Indlæser...

Drinkspind Bodybuilder - 100 stk.

Varenummer
9302
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

148,00 kr.

Beskrivelse

Drinkspind Bodybuilder skal akkompagnere de lidt mere stærke drinks

Hvis du skal servere lidt stærkere drinks til dine gæster, skal du huske at fortælle dem, at de lige skal passe på styrken, så ingen bliver overraskede, og måske er der nogle, der skal køre. For lige at minde dem om styrken af dine drinks, kan du jo supplere drinken med en af disse smarte drinkspinde med bodybuilder.

En sjov gimmick
En drinkspind bodybuilder fra os, er et sjovt og praktisk akkompagnement til dine drinks. Det giver dine gæster en pind eller stick til at røre lidt rundt i drinken, og samtidig giver det anledning til at snakke træning, fitness og sundhed, mens drinken nydes i fulde drag. Husk altid, at sørge for at dine drinks har været igennem en strainer. På den måde får dine gæster en meget renere og mere klar drink, uden rester af frugtkød, isflager eller lignende.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna