Indlæser...

East Imperial Grapefruit Tonic 15cl

25,00 kr
Varenummer
13607

Beskrivelse

East Imperial fra New Zealand producerer tonicvand baseret på en over 100 år gammel opskrift. De har vendt ryggen til masseproduktion og fokuserer i stedet på design og håndværk. Med inspiration fra en gammel familieopskrift fra 1903 har East Imperial fundet frem til den traditionelle produktion af tonicvand baseret på håndplukkede ingredienser. I samarbejde med de bedste bartendere i Asien og de dygtigst destillerier fra hele verden har de skabt en vifte af drinksmiksere af højeste kvalitet.
Denne autentiske tonicvand er inspireret af den legendariske bartender Harry Craddock, som i 1930’erne var kendt for sine fantastiske cocktails på ikoniske lokaliteter i London som f.eks. The Savoy og The Dorchester Hotel.
Inspireret af Craddock og hans brug af ”forbuden frugt” er denne East Imperial Grapefruit Tonic lavet af de fineste naturlige ingredienser inklusive den sydøstasiatiske pomelo, som bidrager med dybe noter af appelsin og citrus.
Det er en skøn tonic med rund og overdådig smag af appelsin, citrus og grapefrugt.
Som det er tilfældet med andre East Imperial mixere, er dette en tonic, der har et meget naturligt udtryk med fremtrædende citrusnoter, der matcher den bitre smag.
Den er perfekt til drinks og cocktails.

East Imperial # 2 Top Trending Tonic Brand i Drinks International 2018

East Imperial # 3 Top Selling Tonic Brand i Drinks International 2018

East Imperial # 2 Top Trending Tonic Brand i Drinks International 2017

East Imperial # 5 Top Selling Tonic Brand i Drinks International 2017
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna