Kaffebønner

Kaffebønner 

Danmark er et af de lande i verden, som drikker mest kaffe per indbygger. Kaffe er ikke bare kaffe, og derfor fås det i mange forskellige kvaliteter og udgaver. Vores sortiment består af kaffe i høj kvalitet fra både kendte og mindre kendte mærker. Vi har valgt kaffe i høj kvalitet, fordi det er at foretrække, når der skal laves drinks. I vores sortiment har vi både hele kaffebønner og malet kaffe. Find inspiration til brug af kaffe i drinks og læs mere her

Faldende orden
Side
 1. Kaffebønner Café Noir UTZ Espresso 1kg
  Kaffebønner Café Noir UTZ Espresso 1kg
  229,00 kr
  Quickview
 2. Kaffebønner Lorenzo Napolitano - Gevalia 1 kg
  Kaffebønner Lorenzo Napolitano - Gevalia 1 kg
  199,00 kr
  Quickview
 3. Kaffebønner Lorenzo Aroma Øko - Gevalia 1 KG
  Kaffebønner Lorenzo Aroma Øko - Gevalia 1 KG
  239,00 kr
  Quickview
 4. Kaffebønner 1853 Dark Roast - Gevalia 1 KG
  Kaffebønner 1853 Dark Roast - Gevalia 1 KG
  199,00 kr
  Quickview
 5. Kaffebønner Continental 1 kg - Gevalia 1 KG
  Kaffebønner Continental 1 kg - Gevalia 1 KG
  169,00 kr
  Quickview
 6. Kaffebønner Cafe Noir UTZ - Douwe 1 KG
  Kaffebønner Cafe Noir UTZ - Douwe 1 KG
  189,00 kr
  Quickview
 7. Kaffe 65 g Bæredygtig/Øko - Gevalia
  Kaffe 65 g Bæredygtig/Øko - Gevalia
  13,95 kr
  Quickview
 8. Kaffe Professionel Cater 1 kg
  Kaffe Professionel Cater 1 kg
  125,00 kr
  Quickview
 9. Kaffe Professionel Rubin 500 g - Karat
  Kaffe Professionel Rubin 500 g - Karat
  55,00 kr
  Quickview
 10. Kaffe Professionel Rubin 65 g - Karat Kaffe
  Kaffe Professionel Rubin 65 g - Karat Kaffe
  10,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Kaffebønner med forskellige nuancer

Der kan være stor individuel forskel på, hvad folk bedst kan lide af kaffe. Nogle er mest til den mørke og lidt bitre kop kaffe, mens andre foretrækker en sødligligere og mere frugtig kaffe. Der er to ting som afgør, hvordan kaffen kommer til at smage. Først er der hvilke kaffebønner man bruger. Der findes to forskellige typer kaffe, som står for stort set alt kaffe i verden. Det er Robusta eller Arabica. De har hver deres smag, og den udvikler sig yderligere, alt efter hvordan de er ristet. Når kaffen skal brygges, er det af stor betydning under hvilken temperatur og tryk det sker. Ønsker du at bruge formalet kaffebønner i din bar, er robusta ofte den sort der vælges. Det skyldes at den har en kraftigere og mere intens smag end Arabica hele kaffebønner. Robusta anvendes derfor ofte i kaffepulver.

Cafe Noir kaffebønner

En udgave af kaffebønner, som ofte bruges til drinks er Cafe Noir. Café Noir er Arabica kaffebønner, der er helt mørkristet. Det giver en smule mere bitter og intens kaffesmag, hvilket er årsagen til navnet. Skal du bruge kaffe til drinks, bliver det ofte blandet med andre ingredienser. Disse ingredienser er med til både at fjerne og komplementere kaffesmagen. Er det en for let og lys kaffe der bruges i drinken, vil man opleve, at kaffesmagen overdøves. Det er ikke meningen. I en Irish Coffe eller en Espresso Martini er kaffe en af hovedingredienserne, og af den grund er det vigtigt at vælge en kraftig kaffe af høj kvalitet. Her passer Cafe Noir rigtigt godt. Det samme gør sig gældende for Gevalia mørkristet kaffebønner. Pulverkaffe kan bruges, og det er hurtigere at lave, men det er vigtigt at brygge en stærk blanding. På den måde sikrer man, at den intense og fyldige kaffesmag opnås.

Drinks med kaffe

Der findes et hav af drinks, hvor kaffe indgår. Et par af de mest populære er Irish Coffe og Espresso Martini. For at lave en helt rigtig Irish Coffe, der vil imponere dine gæster, skal du bruge en kraftig kaffe. Det kan være mørkristet fra Gevalia eller Cafe Noir kaffebønner. Det er grundstenen i drinken, og et sted hvor man ikke må gå på kompromis. Bland med whisky, mørkt sukker og rigtig flødeskum. Ønsker du at twiste den lidt, kan man tilføje lidt karamel sirup. Espresso Martini består kun af tre ingredienser, så der skal bruges ingredienser af høj kvalitet. En Espresso Martini kræver en kaffe med en dyb og intens smag. Ingen er Cafe Noir eller Gevalia det rette valg. Ved at bruge en af de to, får din Espresso Martini også en flot mørk farve. Pynt din martini med et par hele kaffebønner eller et drys kaffepulver.

Sådan bruges en Boston Shaker
Lær mere om shakere
Sådan bruger du en cocktail muddler
Sådan laver du en drinksdispenser ud af en vandmelon
Alt hvad du skal vide om strainers
Copyright © 2019 Barlife Aps