Indlæser...

Drinkspind golfkølle - 100 stk.

Varenummer
9299
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

127,00 kr.

Beskrivelse

Drinkspind golfkølle er festligt pynt til dine flotte og dejlige drinks

Drinkspind golfkølle er endnu et eksempel på, hvordan pynt og praktik går hånd i hånd. En drinkspind bruges til at røre rundt i drinken, at have noget at pusle med, og som ekstra pynt til en flot drink. Gæsterne ønsker altid at en drink enten har sugerør eller en pind til at røre rundt med. Måske er det psykologisk eller en vanesag. Det virker måske mere beroligende at kunne røre rundt i drinken, og have noget at lege med, eller for at fange isterninger i drinken.

Golfkølle til den sporty type
Golfkølle drinkspind er bare en af mange varianter som man kan få til pynt og omrøring af drinks, og som fås i mange farver. Golfkøllen er for de mere sporty typer, eller måske endda dine gæster fra golfklubben. Vores golfkølle drinkspinde leveres i pakker a 100 stk., og kommer i flere farver i pakken – rød, grøn, gul og blå.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna