Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Vin & Champagne - Drikkevarer
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Vin & Champagne

Vin&champagne

Lad druerne sejre og nyd hvordan de er genstand for meget væske, som smager skønt og gør dig i godt humør. Her hos Barlife har vi et imponerende udvalg af både vin og champagne, i hvert fald hvis vi selv og vores kunder skal sige det. Vi mener nemlig, at en bar aldrig kan være en rigtig bar, hvis ikke der både er vin og champagne på hylderne. For det kan godt være, at det primært er fadøl og mixede cocktails, som bliver langet over bardisken, men det betyder dog ikke, at det ikke også er en god ide at have både vin og champagne, for det er noget, som en bar tjener meget på og desuden er det noget, som de fleste kan lide.

En fest kræver champagne

Mange af de kunder, som køber ind her på siden de køber ind til forskellige arrangementer og fester og det er da også en af grundene til, at vi sælger meget champagne. For skal man holde en fest og ønsker man at give gæsterne en stor oplevelse, så bør man sørge for, at der er så meget champagne som muligt. For der er intet som champagne, som får folk i godt humør og som gør, at man gør et stort indtryk på alle. For champagne er noget alle kan lide da boblerne føles så skønt i kroppen og går direkte til hovedet på en dejlig og fjollet måde. Og hvis man skal holde en rigtig stor fest så kan man allerede fra starten af sørge for at stille de mange flasker champagne op ved siden af hinanden og så kan man eventuelt lave en pyramide af champagneglas og når så denne champagne skal serveres så kan man starte med at servere champagne i det øverste champagneglas, og så kan man observere hvordan champagnen, når det øverste glas er fyldt op, vil bevæge sig nedad og lige så stille vil man se hvordan samtlige champagneglas de bliver fyldt op. Og det kræver rigtig meget champagne fordi, at man fylder så meget champagne i hvert enkelt glas. Og her kan man bruge Barlife som leverandør fordi, at vi har så mange forskellige typer champagne, at vi sagtens kan være med til at skaffe dig al den champagne, som du skal bruge til dit store arrangement.
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side
 1. Jacobs Creek Cabernet Sauvignon FL 75

  Jacobs Creek Cabernet Sauvignon FL 75

  Velstruktureret og elegant Jacobs Creek Cabernet Sauvignon

  En god rødvin er altid noget, som man vil nyde uanset hvad man skal spise og hvor man befinder sig henne. Det er nemlig sådan, at en rigtig rødvin er noget, som man kan nyde til mange forskellige former for mad og blandt andet gælder det, at Jacobs Creek Cabernet Sauvignon er en god vin, og det er den blandt andet hvis du skal nyde noget lækkert mad. Hvis du er tjener eller sommelier så vil du opleve, at hvis du skal sige til folk, hvad de kan vælge at drikke af vin til deres kød eller lignende så kan det for eksempel være Jacobs Creek Cabernet Sauvignon, som er en vin, der passer til lyst kød og meget andet slags kød, men sjældent det meget stærke i det. Smagen af vinen er fyldig og karakterfuld.

   

  Vis detaljer
  89,00 DKK
  Prisgaranti

 2. Château Ste. Michelle, Columbia Valley Syrah 2012 FL 75

  Château Ste. Michelle, Columbia Valley Syrah 2012 FL 75

  Traditionsrig og smagfuld Chateau Ste. Michelle Columbia

  Denne lækre vin har en lang historie bag sig hvilket man kan smage når man tager en tår af Chateau Ste. Michelle Columbia Valley Syrah. Vineriet blev grundlag helt tilbage i 1934, og det ligger i Washington i USA. Der er her tale om en innovativ vin, hvilket skinner igennem da smagen, som der er i denne Chateau Ste. Michelle Columbia Valley Syrah skiller sig ud fra mange andre slags vine og mange andre vinerier. Vinen er fra årgangen 2012, hvilket af de fleste er kendt som en god årgang.
  Vis detaljer
  259,00 DKK
  Prisgaranti

 3. Tenuta da Mar, "Opera Terza" Amarone 2012 FL 75

  Tenuta da Mar, "Opera Terza" Amarone 2012 FL 75

  Tenuta da Mar, "Opera Terza" Amarone 2012
  Alkohol: 15%
  Indhold: 75 cl.
  Område: Veneto, DOCG
  Årgang: 2012
  Druetype: Corvina, Rondinella, Molinara.
   
  Druerne i Tenuta da Mar "Opera Terza" Amarone håndplukkes i slutningen af september og samles i små 5 kg kasser for at beskytte dem mod for meget tryk.
  Efter plukningen påbegyndes tørringsprocessen, der varer omkring 120 dage. Hermed opnås en stor koncentration af vinen, der styrker sukkerindholdet. Efter endt tørring presses druerne, som herefter raffineres på egetræsfade. Tenuta da Mar’s Amarone er en fyldig og kraftig vin, med fin kompleksitet. Den har en meget markant Amarone smag – uden den overdrevne sødme, som mange andre vine fra dette område. Det er en vin med superb rigdom og i en ekstrem flot balance.
  Farven er dyb rubin- og granatrød. Bouqueten præges af brombær, modne kirsebær og med en krydret afslutning. Smagen er intens, fin kropsfylde og vel afbalanceret. En Amarone fra Tenuta da Mar, som huset kan være stolte af. Passer godt til stegt og grillet kød, vildt og dejlig moden ost.
  Den er elegant og kraftig i smagen. Den bør nydes ny og de næste 4-6 år frem.
  Vis detaljer
  399,00 DKK
  Prisgaranti

 4. Tenuta da Mar, "Opera Prima" Valpolicella 2014 FL 75

  Tenuta da Mar, "Opera Prima" Valpolicella 2014 FL 75

  Tenuta da Mar, "Opera Prima" Valpolicella 2014

  Alkohol: 13%
  Indhold: 75 cl.
  Område: Veneto, DOC
  Årgang: 2014
  Druetype: Corvina, Rondinella, Molinara.
   
  Denne "Valpolicella" fra Tenuta da Mar er dyrket på bakkerne tæt på Verona. Jordbunden er præget af kalksten. Druerne håndplukkes i slutningen af september. Samles i små 10 kg kasser for at beskytte dem mod for meget tryk.
  Den første fermentering foregår i 30 dage på ståltanke. De efterfølgende 10 måneder tilbringer vinen på ståltanke – inden tapningen. Resultatet er en flot og spændende vin, hvor man virkelig oplever vinens dejlige kompleksitet.
  Farven er dyb rubinrød. Bouqueten præges af brombær og kirsebær og med en krydret afslutning. Smagen er intens, fuld af krop og behagelige aromaer. En Valpolicella fra Tenuta da Mar, som huset kan være stolte af. Passer fint til stegt og grillet kød, lam samt kylling.
  Den er intens og medium kraftig i smagen. Den bør nydes ny og de næste 1-2 år frem.
  Vis detaljer
  139,00 DKK
  Prisgaranti

 5. Molino Di Sant´Antimo Merlot della Toscana 2011

  Molino, Merlot della Toscana 2011 FL 75

  Molino Di Sant´Antimo Merlot della Toscana 2011

  Alkohol: 13,5%
  Indhold: 75 cl.
  Område: Toscana, Merlot IGT
  Årgang: 2011
  Druetyper: Merlot 100%
   
  Dyrkningen af merlot druen på Molino di Sant'Antimo fastholder merlovinens egenskaber. Også selv om den lokale teori er forskellig fra det sydfranske, som vi danskere oftest forbinder druen med. Molino går ind for tidligt plukning af merlot-druen, da den dermed bedst bevarer vinens syreindhold og finesse samt dens potentiale for lagring.
  Merlot della Toscana er en frisk vin og samtidig med stor dybde og fylde. Den er lagret i 10 måneder på 225 liters egetræsfade. 
  Vis detaljer
  149,00 DKK Ned til: 139,00 DKK
  Prisgaranti

 6. Molino Di Sant´Antimo Chianti Colli Senesi

  Molino, Chianti Colli Senesi 2013 FL 75

  Molino Di Sant´Antimo Chianti Colli Senesi

  Alkohol: 13,5%
  Indhold: 75 cl.
  Område: Toscana, Chianti Colli Senesi DOCG
  Årgang: 2013
  Druetype: Sangiovese 90%, Canaiolo 10 %
   
  Chianti Colli Senesi er en toscansk vin fra vinhuset Molino Di Sant’Antimo er lavet på den gamle traditionelle måde. Chianti er anerkendt i hele verden for sin fortræffelighed i kombination med mange madvarianter.
  Vinen er værdsat for sin store alsidighed. Takket være den lille produktion pr hektar opnås en fyldig vin. Denne vin modnes kun tre måneder på 225 liters egetræsfade. Det giver en harmonisk fløjlsagtig vin, der er fyldt med frugtsmag og en vedholdende bouquet. 
  Vis detaljer
  109,00 DKK Ned til: 79,00 DKK
  Prisgaranti

 7. Molino, Brunello di Montalcino VARCO 201

  Molino, Brunello di Montalcino VARCO 201

  Molino Di Sant´Antimo Brunello di Montalcino Varco 2010

  Alkohol: 14%
  Indhold: 75 cl.
  Område: Toscana, Brunello di Montalcino DOCG
  Årgang: 2010
  Druetype: Sangiovese 100%
   
  Brunello di Montalcino Varco er lavet på omhyggeligt udvalgte druer fra Molinos bedste og ældste vinmark kaldet Varco 84. Denne vinmark ligger i en højde af 200 meter over havets overflade og er eksponeret mod sydvest. Klimaet, er for det meste mildt, hvilket sikrer en konstant modning af druerne indtil høst. Jordbunden består mest af mergel der bidrager til det ultimative udtryk for Sangiovese druen og skaber en struktureret og afbalanceret vin.
  Brunello di Montalcino Varco har en rubinrød farve, frugtagtig og krydret bouquet, samt en harmonisk fløjlsagtig nydelse. Lagret i 4 år på egetræsfade, der giver denne vin en særligt elegant og vedholdende smag. Denne vin er én af Molinos stoltheder. 
  Den nydes bedst nu eller kan gemmes
  Vis detaljer
  399,00 DKK Ned til: 375,00 DKK
  Prisgaranti

 8. Molino Di Sant´Antimo Brunello di Montalcino 2010

  Molino, Brunello di Montalcino Paolvs 20

  Molino Di Sant´Antimo Brunello di Montalcino 2010

  Alkohol: 14%
  Indhold: 75 cl.
  Område: Toscana, Brunello di Montalcino DOCG
  Årgang: 2010
  Druetyper: Sangiovese 100%
   
  Årgang 2010 i Toscana er allerede betegnet af mange, som et helt særligt år og denne Brunello di Montalcino er Molino di Sant'Antimos bedste vin nogensinde.
  Der må maksimalt dyrkes 55 hl druer pr hektar, hvilket er med til at sikre de bedste druer. Alle druer udvælges omhyggeligt, håndplukkes og sorteres inden de indgår i vinproduktionen.
  Allerede nu er Brunello di Montalcino 2010 en rigtig dejlig, fløjlsagtig nydelse. Med en flot rubinrød farve, særdeles frugtagtig smag og let krydret bouquet. En vin der vil udvikle sig yderligere de kommende år.
   
  Vis detaljer
  319,00 DKK Ned til: 275,00 DKK
  Prisgaranti

 9. Losi, San Brunone 2010 FL 75

  Losi, San Brunone 2010 FL 75

  Losi, San Brunone 2010

  Alkohol: 13,5%
  Indhold: 75 cl.
  Land: Italien
  Årgang: 2010
  Druetype: Sangiovese 90%, Merlot 10%
   
  San Brunone er en spændende Super Toscaner produceret på udvalgte Sangiovese druer og en lille andel Merlot. Hvilket er med til at give vinen en ekstra rundhed i smagen. Vinmarkerne er beliggende på sydvendte skråninger 300-350 meter over havet. Jordbunden er sandsten og stenholdig.
  Efter høsten fermenteres på ståltanke i 15-20 dage – blandt andet for at give den rette balance mellem farve og tanniner til en rigtig Chianti Classico. Efter alkoholgæringen hældes vinen i cementtanke inden den aldres på træfade. Fadlagringen sker i 8-12 måneder i franske egetræs barriques – inden vinen får lov at hvile i 6 måneder på flaske, før frigivelse. Årsproduktionen er på 7.500 flasker.
  San Brunone 2010 har en flot, dyb rubinrød farve. Bouqueten er kompleks med antydninger af brombær, jordbær og er let krydret. Smagen har dybde med flot afrundet oplevelse. En vin der præsenterer Sangiovese druen på en fremragende måde. Serveres gerne ved 18 grader. Passer fint til lam, vildt og krydrede kødretter.
  Smagen er rund og vedholdende. Den bør nydes nu eller gemmes 6-8 år.
  Vis detaljer
  339,00 DKK
  Prisgaranti

 10. Losi, Chianti Classico Gran Selezione 2009 (Box) KASSE 75

  Losi, Chianti Classico Gran Selezione 2009 (Box) KASSE 75

  Losi, Chianti Classico Gran Selezione 2009
  Alkohol: 13%
  Indhold: 75 cl.
  Land: Italian
  Årgang: 2009
  Druetype: Sangiovese 90%, Canaiolo 5%, Malvasia Nera 5%
   
  Millennium - Gran Selezione er Losi’s topvin. En fremragende vin, som alle bør smage. Den blev produceret første gang i år 2000 og laves kun i særligt gode årgange. Tranquillo Losi, grundlægger af vinhuset Losi, valgte fra starten den berømte ønolog Tancredi Biondi Santi, som vinhuset lærte mange værdifulde hemmeligheder til fremstilling af de allerbedste vine fra. Druerne er produceret på sydsydvest vendte skråninger på stenet og lerholdigt jord.
  Efter høsten sker fermenteringen på ståltanke i 15-20 dage – blandt andet for at give den rette balance mellem farve og tanniner til en rigtig Chianti Classico. Efter alkoholgæringen placeres vinen i cementtanke inden den aldres på træfade. Fadlagringen sker i 36 måneder i 10-20 hl egetræsfade – inden vinen får lov at hvile i 12-18 måneder på flaske, før frigivelse. Årsproduktionen i 2009 årgangen er på 5.000 flasker.
  Gran Selezione har en flot, dyb rubinrød farve. Bouqueten er intens og kompleks, frugtrig med antydning af modne røde og sorte bær. Smagen har dybde, er blød og elegant – og med en lang vedvarende eftersmag. Serveres gerne ved 18 grader. Passer fint til vildt og rødt kød.
  Smagen er kompleks og intens, men med en blød eftersmag. Den bør nydes nu eller gemmes 6-8 år.
  Leveres i gaveæske.
  Vis detaljer
  2.099,00 DKK
  Prisgaranti

 11. Jacobs Creek Merlot FL 75

  Jacobs Creek Merlot FL 75

  Australsk karakfterfuld Jacobs Creek Merlot

  Det er ikke kun varme og kænguruer man finder i det varme land Australien, for dette land har så meget mere at byde på, at man skulle tro, at det var løgn. Det er nemlig sådan, at man også kan finde den meget populære og meget delikate Jacob's Creek Merlot, som er en vin, der har en stor smag og en endnu større karakter. Druen, som den er lavet på er naturligvis merlot, hvorfor det er navnet. Og det er blandt andet denne merlot drue, som er med til at gøre denne rødvin til noget helt specielt. Farven, som karakteriserer denne rødvin er højrød og så kan Jacobs Creek merlot rødvin prale med at have smage af både frugt og vanilje, som især er nogle af de freherskende aromer, som er i vinen.

   

  Vis detaljer
  89,00 DKK
  Prisgaranti

 12. Jacobs Creek Shiraz FL 75

  Jacobs Creek Shiraz FL 75

  Fyldig og aromatisk Shiraz fra Jacobs Creek

  En god vin kan blandt andet være fra Australien og det er lige hvad denne rødvin er. Stedet, hvor den kommer fra, som så samtidig også er rødvinens navn, hvilket i sig selv jo egentlig er meget smart er Jacob's Creek og det ligger lige derovre i den anden side af verden. Den har en meget fyldig smag, som blandt andet skyldes, at den har aromaer af solbær, hvilket man slet ikke er i tvivl om når man tager en tår af vinen. Denne solbærsmag gør Jacob's Creek Shiraz vinen til en helt oplagt rødvin at nyde, hvis man har vælgt, at der skal være oksefilet eller stegt lammekølle på menuen. Den er tilsat sulfitter og så har den desuden en frugtsmag, som minder en smule om blomme, hvilket også kommer til udtryk i smagen.
  Vis detaljer
  89,00 DKK
  Prisgaranti

 13. Raimat, Vallcorba Reserva Cabernet Sauvignon 2010 FL 75

  Raimat, Vallcorba Reserva Cabernet Sauvignon 2010 FL 75

  Fin og delikat Raimat Vallcorba Reserva Cabernet Sauvignon

  En rigtig god vin skal smage af noget, men skal selvfølgelig også være delikat og lige sådan kan denne vin karakteriseres. Den hedder Raimat Vallcorba og her meget populær i de egne, hvor den er lavet. Druerne, som man bruger til at udvikle denne helt særlige vin er Cabernet, som er en drue, der er meget kendt. Desuden gør man til Vallcorba brug af Sauvignon druer, som desuden er gode, og især dem fra præcis denne årgang. Denne rødvin har fået sin navn efter den går, hvor vinen stammer fra, nemlig Vallcorba. Der er forskellige ting, som kendetegner denne går og blandt andet er det, at jorden, som der er rundt omgården er meget let og drænet for vand, hvilket gør, at vinen har en helt bestemt smag.
  Vis detaljer
  279,00 DKK
  Prisgaranti

 14. Raimat, Clamor Tinto Roble FL 75

  Raimat, Clamor Tinto Roble FL 75

  Helt unik Raimat CLamor Tinto Roble

  Uanset om man er en meget erfaren vinkender, eller om man først for nyligt har opdaget den lækre kunst, som det kan være at drikke vin, så vil man opleve, at denne Raimat Clamor Tinto Roble er en god vin, som man vil elske. Det er blandt andet druen, som er rigtig god og så er det klart, at også årgangen har noget at sige. For der er mange rødvine, som i 2013 blev lavet som er blevet store successer fordi, at det var så succesfuldt et år for rødvine. Og det gælder også denne, som bliver holdt i mellem 8 og 10 dage og her kontrollerer man de temperaturer meget klart og tydeligt. Når man serverer den så skal den have en temperatur på mellem 14 og 15 grader da det er de optimale forhold for denne dejlige vin.
  Vis detaljer
  119,00 DKK
  Prisgaranti

 15. Raimat, Castell Tempranillo 2012 FL 75

  Raimat, Castell Tempranillo 2012 FL 75

  Dejlig spansk rødvin Raimat Castell

  Spanien har den dejligste varme sol, som gør, at betingelserne for at dyrke vin der er helt ideelle. Og det er da også noget, som i allerhøjeste grad kommer til udtryk i denne Raimat Castell Tempranille rødvin, som har en årgang fra 2012, som er yderst delikat. Den drue, som er blevet brugt til Raimat Castell rødvinen er Tempranillo, som er en af de allerbedste druestorter i Spanien, hvis man spørger de rigtige kendere af spansk vin. Den er meget bredt anvendt i mange forskellige slags rødvine, og heriblandt denne Raimat Castell vin. Den er et eksempel på en stor varietet da den har en skøn smag, som faktisk kan minde lidt om kirsebær og så har den en næsten blød tekstur når man tager en lækker tår af den.
  Vis detaljer
  159,00 DKK
  Prisgaranti

 16. Raimat, Castell Cabernet Sauvignon FL 75

  Raimat, Castell Cabernet Sauvignon FL 75

  Kvalitetsorienteret Raimat Castell Cabernet Sauvignon

  Denne rødvin er lavet med nogle helt særlige druer, som bliver behandlet på en særlig måde, som er noget af det, der er med til at gøre denne Raimat Castell Cabernet Sauvignon helt særlig og giver en meget god smag. Den er nemlig lavet med en helt særlig garanti, som det er langt fra alle vine som får og det er denne garanti, der gør, at denne vin bliver nydt af så mange tusinde mennesker verden rundt hver dag. For når man skal vælge en god vin til for eksempel en god steg eller en anden form for kød, så er det oplagt at vælge Raimat Castell Cabernet Sauvignon, som vil gøre din gane glad og dit sind ligeså. Processen er på en måde, som gør, at den smag, der er karakteristisk for denne vin er helt uovertruffen.
  Vis detaljer
  159,00 DKK
  Prisgaranti

 17. Raimat, Anima de Raimat Tinto 2012 FL 75

  Raimat, Anima de Raimat Tinto 2012 FL 75

  Ungdommelig og frisk Raimat Anima vin

  Denne dejlige rødvin skiller sig ud fra maneg andre typer rødvin ved at være yderst ungdommelig og desuden har den nogle andre ting ved den, som gør, at den er yderst populær. Blandt andet gælder det nemlig, at den har nogle dejlige noter af frugt og chokolade. Det er således en vin, som er helt oplagt at drikke når man skal nyde dessert, hvorfor der er mange, som har en sød tand, som er meget vilde med Raimat Anima de Raimat Tinto. Årgangen for denne rødvin er også noget, som man bør lægge mærke til for den er lavet i 2012, som de fleste nok ved var et godt vinår. Farven er også smuk når man hælder Raimat Anima de Raimat tino op i et glas, for den har en dybrød farve og den skinner endda.
  Vis detaljer
  149,00 DKK
  Prisgaranti

 18. Santa Julia Coleccion Syrah / Malbec FL 75

  Santa Julia Coleccion Syrah / Malbec FL 75

  Meget aromatisk Santa Julia Collecion Syrah

  Denne vin har en stor smag, som kun de allerfærreste vine kan hamle op med. Det er nemlig sådan, at Santa Julia Colleccion Syrah/Malbech har en smag, som både er stor, hvilket skyldes, at den slet og ret smager af meget og derudover har den også en meget karakteristisk smag. Du vil nemlig straks når du tager en tår Santa Julia Collecion Syrah kunne smage, hvordan det især er lakrids og en slags kirsebær, som du kan smage og det er noget af det, som er med til at give denne vin karakter.
  Vis detaljer
  89,00 DKK
  Prisgaranti

 19. Santa Christina Cab/Sauvignon FL 25

  Santa Christina Cab/Sauvignon FL 25

  Dybrød og tør Santa Christina Cabernet Sauvignon

  Hvis en vin skal være rigtig god så skal den have nogle forskellige aromaer, som kæmper om at komme først frem i smagsoplevelsen. For det er noget af det, som er med til at gøre en vin karakterfuld hvor det et knap så godt, hvis alle aromaner holder sig i baggrunden og ikke er ambitiøse nok til at komme frem. En god Santa Christina Cabernet Sauvignon er lige præcis dette, for den har forskellige smage, som allesammen kommer frem når du tager en tår. Her kan du blandt andet nyde smagen af friske tyttebær, hvilket i sig selv er ret unikt når det kommer til rødvin. Desuden kan du også smage en ækker tannin, som også er skøn og som har en meget stor smag. Derudover har Santa Christina Cabernet Sauvignon lille strejf af chokolade.

   

  Vis detaljer
  38,00 DKK
  Prisgaranti

 20. Santa Christina Cab/Sauvignon (BiB) KRT

  Santa Christina Cab/Sauvignon (BiB) KRT

  Frisk og tør Santa Christina Cabernet Sauvignon

  Med denne vin får du hele tre liter vin på én gang så du behøver ikke at slæbe en masse flasker med hjem. Druerne som anvendes til Santa Christina Cabernet Sauvignon er ikke bare hvilke som helst druer, for de er nemlig nøje udvalgte. De kan findes i Chile, som er meget kendt for det fantastiske landskab og det mangeartede terræn de har. Skal man vælge en ret til Santa Christina Cabernet Sauvignong vil det nok være skaldyr eller noget lækkert fisk, som vil passe helt perfekt hertil.
  Vis detaljer
  189,00 DKK
  Prisgaranti

 21. Jacobs Creek Shiraz / Cabernet FL 18,75

  Jacobs Creek Shiraz / Cabernet FL 18,75

  Egetræsagtig Jacobs Creek Shiraz

  Når det endeligt skal være, så lad det være. Og det kommer til at være med denne Jacobs Creek Shiraz vin, som er yderst lækker og som de fleste elsker meget højt. Der er tale om en Piccolo vin, som er med til at ændre størrelsen, for det er sådan, at det, at den hedder Piccolo ikke refererer til smagen, og heller ikke noget med, at den lyver eller lignende. Men når man siger, at denne Jacobs Creek er piccolo er det fordi, at den har en helt særlig størrelse, som skiller sig ud fra de fleste andre vine fordi, at den er FL 18 størrelse, hvilket er meget andreledes. Nærmere bestemt er der i Jacobs Creek vinen 187mL af rødvin, som man kan nyde, hvis bare man køber denne vin og man vil faktisk ikke kunne undgå at elske den.
  Vis detaljer
  39,00 DKK
  Prisgaranti

 22. Jacobs Creek Shiraz / Cabernet FL 75

  Jacobs Creek Shiraz / Cabernet FL 75

  Aromatisk Jacobs Creek vin fra Australien

  Det er ikke kun i de Sydeuropæiske lande, at man kan finde dejlige vine for det er bestemt også sådan, at man i Australien kan finde en skøn vin og en af dem er denne vin, som hedder Jacob's Creek som er lavet et helt specielt sted i Australien. Noget af det, som man kan sige om denne vin er, at den er lavet på Shiraz og Cabernet druer, hvilket i sig selv er med til at gøre den til en meget eftertraget vin. Den er meget fyldig og det, som den skiller sig ud med er at den har smage af for eksempel mynte, hvilket man ikke lige smager hver dag. Det er dog ikke det eneste, som man kan sige om Jacobs Creek Shiraz for derudover er den også fyldt med smage af solbær og blommer og glatte tanniner.
   
  Vis detaljer
  89,00 DKK
  Prisgaranti

 23. Losi, Chianti Classico Gran Selezione 2009

  Losi, Chianti Classico Gran Selezione 20

  Losi, Chianti Classico Gran Selezione 2009

  Alkohol: 13%
  Indhold: 75 cl.
  Land: Italien
  Årgang: 2009
  Druetype: Sangiovese 90%, Canaiolo 5%, Malvasia Nera 5%
   
  Millennium - Gran Selezione er Losi’s topvin. En fremragende vin, som alle bør smage. Den blev produceret første gang i år 2000 og laves kun i særligt gode årgange. Tranquillo Losi, grundlægger af vinhuset Losi, valgte fra starten den berømte ønolog Tancredi Biondi Santi, fra hvem vinhuset lærte mange værdifulde hemmeligheder til fremstilling af de allerbedste vine. Druerne er produceret på syd-sydvest vendte skråninger på stenet og lerholdigt jord.
  Efter høsten sker fermenteringen på ståltanke i 15-20 dage – blandt andet for at give den rette balance mellem farve og tanniner til en rigtig Chianti Classico. Efter alkoholgæringen placeres vinen i cementtanke inden den aldres på træfade. Fadlagringen sker i 36 måneder i 10-20 hl egetræsfade – inden vinen får lov at hvile i 12-18 måneder på flaske, før frigivelse. Årsproduktionen i 2009 årgangen er på 5.000 flasker.
  Gran Selezione 2009 har en flot, dyb rubinrød farve. Bouqueten er intens og kompleks, frugtrig med antydning af modne røde og sorte bær. Smagen har dybde, er blød og elegant – og med en lang vedvarende eftersmag. Serveres gerne ved 18 grader. Passer fint til vildt og rødt kød.
  Smagen er kompleks og intens, men med en blød eftersmag. Den bør nydes nu eller gemmes 6-8 år.
  Vis detaljer
  369,00 DKK
  Prisgaranti

 24. Losi, Chianti Classico - Querciavalle Ri

  Losi, Chianti Classico - Querciavalle Ri

  Losi, Chianti Classico - Querciavalle Riserva 2010

   
  Alkohol: 13,5%
  Indhold: 75 cl.
  Land: Italien
  Årgang: 2010
  Druetyper: Sangiovese 95%, Canaiolo 5%
   
  Denne Chianti Classico Riserva er produceret på særligt udvalgte druer, dyrket på vinhusets kendte ”Vigna del Pino” marker, beliggende på sydsiden 300-350 meter over havet. Jordbunden er præget af sandsten på den øverste halvdel og mere stenet på den nederste del. Efter høsten sker fermenteringen på ståltanke i 15-20 dage – blandt andet for at give den rette balance mellem farve og tanniner til en rigtig Chianti Classico. Efter alkoholgæringen placeres vinen i cementtanke inden den aldres på træfade. Fadlagringen sker i 24-32 måneder i 20-30 hl egetræsfade – inden vinen får lov at hvile i 6-12 måneder på flaske, før frigivelse. Årsproduktionen er på 15.000 flasker.
  Querciavalle Chianti Classico Riserva 2010 har en flot, dyb rubinrød farve. Bouqueten er charmerende frugtagtig med antydninger af vanilje og modne bær. Smagen har dybde, er blød og elegant, rig på ædle tanniner – og med en lang eftersmag. Serveres gerne ved 18 grader. Passer fint til vildt, vildsvin og T-Bone steak.
  Smagen rund og charmerende. Den bør nydes nu eller gemmes 4-5 år.
  Vis detaljer
  219,00 DKK
  Prisgaranti

 25. Losi, Chianti Classico - Querciavalle 20

  Losi, Chianti Classico - Querciavalle 20

  Losi, Chianti Classico - Querciavalle 2011
  Alkohol: 13%
  Indhold: 75 cl.
  Land: Toscana, Chianti Classico, DOCG
  Årgang: 2011
  Druetype: Sangiovese 90%, Canaiolo 10%
   
  Querciavalle er en Chianti Classico hvor druerne er dyrket på vinhusets kendte ”Leccino” marker. Beliggende på sydvendte skråninger 300-350 meter over havet. Jordbunden er præget af sandsten. Efter høsten sker fermenteringen på ståltanke i 12-18 dage – blandt andet for at give den rette balance mellem farve og tanniner til en rigtig Chianti Classico. Efter alkoholgæringen placeres vinen i cementtanke inden den aldres på træfade. Fadlagringen sker i 12-18 måneder i 50 hl egetræsfade – inden vinen får lov at hvile i 3-6 måneder på flaske før frigivelse. Årsproduktionen er på 25.000 flasker.
  Denne Chianti Classico har en flot, dyb rubinrød farve. Bouqueten er kraftig, charmerende frugtagtig med antydninger af krydrede urter. Smagen har dybde med fine antydninger af røde frugter og vanilje – med en lang eftersmag. Serveres gerne ved 18 grader – til rødt kød og pasta med kød saucer samt lagret ost.
  Smagen Kraftig og charmerende. Den bør nydes nu.
  Vis detaljer

  Pris: 169,00 DKK

  Specialpris: 129,00 DKK

  Ned til: 119,00 DKK
  Prisgaranti

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side

Der skal vin på bordet

Skal man holde fest så skal der naturligvis være et fadølsanlæg, men det er ikke det eneste, der skal være. For noget andet, som man skal sørge for at have det er også en masse vin. Og her er der naturligvis mange forskellige slags vin man skal have. Når man skal have forret så gælder det, at man skal sørge for, at der er en masse hvidvin, da det er denne type vin, som folk de foretrækker når det kommer til forretter. Og man skal sørge for, at man har lidt mere vin end nødvendigt for man ønsker aldrig at løbe tør. Og når så man når til hovedretten så er det rødvinen, som man skal have på bordene og det gælder, at man skal have meget af den for kun sådan sørger man for, at alle gæsterne er glade og tilfredse. For uanset om det er en lækker ragout, om det er en eller anden steg eller om det er noget lækkert kylling, så vil en eller anden rødvin være det bedste valg. Og når man så kommer til desserten så skal man selvfølgelig også have en eller anden vin, og her er det mest nærliggende at vælge en dessertvin. Her er der mange forskellige former at vælge imellem, og noget af det, som du blandt andet kan vælge er madeira, sherry eller eventuelt en helt tredje form for dessertvin, som både du og dine gæster vil kunne lide.