Indlæser...

Dryp Bakke - rustfrit stål - 2,5x10,5x50cm

Varenummer
9756
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

319,00 kr.

Beskrivelse

Praktisk Drypbakke i Rustfrit Stål

Denne praktiske drypbakke i rustfrit stål er et must-have til din bar eller køkken. Med dens gittermønster og gode mekanisme kan den nemt opsamle overskydende vand fra drinks og flasker, så du undgår rod og spild.

Drypbakken er let at rengøre - du skal blot fjerne gitteret fra rammen og rengøre det separat. Med en bredde på 10,5 cm, en højde på 2,5 cm og en længde på 50 cm kan den rumme mange drinks og sikre, at alt kondensvand og spildt væske har et sted at løbe ned.

Med denne drypbakke kan du holde din bardisk ren og organiseret, samtidig med at du tilføjer et stilfuldt element til dit rum med dens sølvfarve og rustfrie stålkonstruktion.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna