Indlæser...

Ebony Vale Sparkling Chardonnay(Alkoholfri) FL 75

Varenummer
690863
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

59,00 kr.

Beskrivelse

Ebony Vale Sparkling Chardonnay er en alkoholfri mousserende vin, der tilbyder den forfriskende smag af Chardonnay-druer uden alkoholindholdet. Flasken har en volumen på 75 cl (750 ml). Her er en produktbeskrivelse:


Produktbeskrivelse: Ebony Vale Sparkling Chardonnay (Alkoholfri) FL 75 (750 ml)


Ebony Vale Sparkling Chardonnay (Alkoholfri) er en mousserende vin, der giver dig mulighed for at nyde smagen af Chardonnay-druer uden alkoholens virkninger. Denne alkoholfri vin er velegnet til dem, der ønsker en festlig og forfriskende drik uden alkoholens påvirkning. Her er nogle af de vigtigste træk ved Ebony Vale Sparkling Chardonnay (Alkoholfri):


1. Chardonnay Smag: Denne alkoholfri vin er baseret på Chardonnay-druer, der giver den en frisk og frugtagtig smag med noter af æbler, citrusfrugter og lette blomsteraromaer. Den minder om smagen af traditionel Chardonnay-vin.


2. Mousserende Natur: Ebony Vale Sparkling Chardonnay er mousserende, hvilket tilføjer en festlig dimension til din oplevelse. Den har fine bobler, der danser på tungen og giver en fornemmelse af luksus.


3. Alkoholfri: Den mest bemærkelsesværdige egenskab ved denne vin er dens alkoholfri karakter. Dette gør den egnet til mennesker i alle aldre og til alle lejligheder, hvor alkohol ikke er ønsket eller tilladt.


4. Elegant Flaske: Som en mousserende vin er Ebony Vale Sparkling Chardonnay normalt præsenteret i en elegant flaske med en korkprop. Dette gør den velegnet til gavegivning eller til at pynte op til særlige begivenheder.


5. Alsider og Servering: Denne alkoholfri mousserende vin kan nydes som en aperitif, en forfriskning til festlige lejligheder eller som en ledsager til lette måltider og forretter. Den er velegnet til at hæve glasset ved særlige lejligheder.


6. Serveringsanbefalinger: Ebony Vale Sparkling Chardonnay (Alkoholfri) serveres normalt kølet. Du kan bruge et champagneglas eller et vinglas til servering og nyde dens mousserende og frugtagtige karakter.


Ebony Vale Sparkling Chardonnay (Alkoholfri) FL 75 (750 ml) er en ideel løsning for dem, der ønsker smagen af Chardonnay-vin uden alkoholens virkninger. Den er velegnet til en bred vifte af lejligheder og til at tilfredsstille smagsløgene hos dem, der ønsker en alkoholfri alternativ.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna