Dansk E-mærket webshop - over 4000 produkter til private og Erhverv 

Drikke Tilbehør - Spiritus
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Drikke Tilbehør

Drikketilbehør

Når man drikker er det selvfølgelig selve cocktailglasset eller ølglasset med den pågældende væske, som er hovedpersonen og som er det allervigtigste. Men ikke desto mindre er det også utroligt vigtigt at have forskelligt drikketilbehør, da det slet og ret gør selve drikkeoplevelsen så meget sjovere.

Når drikketilbehør kan lyse festen op

I disse dage er det meget moderne at lave helt mørke fester, hvor man udelukkende har UV-lys og hvor tænder og andre hvide ting derfor lyser op. Og noget andet, som du kan bruge til at få festen til at lyse op er noget drikketilbehør, som du kan købe her hos Barlife. For hos os er vi nemlig fortalere for, at man holder en fed fest og gør hvad man vil, så at holde en mørk fest er lige os. Noget af det drikketilbehør, som vi har og som er mest populært er det såkaldte VIP LED lys, som måske ikke lige er noget, som folk ved hvad er. Men det er en form for lys, som især er rettet til, at man kan bruge det på flaskerne, og det er netop derfor, at det rent faktisk kan karakteriseres som drikketilbehør. Nærmere bestemt er det en slags skive, som man kan påklistre brunden af en flaske. Når denne bund er sat rigtigt godt fast kan man stille flasken tilbage til der, hvor man tog den fra. Hvis man med det samme ønsker at se effekten af dette så kan man vælge at slukke lyset helt, så der bliver så mørkt, at man hverken kan se det påklistrede drikketilbehør eller selve flasken. Og dernæst gør man så det magiske, hvilket er at man slet og ret tænder på den lille sorte ting, som er på den pågældende type drikketilbehør. Umiddelbart efter vil man så se et lysshow udspille sig for øjnene af en, hvilket vil ske da der pludseligt er kommet lys i bunden på den flaske, hvor man har påført den pågældende skive. Det kan give et rigtigt sjovt lys, og med dette drikketilbehør, så kan du endda også få lyst hele ansigtet op og meget af baren vil også blive lyst op. 

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Jo mere vip, jo mere lys

Det siger sig selv, at jo mere af denne type drikketilbehør, som du erhverver dig, jo mere vil det lyse op i og omkring din bar. Det vil sige, at det kan være en god ide, at købe endnu flere af disse skiver og simpelthen påføre dem alle dine flasker. Det gode ved sådan noget drikketilbehør er, at du rent faktisk kan få det i mange forskellige farver så på den måde kan du sortere de mange flasker du har i din flaskeholder . Dette kræver naturligvis, at du har en flaskeholder, hvor man kan se bunden på flaskerne da det ikke nytter noget, hvis man ikke kan se bunden. Men så kan du ellers bruge dette drikketilbehør som en slags sorteringsværktøj. For så kan du gå ind og sortere således, at du giver de flasker, som er af én type alkohol én farve, mens du går ind og giver en anden farve til andre flasker, som er af en anden type alkohol. Så vil du både kunne oplyse hele din bar samtidig med, at du hurtigt i mørket vil kunne tage den flaske, som du ønsker at tage. Det gør, at du rent faktisk kan se hvad det er du laver, da dette drikketilbehør, således giver dig muligheden for at kunne se noget når du står og laver lækre drinks, hvilket du blandt andet kan gøre med sirup og mix .