Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Mousserende Vin - Vin & Champagne - Drikkevarer
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Mousserende Vin

Mousserende vin

Skal det være luksuriøst så skal det være med mousserende vin da netop denne lækre drik er noget, som alle mennesker forbinder med noget yderst luksuriøst og lækkert.

En privat luksusfest med mousserende vin

Er du typen, som har en bar eller som på en eller anden måde holder forskellige fester så vil du formentligt være vant til at blive booket til meget forskellige arrangementer. Hos Barlife kan vi både levere drikkevarer og alt hvad du ellers får brug for uanset hvilken type arrangement du skal holde. Det kan være, du på et tidspunkt vil få brug for mousserende vin og det er noget, som vi sagtens kan stå for.

Hvis du kommer ud for at blive bedt om at holde en yderst luksuriøs fest, hvor der intet budget er, så er det første du automatisk bør komme i tanke om mousserende vin. For netop denne drik er noget af det mest luksuriøse, som der overhovedet findes og hvis der er meget af dette, så vil enhver føle, at det er en meget luksuriøs fest. Og her kan du lige så godt være kreativ. Det mest oplagte er naturligvis, at du vælger at servere mousserende vin i en masse champagneglas til samtlige af de gæster, som kommer til festen. I mange tilfælde ville du i samme ombæring få brug for en champagnekøler, men til en luksuriøs fest er det naturligvis nødvendigt, at samtlige glas skal skænkes og det er ikke noget, som gæsterne selv skal gøre. 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Med mousserende vin kan du være mere kreativ

Når du endeligt står og skal lave en fest hvor du har tænkt dig at købe mousserende vin kan du ligeså godt lade tankerne flyde og være meget kreativ. Noget af det du kan gøre er for eksempel at lave et springvand. Og her skal det selvfølgelig ikke være et ganske almindeligt springvand, som man normalt ser dem, hvor de er lavet med vand. Derimod bør du lade en masse liter champagne flyde således, at det er champagne, som er i springvandet i stedet for. Folk kan så vælge at gå hen og dyppe glasset og på den måde få drukket noget mousserende vin og det vil helt sikkert være noget, som er så spændende og anderledes, at det er noget, som du vil kunne se på de sociale medier meget lidt tid efter. Når folk får meget at drikke vil du uden tvivl også se folk, som pludseligt smider tøjet for simpelthen at bade i mousserende vin da de måske mener, at dette er det mest luksuriøse, som man overhovedet kan gøre. Og hvis du oplever, at folk begynder at svømme i springvandet, som du har fyldt med mousserende vin så kan du ligeså godt gøre noget andet. Hvis der til denne fest er et badekar så er det bare med at hælde mousserende vin i dette også, for så kan folk bade her og det vil de synes er rigtig sjovt og noget helt anderledes og nyt, som de aldrig har prøvet før.

Resterne af den mousserende vin kan drikkes en anden gang

Noget af det gode ved mousserende vin er, at det ikke så nemt bliver for gammelt. Det vil sige, at hvis du står efter en fest med mange liter mousserende vin som ikke er blevet drukket så skal du ikke blive bekymret. For hvis du en anden gang bliver bedt om at skulle holde så luksuriøs en fest, så vil du uden tvivl kunne bruge disse flasker igen. Hos Barlife kan du købe mange forskellige slags mousserende vin så du behøver ikke at tage dig til takke med en som du ikke så godt kan lide. Med det store udvalg vi har, vil du højst sandsynligt kunne finde en flaske, som du vil blive glad for.