Vin og champagne

Vin og champagne til enhver anledning

Vin og champagne forbindes ofte med festlige lejligheder. Vores sortiment bugner af lækre vin og champagner, som både kan bruges til specielle lejligheder, eller nydes til hverdag. Vi har valgt at have vine og mousserende vine i alle prisklasser. I alle prisklasser er der lagt vægt på kvalitet, fra kendte og mindre kendte huse. Gå på opdagelse i sortimentet, find din nye yndlingsvin mellem vores mange gode flasker. Læs mere her

Faldende orden
Side
 1. Bollinger Champagne La Grande Annee 2005 FL 75
  Bollinger Champagne La Grande Annee 2005 FL 75
  1.049,00 kr
  Quickview
 2. Bollinger Champagne Cuvee Special Brut FL 75
  Bollinger Champagne Cuvee Special Brut FL 75
  499,00 kr
  Quickview
 3. Feuillatte, Champagne Brut Chardonnay 2006 FL 75
  Feuillatte, Champagne Brut Chardonnay 2006 FL 75
  499,00 kr
  Quickview
 4. Feuillatte, Champagne Brut Réserve FL 75
  Feuillatte, Champagne Brut Réserve FL 75
  399,00 kr
  Quickview
 5. Henri Giraud Champagne Fût de Chêne MV FL 75
  Henri Giraud Champagne Fût de Chêne MV FL 75
  1.199,00 kr
  Quickview
 6. Henri Giraud Champagne Rosé FL 75
  Henri Giraud Champagne Rosé FL 75
  599,00 kr
  Quickview
 7. Henri Giraud Champagne Blanc de Craie FL 75
  Henri Giraud Champagne Blanc de Craie FL 75
  599,00 kr
  Quickview
 8. Krug Champagne Grande Cuvée 163ème Édition FL 75
  Krug Champagne Grande Cuvée 163ème Édition FL 75
  1.749,00 kr
  Quickview
 9. Lanson Champagne Black Label FL 75
  Lanson Champagne Black Label FL 75
  429,00 kr
  Quickview
 10. Laurent-Perrier Champagne Brut FL 75
  Laurent-Perrier Champagne Brut FL 75
  549,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Champagne til festen

Til festlige lejligheder, er det næsten et must, at åbne en god flaske champagne. For at være helt sikker på, at flasken passer til lejligheden, er det vigtigt at kunne kende forskel på de forskellige varianter af champagne. Der er nemlig forskel på tørhedsgrad og sødme i de forskellige varianter. Der findes hele 8 forskellige udgaver, og derfor kan man blive skuffet, hvis man vælger en “forkert” flaske til formålet. Ligesom som med alt andet der spises, er smag jo forskelligt fra person til person, så man kan ikke endegyldigt sige, hvad der er rigtig og forkert. Dog er der nogle guidelines, som kan hjælpe til at finde den rette flaske. Ultra Brut er den tørreste variant indenfor champagne. Midt i skalaen findes ekstra brut eller sec. I den anden ende af skalaen er Doux. Dette er den sødeste variant og det er normalt en fra denne ende, der bruges ved velkomstdrinks og lignende. 

 

Stort udvalg af vin

Om du er til hvidvin eller rødvin, om det skal være italiensk eller fransk eller om du vil bruge mange eller få kroner på vin, så har vi det i vores sortiment. Hos os finder du vin i alle prisklasser fra både kendte og mindre kendte vinhuse. Det er selvfølgelig muligt at købe vin enkeltvis, men driver du en restaurant eller cafe, er det også muligt at lave en erhvervsaftale på flere vin. Med over 150 forskellige vine i sortimentet, kan du helt sikkert finde en, der passer til dine smagsløg. Finder du vin fra et vinhus, men ikke kan finde den helt rette flaske i vores sortiment, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne være behjælpelig med at skaffe specielle vine hjem. Ud over rødvin og hvidvin, finder du også et flot udvalg af Sherry, Grappa og dessertvine.

 

Dessertvin er prikken over i’et til desserten

Når dine gæster skal nyde en lækker dessert, så er det prikken over i’et, hvis du kan tilbyde en lækker dessertvin, som passer til. Dessertvin fås i mange forskellige varianter, hvor de mest kendt er portvin, sherry eller late harvest hvidvine. Af hvidvine kan også nævnes Eiswine eller isvin. Det er meget sød hvidvin, som produceres på druer, der har fået frost. Der skal minimum være -8 grader, når druerne høstes. Grundet ustabilt vejr mange steder i europa, er det ikke sikkert, at der kommer en stor produktion hvert år. Nogle år hænger druerne for længe, inden der bliver -8 grader, og så kan druerne ikke bruges. Hvis du ikke har prøvet isvin til en dessert, så ligger der en stor oplevelse og venter. Sherry og portvin har vi i alle prisklasser og årgange. Her er du garanteret en lækker oplevelse til din dessert.

Copyright © 2019 Barlife Aps