Link til e-mærke kontrol
0 Varer 0,00 DKK Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Brandy

Brandy

Det kan være svært, at manorere rundt i alle de forskellige slags alkohol, der findes, men med brandy kan man ikke gå helt galt i byen. For den skønne smag, vil gøre, at de fleste er helt solgt når først de har prøvet at smage den. Hvis man skal lave en brandy, så er det først man skal gøre at destillere vin. For det er sådan, at brandy er destilleret vin, og det kan også ses på alkoholprocenten, at den er i den tungere ende i forhold til almindelig vin. For den indeholder nemlig 35-60% alkohol, og det er selvsagt ikke så lidt. Og denne alkohol kommer da også til udtryk på den helt rigtige måde når man drikker en brandy for den lægger sig det helt rigtige sted i ganen og i munden når man smager efter.

En brandy efter middagen

Noget, som vi ofte hører fra vores kunder hos Barlife er, at der er rigtig mange, som vælger at anvende brandy til en alkohol, som de drikker efter en dejlig middag. Det er således en lille slags drik, som man slutter en god middag af med. Det er da også ofte en slags alkohol, som hurtigt bliver drukket fordi, at det sjældent er sådan, at man blot drikker en enkelt en. Ofte vil man nemlig være mere tilbøjelig til at drikke meget mere end blot en enkelt en, og det vil gøre, at den flaske brandy man har i barskabet hurtigt bliver tom. Og så er det godt, at man har let adgang til denne side, hvor vi har forskellige typer brandy, så i takt med, at man får tømt flaskerne kan man prøve nogle forskellige typer brandy, som man på den måde kan få prøvet lidt af hvert.
 
 
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
;
Det er forskelligt hvordan brandy skabes og det, som ofte sker er, at det lagres i trækar, og derfor er det klart, at den smag, som træet automatisk giver vil give lidt til smagen af den brandy, som man ender ud med at have. Det er forskelligt, hvordan brandy opnår sin farve. For hvis man har set en brandy så vil man på intet tidspunkt være i tvivl om, at den har en helt særlig farve. Det er nemlig sådan, at en brandy er kendetegnet ved at have en mørk gylden farve. Og oprindeligt så kommer denne gyldne og lettere mørke farve ved, at man opbevarer alkohollen i trækar i lang tid. Det er dog ikke alle steder, som den dag i dag rent faktisk gør det, at de lader en brandy ligge i lang tid. For faktisk er der nogle, som i dag ‘snyder’ lidt med farven, hvilket de gør ved at de tilfører noget farve. Og dette er der ikke som sådan galt med for de typer brandy, som vælger at gøre dette kan sagtens være gode, og noget man også kan være sikker på det er, at de så er det billigere fordi, at producenter, som vælger at lave brandy på denne måde kan lave meget større portioner meget hurtigt og på den måde sælge mere.

Brandy er destilleret pomace

Hvis man skal være mere teknisk så kan man beskrive, at brandy faktisk er en form for destilleret pomace. Og her er der mange, som ikke lige har styr på hvad pomace er, men det kan man faktisk bare beskrive som de solide rester fra vindruer, som er overskydende når man har presset vindruerne og lavet det, som man laver vin af. Og det man så gør med denne pomace for at få brandy ud af det er at destillere det på den helt rigtige måde. Det kan dog også være andre former for frugt, som man bruger på samme måde, for det er ikke sådan, at det behøver at være druer. For mange vil opleve, at det også kan være sådan, at der er mange andre typer frugter, som man anvender til at lave brandy. Der er mange forskellige steder i verden, hvor man tidligere og den dag i dag laver brandy. For blandt andet er det sådan, at stederne Cognac og Camagnac er steder, hvor man laver brandy. Og disse steder er da også netop placeret i den del af verden, som er mest kendt for brandy, nemlig den sydvestlige del af Frankrig.