferskner og et subtilt strejf af flintet røg.

Smagsnoter: Elephant Hill Chardonnay 2019 er kendetegnet ved sin renhed og elegance. Smagen byder på noter af stenfrugt, delikate hasselnødder og forfriskende citrus, alt sammen balanceret af en elegant syre.

Håndværket bag Smagen:


Denne vin er skabt med omhu, og druerne stammer primært fra Elephant Hills Te Awanga-mark, der ligger tæt på kysten. Den unikke smagsprofil opnås også takket være 12 måneder på barriques, hvor en fjerdedel er nye egetræsfade.


Serveringsforslag:


Nyd Elephant Hill Chardonnay 2019 afkølet, ideelt til at ledsage fisk eller skaldyr. Denne vin er en ægte fornøjelse for dine smagsløg og en skat fra New Zealand.


Specifikationer

Produkttype: Hvidvin

Alkohol %: 13,5

Årgang: 2019

Land: New Zealand

Region: Hawke's Bay

Druer: Chardonnay (100 %)

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna