Indlæser...

Drinks Dispenser 10L m/ stander

Varenummer
15829
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

449,00 kr.

Beskrivelse

Flot drikkevare beholder til enhver fest

Mason Drink Dispenser (10 liter) skaber en hyggelig underholdning der passer til alles smag. Mason Drinks Dispenser med stand er den perfekte opbevaring af drikkevare og forfriskninger til fester og grillaftener. Med en retro stil inspireret af klassiske limonade krukker er denne drikkevaredispenser ideel til påfyldning med juice, cocktails osv. Med denne kan dig og dine gæster nemt og bekvemt hælde drikkevare op. Metalstativet har en passende højde, så høje glas og cocktailglas let kan fyldes op uden at spilde. Du skal blot fylde dispenseren op med frisk frugtsaft eller eksotiske cocktails. Den er nem at fylde op, twist blot toppen genopfyld. Kan indeholde to forskellige drikke på samme tid. Dette er den perfekte kick-starter til enhver fest. Produktet er populært i USA og en yderst eksklusiv drinkdispenser, som bringer stil til enhver anledning. Specifikationer - Materiale: Glas med metalstål - Farve: Sort pulverlakeret overflade - Kapacitet: 10 liter - Rengøring: Håndvask kun

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna