Finest Call

Hurtige drinks med Finest Call

Hvis der skal langes mange drinks over bardisken, eller til privatfesten, så vil mange ønske, at de kan laves hurtigt. Med Finest Call i baren er det en mulighed. Der findes mange forskellige smage, og der skal kun tilsættes alkohol og garnish, før din drink er klar. Det er en lynhurtig måde, at kunne servere forskellige drinks til dine gæster. Skal du holde privatfest, er dette en rigtig god måde at give dem en lækker smagsoplevelse. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
Stigende orden

Finest Call giver nye smagsoplevelser

Hvis du skal holde stor privatfest, eller et andet event, så er der stor efterspørgsel på drinks. Det kan være både dyrt og tidskrævende at få købt ind til 3-4 forskellige drinks - især hvis det ikke blot skal være en rum og cola eller en gin og tonic. Med Finest Call er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke smage du ønsker, at dine cocktails får. Finest Call har hele 17 forskellige smagsvarianter, som kan blandes til mange forskellige cocktails eller drinks. Man kan vælge at bruge det som en base i en cocktail, og derefter tilsætte andre ingredienser. Det kan også bruges mere eller mindre rent, hvor der blot tilføres alkohol. For at gøre drinks mere indbydende, er det altid en god ide, at bruge lidt garnish. Det kan bestå af tørret citrusfrugter, pærer eller lidt skovbær.

Serveringsforslag med Finest Call

Der findes 17 forskellige udgaver af denne mixer, så der er rig mulighed for, at lave nogle drinks, som passer til dine eller dine gæsters smagsløg. Et lækker forslag er Raspberry Colada, som er en perfekt drink til sommeren. Her bruges der Finest Call Piña Colada og kirsebær mix. Man starter med at finde et højt glas frem, og fylder det op med isterninger. Hæld 100ml kirsebær mix i bunden, og bland 30ml Piña Colada mix med 4cl lys rum i en shaker. Shake det sammen og hæld det i glasset. Inden servering bruger du en lang ske, til at hvirvle lidt rundt i glasset. Pynt eventuelt med friske kirsebær og lidt mynte på toppen. Citrus Sunrise er anden god cocktail der enkelt laves med Finest Call grenadine, tequila, appelsin og grapefrugtjuice. Fyld et højt glas med is og hæld grenadinen i bunden. Top derefter med de andre ingredienser og slut med en appelsinskive.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna