Mixer

Brug mixer til drinks

Hvis du ønsker at lave lækre drinks eller cocktails, kan du bruge mixer. Det er en hurtig og velsmagende måde, til at lave en base til dine cocktails. Det kan også bruges i sin rene form, og blot blandes med alkohol. Der fås mange forskellige smage, og det kan fås i både som væske og pulverform. Vi har et stort udvalg i vores sortiment, og nedenfor kan du læse hvordan mixer kan bruges. Læs mere her

Faldende orden
Side
 1. Belvoir Honey, Lemon & Ginger Cordial FL 50
  Belvoir Honey, Lemon & Ginger Cordial FL 50
  69,00 kr
  Quickview
 2. Einstök Icelandic White Ale, Fustage 30L
  Einstök Icelandic White Ale, Fustage 30L
  1.679,00 kr
  Quickview
 3. Belvoir Elderflower & Rose Cordial FL 50
  Belvoir Elderflower & Rose Cordial FL 50
  69,00 kr
  Quickview
 4. Fentimans Ginger Beer 50cl
  Fentimans Ginger Beer 50cl
  39,00 kr
  Quickview
 5. Royal Club Soda Water 33cl KASSE
  Royal Club Soda Water 33cl KASSE
  299,00 kr
  Quickview
 6. Scoop Slushice Koncentrat Jordbær/Hyldeblomst, 10L
  Scoop Slushice Koncentrat Jordbær/Hyldeblomst, 10L
  419,00 kr
  Quickview
 7. Scoop Slushice Koncentrat Grøn Æble, 10L
  Scoop Slushice Koncentrat Grøn Æble, 10L
  419,00 kr
  Quickview
 8. BIG TOM BLOODY MARY MIX 15 CL.
  BIG TOM BLOODY MARY MIX 15 CL.
  15,00 kr Fra 11,95 kr
  Quickview
 9. Fentimans Victorian Lemonade 27,5cl
  Fentimans Victorian Lemonade 27,5cl
  29,00 kr
  Quickview
 10. Franco's bar mix - Lemon (170g)
  Franco's bar mix - Lemon (170g)
  79,99 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Nemme drinks med mixer

Mixer er en nem og hurtigt måde, til at få velsmagende drinks. Man skal blot blande det op med væske, tilføre alkohol og så er man klar til at servere drinks for sine gæster. Det er især smart, hvis man holder et større arrangement, hvor der skal serveres mange drinks eller cocktails. Ved at bruge mixer slipper man for, at skulle stå og blande mange ingredienser sammen, hvilket sparer en masse tid i baren. Yderligere sparer det også på oprydningen, da der ikke er knive og skærebrætter, som skal vaskes op. Man kan vælge at købe mix i pulverform eller i flydende form, og vi har begge dele i vores sortiment. Hvilken type man ønsker at bruge er et spørgsmål om præferencer. Der er ikke forskel på kvaliteten på det endelig produkt. Begge typer skal blot blandes op med den ønskede væske, og efter en kort omrøring, er det klart til brug.

Drinks med mixer

Skal du servere mange drinks til dine gæster, så kan det spare meget tid i baren, hvis du benytter dig af mixer. Et godt eksempel er en Lime Margarita. Lime Margarita laves utroligt nemt ved at blande en pose Francos mixer i vand. Posens indhold passer cirka til en liter vand. Når vandet og mixeren er blandet godt sammen, har du din base for drinken. Der skal således blot tilføres tequila og en smule triple sec. For at gøre drinken mere indbydende kan der pyntes med tørret limeskal. En Bloody Mary er kendt over hele verden, men den kan være besværlig og tidskrævende at lave. Ved at bruge Big Tom Bloody Mary mix, slipper du for den værste part med tomatsaft. Bland dåsens indhold med 4-6 cl vodka, lidt worcestershire sauce, tabasco og en stang selleri. På kort tid har du således to lækre Bloody Marys.

Copyright © 2019 Barlife Aps