Indlæser...

Durummel Semolina Grov Øko 5 kg

Varenummer
684295
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

179,00 kr.

Beskrivelse

Vores økologiske Durummel Semolina Grov er et nøgleingrediens til at lave lækre hjemmelavede pasta og bagværk. Den er lavet af finmalt durumhvede, der giver en karakteristisk gul farve og en fyldig smag til dine kreationer.


Med vores Durummel Semolina Grov kan du skabe pasta i forskellige former som spaghetti, fusilli, lasagneplader og meget mere. Den grove tekstur af semolina giver pastaen en perfekt al dente konsistens og hjælper med at fastholde saucen.


Du kan også bruge vores Durummel Semolina Grov til at lave lækre bagværk som brød, pizza, focaccia og kager. Den giver en unik smag og tekstur til bagværket, der vil glæde dine smagsløg.


Vores økologiske Durummel Semolina Grov er dyrket og forarbejdet med omtanke for miljøet og bæredygtighed. Den er fri for kunstige tilsætningsstoffer og pesticider og er certificeret økologisk af pålidelige organisationer.


Med en pakke på 5 kg har du rigeligt med Durummel Semolina Grov til at eksperimentere og skabe en bred vifte af pasta- og bagværksopskrifter. Den lange holdbarhed gør det muligt at nyde de autentiske og velsmagende resultater i lang tid.


Gør din egen pasta og bagværk med vores økologiske Durummel Semolina Grov og oplev den autentiske smag og tekstur. Uanset om du er en erfaren kok eller nybegynder i køkkenet, vil vores Durummel Semolina Grov give dine kreationer en ekstra dimension af smag og kvalitet. Lad din kreativitet udfolde sig med vores økologiske Durummel Semolina Grov.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna