Ginger beers

Stort udvalg af ginger beer

Ginger beer er over de senere år blevet meget populære. Det er en forfriskende drik, og drikkes ofte af personer, som ikke er så vilde med almindelig øl. Der findes mange forskellige variationer af ginger beer, eller ingefærøl, som de hedder på dansk. Fælles for dem er, at de er meget forfriskende, og passer perfekt til de varme måneder. Man kan servere dem rene eller bruge dem i drinks. 

Læs mere her

Indlæser...
Faldende orden
Side
 1. Gin og Ginger Beer: Hayman's - Pakke 00016Barlife
  Gin og Ginger Beer: Hayman's - Pakke
  499,00 kr
 2. NaturFrisk Ginger Beer 27,5cl 65150
  NaturFrisk Ginger Beer 27,5cl
  29,00 kr
 3. Fentimans Ginger Beer 50cl 65600
  Fentimans Ginger Beer 50cl
  39,00 kr
 4. Fentimans Ginger Beer 27,5cl 65147
  Fentimans Ginger Beer 27,5cl
  25,00 kr
 5. Three Cents Ginger Beer FL 20 65996
  Three Cents Ginger Beer FL 20
  12,00 kr
 6. Fever-Tree Ginger Beer 20cl 65047
  Fever-Tree Ginger Beer 20cl
  19,00 kr
Faldende orden
Side

Server en iskold ginger beer

Ingefærøl har sit udspring helt tilbage til 1800-tallet i Skotland. Man ønskede at lave en eksotisk drik, som kunne nydes i stedet for øl, som dengang var meget populær. I 1800-tallet blev der importeret mange forskellige eksotiske frugter og krydderier fra fjernøsten. Frugterne og krydderierne gav inspiration til at lave forskellige nye drikke. Under gæringen udviklede ingredienserne naturligt kulsyre, og det gav et uventet, men friskt resultat. Ginger beer blev dengang serveret alene, med garnish af citrusfrugter. Det gør den stadig i stor stil, og ofte fyldes et glas med isterninger. Fordi den er så frisk, og samtidigt serveres på is, er ingefærøl et populært valg hen over sommeren. Ønsker dine gæster et alternativ til øl, så sørg for at have et udvalg i din bar. De findes med forskellige smagsnuancer, men ingefær er altid hovedingrediensen. Server altid i store flotte glas med god plads til isterninger

Se vores udvalg lige her

Helt kort, så er ginger beer ikke øl. Navnet antyder det, og det er også hovedårsagen til en smule forvirring omkring produktet. For at noget kan kaldes øl, skal det indeholde malt eller humle og gær og vand. Ingefærøl indeholder indeholder af de ovennævnte ingredienser kun vand. Faktisk er det mere en cider, end det er en øl, og alkoholprocenten er også lav. Typisk ligger den omkring 4%. Det er lavt i forhold til øl, men relativt højt indenfor cidere. Den bruges i en række drinks og cocktails hvor den mest populære nok er Dark ’n’ Stormy. Den består af ingefærøl, mørk rum, limesaft og lidt sukker og frisk ingefær. Det er en simpel drink, og det anbefales at bruge gode ingredienser. Fever tree ginger beer er som skabt til en Dark ‘n’ Stormy. Fever Tree Ginger Beer indeholder ikke alkohol, men har en lang og blød eftersmag. Derfor passer Fever Tree Ginger Beer perfekt i den drink.
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna