Te

Stort udvalg af Te

Det er vigtigt at have et stort udvalg af te i baren, så dine gæster kan få netop den udgave, de ønsker. Der er rigtig mange i Danmark, som ikke drikker kaffe, og te kan også bruges i mange forskellige drinks og cocktails. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af smage og mærker. Vi forhandler blandt andet Pickwick, som er et af de mest populære mærker. Her kan du læse mere om, hvordan du bruger det i drinks. Læs mere her

Faldende orden
Side
 1. Te Masters Rooibos Vanillla - Pickwick
  Te Masters Rooibos Vanillla - Pickwick
  75,00 kr
  Quickview
 2. Te Masters Mint - Pickwick
  Te Masters Mint - Pickwick
  75,00 kr
  Quickview
 3. Te Masters Earl Grey - Pickwick
  Te Masters Earl Grey - Pickwick
  75,00 kr
  Quickview
 4. Te Masters English Breakfast - Pickwick
  Te Masters English Breakfast - Pickwick
  75,00 kr
  Quickview
 5. Te Masters Green Lemon - Pickwick
  Te Masters Green Lemon - Pickwick
  75,00 kr
  Quickview
 6. Te Frugtfyrværkeri - Pickwick 1 KG
  Te Frugtfyrværkeri - Pickwick 1 KG
  219,00 kr
  Quickview
 7. Te Bailey Surf - Pickwick 1 KG
  Te Bailey Surf - Pickwick 1 KG
  199,00 kr
  Quickview
 8. Te Søde Drømme - Pickwick 1 KG
  Te Søde Drømme - Pickwick 1 KG
  199,00 kr
  Quickview
 9. Te Gensynsglæde - Pickwick 1 kg
  Te Gensynsglæde - Pickwick 1 kg
  199,00 kr
  Quickview
 10. The, Pickwick English Breakfast (12x20 breve)
  The, Pickwick English Breakfast (12x20 breve)
  39,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Pickwick te

Te fra pickwick er af høj kvalitet, og af den grund, er det et af de mest populære mærker i Danmark. Dette mærke har sin oprindelse helt tilbage i 1753 i Holland, hvor det gik under et andet navn frem til 1937. Her besluttede man at ændre navnet til Pickwick, for at det skulle lyde mere engelsk. Pickwick fåes i et utal af smagsvariationer, der er delt op i seks hovedkategorier. Der findes de helt klassiske versioner, såsom Earl Grey, Chai og grøn te, der er et must i enhver cafe eller bar. Hvert år bliver der lavet forskellige sæsonpræget smagsvarianter, og dem har vi ligeledes også altid på lager. Hvis ikke en bestemt smag fremgår af vores side, er du altid velkommen til at kontakte os. Grøn te er populær, grundet den lette og friske smag. Dette bruges ofte som base i drinks.

Drinks med te

Te bruges alt for sjældent i Danmark, men det perfekt at lave friske sommerdrinks med. Hvis du vil overraske dine gæster i baren, eller måske til havefesten, så er der her et par eksempler på drinks. De bliver med sikkerhed et hit til foråret og sommeren, men der findes også opskrifter, som egner sig bedre til efterår og vinter. Ginger Tea er med ingefær og grøn te. Den laves simpelt ved at tage 8cl koldt grøn te, 3 cl cognac, et par mynteblade og stykker ingefær. Shake og server i højt glas med isterninger. En anden cocktail er Summer Peach Tea. Her skal bruges 2 cl Canadian Club, 2 cl fersken snaps, 10 cl og koldt. Shake det sammen og server på is med et par skiver citron på toppen. Det er to lækre serveringsforslag til sommerens drinks.

Sådan bruges en Boston Shaker
Lær mere om shakere
Sådan bruger du en cocktail muddler
Sådan laver du en drinksdispenser ud af en vandmelon
Alt hvad du skal vide om strainers
Copyright © 2019 Barlife Aps