Indlæser...

Drinkspind BULB 15 cm. hvid - 500 stk.

Varenummer
9304
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

259,00 kr.

Beskrivelse

Drinkspind BULB i hvid er et godt match til de ekstra farvede drinks

Når du mixer drinks til dine gæster, og husker at hælde dem op igennem en strainer, så efterlader det ikke mange frugt- eller bær-rester i gæsternes drinks, men det betyder ikke, at det de så kan undvære en drinkspind til at røre rundt i drinken med. Det giver en langt bedre smag i drinken, at den bliver omrørt efter du har hældt den op. Det skyldes, at din drink består af flere ingredienser, som har forskellig vægt, og derfor gerne vil synke til bunds.

Det fulde smagsudbytte 
For at sikre at dine gæster får det fulde smagsudbytte af dine anstrengelser, er de nød til at røre lidt rundt i drinken i ny og næ, mens de sidder og hygger sig i andres selskab. Og det har de ikke noget imod. De hygger sig, og det at have noget mellem fingrene virker også beroligende og trygt. Vores drinkspind bulb i hvid leveres i pakker af 500 stk.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna