Indlæser...

iSi - Easy Whip Flødesifon 0,25 L - Hvid

Varenummer
9729
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

499,00 kr.
På lager

Beskrivelse

Flødesifon i god kvalitet fra ISI

Når vinteren nærmer sig er der stor sandsynlighed for, at man snart begynder at skulle lave varm kakao og det betyder selvfølgelig også, at man skal lave flødeskum. At stå og piske fløde kan dog være en lang og kedelig proces, hvorfor mange vælger at købe en god flødesifon. Denne type har et rumfang på 0,25 l og så kaldes den Easy Whip og er lavet af ISI. Flødesifonen har et smart knap system, der gør, at det er rigtig nemt at dosere med den uden at komme til at hælde for meget fløde i kakaoen. Det er desuden meget nemt at rengøre den og det gør, at flødesifonen generelt er meget hygiejnisk da du på få minutter har fået gjort den så ren, at den sagtens kan bruges igen. Med denne flødesifon er det dig, der har kontrollen over hvordan flødeskummen skal laves og hvor meget du skal lave.
 
Metode:
1 - Hæld fløden i beholderen
2 - Skru hovedet tilbage på plads
3 - Indsæt 1stk patron
4 - Ryst sifonen 3-5 gange.
 
Nu er du klar til at lave de fedeste flødetricks! Holder fløde frisk i 10 dage i køleskab uden konserveringsmidler. ISI 1/4 liter flødeskumsprøjte kan også anvendes til varm sauce, kold skum, saucer, fromage samt flødeskum og andre luftige desserter.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna