Dansk E-mærket webshop - over 4000 produkter til private og Erhverv 

Monin - Spiritus
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Monin

Der findes mange forskellige typer sirup, som du blandt andet kan bruge bag baren, men mange af de mærker, som findes er ikke nødvendigvis nogle, som er så kendte. Et af de bedste mærker, og det er da også et af de mærker, som vi har her hos Barlife det er Monin sirup.

Med Monin sirup får du rene råvarer

Noget af det allermest karakteristiske ved den type sirup er, at det er en type, som udelukkende gør brug af de helt rene råvarer og rigtige ingredienser. Det gør nemlig, at smagen simpelthen er bedre fordi, at de forskellige ingredienser, som anvendes i denne sirup de slet og ret kommer til deres ret på en god måde og får det hele til at smage fantastisk.

Udover det så er denne type sirup også kendt for at de anvender den reneste sukker. Det vil sige, at den sukker, som bliver brugt til at lave sirup i mange forskellige smage den ikke er blandet med alt muligt, men den er simpelthen bare det reneste sukker.

Læs mere om den lækre cocktail sirup ↓

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

En marzipanlignende sirup

Der er mange mennesker, som er så vilde med marzipan, at de ville elske, at få en cocktail eller eventuelt en eller anden type kaffe, som netop havde denne smag. Det kan man få med en sirup fra Monin, som er lavet af mandler. For selvom den er lavet af mandler, så er det sådan, at når man nyder den så sød så vil man ikke kunne undgå at komme til at tænke på marzipan, fordi, at det jo netop er denne nød, som man bruger til at lave denne sukkermasse.

Mandler, som anvendes til Monin sirup er nogle, som stammer fra mandeltræet, hvilket der er mange, som aldrig tænker over fordi, at det er sjældent, at mandeltræer får så meget opmærksomhed. De blomster, som er på sådan et træ er både lyserøde og hvide, og smagen af mandler, som man får fra sådan et træ er både let søde og meget delikat.

Det er netop den runde og delikate smag, som gør, der er lavet en hel sirup, med denne smag. Og det er da også det, som gør, at en af de typer sirup, som du kan finde hos os det netop er denne type sirup, som er lavet af mandler. En af de drinks, som du blandt andet kan lave med denne sirup det er en mai tai, og til denne kan du for eksempel også bruge en eller anden rom, som du mener vil passe godt til den sirup, som du har valgt at købe. 

En af de typer sirup som du kan nyde det er agavesirup, som er en sukkulentplante, og den indeholder mere end 200 typer af forskellige arter. Det er især i Mexico, at man anvender agaveplanten fordi, at netop denne plante har det rigtig godt i det klima, som netop kendetegner det land på de breddegrader. Det er ikke kun som sødestof, at denne plante bruges for det er da også sådan, at de mere hårdtslående typer, tequila og mezcal de også laves fra netop denne store og imponerende plante.

Den nektar, som man bruger til at lave sirup lavet med agave den får man ved at filtrere og lade den undergå en proces, som gør nektaren til jucie. Denne sirup er således, ligesom alle de andre typer Monin sirup, lavet med de bedste ingredienser. Den har desuden gennemgået en kemisk proces som gør, at den kan opløses lige med det samme uanset om du blander den med varme eller kolde drikkevarer. Det vil sige, at uanset om du vælger at bruge din sirup i en kaffe eller i en cocktail, så vil den blive opløst lige med det samme og det gør det nemmere når du skal drikke din drik.