Rom pakketilbud

En god rom er og bliver en klassiker. Den lækre drik, der er lavet på rørsukker og vand kan nydes i både cocktails og rent. Se vores forskellige pakker med rom nedenfor eller læs mere her.

Indlæser...
Stigende orden
 1. Gosling's Dark 'n Stormy Giftpack 54277 by 6272 color Sort
  Gosling's Dark 'n Stormy Giftpack
  349,00 kr
 2. Rom m. Glas - Pakke2 00043Barlife by 5742 color Sort
  Rom m. Glas - Pakke2
  543,20 kr
 3. Rom m. Glas - Pakke 00044Barlife by 5742 color Sort
  Rom m. Glas - Pakke
  599,20 kr
 4. Rom m. Glas - Pakke1 00041Barlife by 5742 color Sort
  Rom m. Glas - Pakke1
  399,20 kr
 5. El dorado rom gaveæske gave9 by 5742 color Sort
  El dorado rom gaveæske
  399,20 kr
 6. Den Eksklusive A.H. Riise rom gaveæske gave10 by 5742 color Sort
  Den Eksklusive A.H. Riise rom gaveæske
  1.099,00 kr
 7. Pacto Navio rom gaveæske gave12 by 5742 color Sort
  Pacto Navio rom gaveæske
  599,00 kr
 8. 17%
  SALE
  Spiced Rom & Chokolade Gaveæske 80418-06 by 5873 color Sort
  Spiced Rom & Chokolade Gaveæske
  Tilbudspris 399,00 kr Normalpris 479,00 kr
Stigende orden

Forskellige typer 

Der er mange forskellige typer rom, derfor finder du også mange forskellige pakketilbud på denne side. Du kan både få en pakke med rom og ginger beer så du kan lave en perfekt Dark n' stormy, derudover kan du også få en lækker rom med chokolade. En kombination, der går hånd i hånd når man skal nyde en lækker rom for sig selv. 

Som noget helt unik kan du også finde rompakker med rom glas. Så er du sikker på at få det maksimale ud af din rom. Perfekt hvis du skal lave rom smagning eller får gæster på besøg og gerne vil nyde et godt glas rom. 

Vi tilbyder også æsker, der fungerer rigtig godt som gave samt en helt unik julekalender, som med garanti vil glæde modtageren. 

Hvad er rom? 

HISTORIEN OM ROM

Man skal helt tilbage til omkring 1500 for at finde de første tegn på produktion af rom. Man mener, at det var Christopher Columbus, der bragte de første sukkerrør til Vestindien. Nærmere bestem Puerto Rico. Dengang vidste han ikke, at det blev startskuddet til en økonomisk vækst og noget, der ville sætte sine spor i verden mere end 500 år efter. Efter sukkerrør blev introduceret til Puerto Rico, blev det populært i hele området med lynets hast. Sukkerrør har dog vokset i verden i mange flere år, og de første beskrivelser går mere end 2000 år tilbage i tid. Faktisk stammer sukkerrørene fra Kina og Indien. Her voksede det som ukrudt, og blev ikke brugt alkohol.


SÅDAN LAVES ROM

Det kræver en masse forskellige remedier, og ofte mange års ventetid, før det endelige produkt kan smages. Først skal sukkerrøren vokse til korrekt størrelse. Herefter høstes de, og lægges i store kar, hvor de koges ind med vand. Efter mange timers indkogning bliver det hele til en melasse. Det er en klistret og meget sød sirup. Denne melasse bliver herefter destilleret, og den rå væske er nu færdig. Den rå rom indeholder typisk mellem 60 og 90% alkohol, så den er for stærk til at drikke, og samtidigt er der ingen finesse i smagen. Romens smag og karakter udvikler sig under lagringsprocessen. Lagringsprocessen varer normalt op til 10 år. Enhver kan se forskel på lys og mørk rom, men det fleste tror, at romen mister farven på grund af en filtreringsproces. Det simple svar er, at det lyse lagres i ståltanke, mens det mørke bliver lageret i træfade, hvor det optager farve.  

DRINKS MED ROM

Der er ingen tvivl om, at en af de mest kendte drinks med rom, er Mojito. Mojito bliver lavet på lys rom, og blandes med rørsukker, mynte og limeskiver og toppes med danskvand. I drinks med rom, som Mojito, kan det være svært at smage forskel på forskellige lyse rom, og man kan derfor nøjes med at bruge en billig udgave. Der hvor rommen virkelig træder i karakter, er ofte i mørke udgaver. Mørk rom er langt mere kompleks og kan have mange forskellige smagsnuancer. Laver du en Old Cuban, der anses for at være en Mojito for mænd, vil der være stor forskel på smagen, alt efter hvilken flaske der bruges. Vi anbefaler her Diplomatico Ambassador. Den laves på samme måde som en Mojito, men der bruges en mørk udgave. Et lille twist til denne drink er at toppe den med champagne eller lignende. Alkoholprocenten ryger op, og den bliver mere festlig.

 

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.7
Copyright © 2015-2021 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna