Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Vin & Champagne - Drikkevarer
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Vin & Champagne

Vin&champagne

Lad druerne sejre og nyd hvordan de er genstand for meget væske, som smager skønt og gør dig i godt humør. Her hos Barlife har vi et imponerende udvalg af både vin og champagne, i hvert fald hvis vi selv og vores kunder skal sige det. Vi mener nemlig, at en bar aldrig kan være en rigtig bar, hvis ikke der både er vin og champagne på hylderne. For det kan godt være, at det primært er fadøl og mixede cocktails, som bliver langet over bardisken, men det betyder dog ikke, at det ikke også er en god ide at have både vin og champagne, for det er noget, som en bar tjener meget på og desuden er det noget, som de fleste kan lide.

En fest kræver champagne

Mange af de kunder, som køber ind her på siden de køber ind til forskellige arrangementer og fester og det er da også en af grundene til, at vi sælger meget champagne. For skal man holde en fest og ønsker man at give gæsterne en stor oplevelse, så bør man sørge for, at der er så meget champagne som muligt. For der er intet som champagne, som får folk i godt humør og som gør, at man gør et stort indtryk på alle. For champagne er noget alle kan lide da boblerne føles så skønt i kroppen og går direkte til hovedet på en dejlig og fjollet måde. Og hvis man skal holde en rigtig stor fest så kan man allerede fra starten af sørge for at stille de mange flasker champagne op ved siden af hinanden og så kan man eventuelt lave en pyramide af champagneglas og når så denne champagne skal serveres så kan man starte med at servere champagne i det øverste champagneglas, og så kan man observere hvordan champagnen, når det øverste glas er fyldt op, vil bevæge sig nedad og lige så stille vil man se hvordan samtlige champagneglas de bliver fyldt op. Og det kræver rigtig meget champagne fordi, at man fylder så meget champagne i hvert enkelt glas. Og her kan man bruge Barlife som leverandør fordi, at vi har så mange forskellige typer champagne, at vi sagtens kan være med til at skaffe dig al den champagne, som du skal bruge til dit store arrangement.
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side
 1. Codorniu, Cava Semi Seco FL 75

  Codorniu, Cava Semi Seco FL 75

  Eksotisk Codorniu Cava Semi Seco med halvtør smag

  Selvom det i første omgang kan lyde lidt negativt, så er der dog intet dårligt at sige om det at en type af denne vin kan være halvtør. På spansk kalder man det semi seco og det er en smag, som mange vinkendere er vilde med. Den delikate Codorniu Cava Semi Seco er rigtig god at nippe til, hvilket især skyldes, at den er halvtør. Derfor er det også en meget stilet og elegant cava, som man ikke blot drikker i en enkelt slurk. Dufter man til den dejlige vin vil man lægge mærke til, at den har en frugtig duft, som straks sætter lykkehormonerne i gang og gør en i godt humør. Også den skønne duft af lime kan man ane og dertil kommer, at man også kan fornemme eksotisk frugt, hvilket skaber varme i kinderne og resten af kroppen. Den er et sødlig i smagen, samtidig med, at den også er meget let.
  Vis detaljer
  139,00 DKK
  Prisgaranti

 2. Veuve Clicquot Champagne Rich (MG) FL 150

  Veuve Clicquot Champagne Rich (MG) FL 150

  Aromatisk og intens Veuve Clicquot champagne rich magnum

  Smager en champagne godt, så smager den endnu bedre hvis man får den i magnum størrelse. For sådan en type vin i magnum størrelse gør, at der ikke kommer til at mangle noget og man kan dele med mange af sine venner. Denne lækre Veuve Clicquot champagne gør sig godt ud i en magnumflaske, da smagen er formidabel. Oprindeligt er denne Veuve Clicquot rich udviklet til den fine kunstform mixology, hvor man bruger forskellige og ofte eksperimenterende komponenter til at lave fantastiske drinks, som man serverer og nyder sammen med godt selskab. Den mousserende vin er perfekt at bruge til cocktails, men det betyder bestemt ikke, at det er fordi, at den ikke er god nok at drikke alene, da man også sagtens kan gøre det. Den er aromatisk og har en silkeblød følelse i ganen når man drikker den.
  Vis detaljer
  1.249,00 DKK
  Prisgaranti

 3. Veuve Clicquot Champagne Rich FL 75

  Veuve Clicquot Champagne Rich FL 75

  Lækker Veuve Clicquot champagne til mixology

  Aldrig før har mixology været så prestigefuldt og flere og flere begynder at få øjnene op for den kunst man kan lave med de rette væsker og de rette mængder af alkohol. Derfor bliver der også udviklet flere og flere drikkevarer som kan bruges til netop mixology Veuve Clicquot champagne rich er specielt udviklet til at bruge til netop mixology. Det betyder ikke, at man ikke kan drikke den lækre vin uden noget andet da det bestemt også er noget, som man vil nyde. Men det at blande Rich champagnen kan også være en skøn ting, da den kan få en meget stor smag af dette. Til en let sommerdag er smagen af denne mousserende vin helt ideel da den er dejligt forfriskende, men også til en kold dag kan den gøre ganen varmere og humøret højere.
  Vis detaljer
  599,00 DKK
  Prisgaranti

 4. Veuve Clicquot Champagne Demi-Sec (Giftbox) FL 75

  Veuve Clicquot Champagne Demi-Sec (Giftbox) FL 75

  Historisk Veuve Clicquot i gaveæske

  Veuve Clicquot er en af de mest legendariske champagneproducenter og vinhuset går langt tilbage da man kan spore historien helt tilbage til 1772, hvor vinhuset blev grundlagt. Kigger man på denne gaveæske, som indeholder Veuve Clicquot vil man med det samme være solgt fordi, at den i sig selv ser meget appetitlig ud. Når man dernæst tager en smag så vil man opleve, hvordan det ikke kun er det ydre, som imponerer da også det indvendige kan noget. Der er tale om en mousserende vin af typen demi-sec, hvilket betyder, at den er halvtør. Smagen har de modne frugter, som omdrejningspunkt og det er især den dejlige rundhed, som du kan nyde ved Veuve Clicquot. Derudover er der tale om en blød smag, som også giver en skøn duft inden den første tår.
  Vis detaljer
  499,00 DKK
  Prisgaranti

 5. Veuve Clicquot Champagne Brut (MG) FL 150

  Veuve Clicquot Champagne Brut (MG) FL 150

  Bionedbrydelig og smagfuld Veuve Clicquot champagne

  Selvom det fortsat ikke er alle, som har forstået vigtigheden af, at vi passer så godt på vores jord og de ting, som den producerer, så er der dog heldigvis nogle, som tager dette seriøst. Denne brut er et eksempel på hvordan man godt kan tage naturen seriøst når det handler om at få det bedste ud af hvad naturen og jorden har at tilbyde. Den klassiske Veuve Clicquot champagne er nemlig bionedbrydelig og det er noget af det, som gør den populær. Det er dog ikke kun det faktum, at den er lavet med respekt for naturen, som gør, at folk er vilde med den for også det, at den har en skøn smag gør, at folk bliver ved med at købe den. Smagen er perlende og let bitter, hvilket gør den til den perfekte champagne.
  Vis detaljer
  1.049,00 DKK
  Prisgaranti

 6. Veuve Clicquot Champagne Brut (DB MG) FL 300

  Veuve Clicquot Champagne Brut (DB MG) FL 300

  Dejlig Veuve Clicquot champagne brut med karakter

  Mange mennesker kan kende denne vin meget hurtigt, hvilket især skyldes det faktum, at den har en orange mærkat, som skiller sig ud og som gør, at den er meget letgenkendelig uanset hvor man er i verden. Det er dog ikke kun det ydre der gør, at man kan genkende denne brut når først man har smagt den en enkelt gang. Den har nemlig også en fantastisk smag og kan beskrives som en klassisk champagne. Ved produktionen af denne vin er der tænkt meget over miljøet da den bliver lavet med den største respekt for miljøet, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at den er bionedbrydelig. Det er muligt at holde denne lækre og luksuriøse væske kold i flere timer, hvilket skyldes måden, hvorpå den bliver lavet.
  Vis detaljer
  3.799,00 DKK
  Prisgaranti

 7. Piper-Heidsieck Champagne Cuvee Sublime Demi-Sec FL 75

  Piper-Heidsieck Champagne Cuvee Sublime Demi-Sec FL 75

  Skøn og halvtør Piper-Heidsieck champagne

  En champagne smager ikke altid af det samme og hvad den smager af kommer meget an på hvilken type der er tale om. Det er nemlig sådan, at hvis der for eksempel er tale om denne Piper-Heidsieck så får man en halvtør type vin og det er netop sådan en slags, som rigtig mange mennesker godt kan lide at drikke. Det skyldes, at den har meget smag og en smule sødme, som er noget mange kan lide. Farven er meget indbydende da den er gulgylden og derfor en smule mørkere, end hvad man ser hos mange andre typer af champagne. Smager man godt efter og lukker øjnene mens man tager en tår vil man uden tvivl lægge mærke til, at man både kan smage lidt blomster, hvilket blandt andet inkluderer lilje og hyacint. Derudover kan man også ane lidt hasselnød, hvilket er noget af det, som kan give allermest smag og karakter.
  Vis detaljer
  439,00 DKK
  Prisgaranti

 8. Piper-Heidsieck Champagne Brut FL 75

  Piper-Heidsieck Champagne Brut FL 75

  Livlig og unik champagne Piper-Heidsieck brut

  Skal man ud og købe en champagne er der ingen grund til at købe en kedelig og meget almindelig en, som næsten ingen smag har. Det er altid en bedre ide at købe en vin, som der er liv i og som man i høj grad kan føle og mærke i munden og i halsen. Denne Piper-Heidsieck brut er en af de bedste vine man kan forestille sig hvis man kan lide liv og sjov i gaden da det er en god vin, som de fleste kan lide og som giver godt humør. Farven er lidt mørkere end man ser hos andre champagner. Man kan sige, at denne vin har en lys gulgylden farve og altså ikke den klassiske blege farve, som minder lidt mere om fersken. Den gyldne og livlige farve er da også med til at sige noget om hvad man kan forvente af smagen af den væske, man finder indeni flasken, som er dejlig og meget sprælsk.
  Vis detaljer
  369,00 DKK
  Prisgaranti

 9. Perrier-Jouët Champagne Grand Brut FL 75

  Perrier-Jouët Champagne Grand Brut FL 75

  Traditionel Perrier-Jouët champagne grand brut

  Grunden til, at mange mennesker vælger at kalde denne champagne for traditionel er, at den går så langt tilbage, at der er noget klassisk og meget traditionelt ved den og ved den producent, som udvikler den. Helt tilbage i 1811 var der nemlig tale om et familieforetagende, som senere hen har udviklet sig med årene. Det betyder, at når man tager en tår af en Perrier-Jouët champagne grand brut, så er det mange års erfaring og historie, som man får med i hver en tår. Det betyder, at man da også kan smage, at der er tænkt over hvordan vinen fremstilles fordi, at den har så meget smag og så meget klasse. Den har ikke bare en skøn smag, men har også en dejlig farve som er bleg og let ferskenagtig.
  Vis detaljer
  449,00 DKK
  Prisgaranti

 10. Perrier-Jouët Champagne Belle Epoque Rosé 2006 FL 75

  Perrier-Jouët Champagne Belle Epoque Rosé 2006 FL 75

  Legendarisk og lækker Perrier-Jouët Belle Epoque rosé

  Inden for det store sortiment af forskellige champagner, som producenten Perrier-Jouët laver så er der ingen tvivl om, at den helt gode og noget man nærmest kan kalde kronjuvelen det må være Belle Epoque, som er et udvalg af mousserende vine, som er gode, hvilket blandt andet skyldes, at de er lavet på en rigtig god årgang. Denne type af vin blev første gang lavet i 1950 og siden da har man lavet mange af disse typer af vine. Denne champagne er en rosé type, hvilket betyder, at farven på den er rosa, det vil sige en sart lyserød og det er noget, som er med til at gøre den endnu mere appetitlig. Især når det kommer til udseendet betyder det meget og en varm sommerdag vil enhver have meget svært ved at modstå en Perrier-Jouët Belle Epoque rosé.

  Vis detaljer
  2.149,00 DKK
  Prisgaranti

 11. Perrier-Jouët Champagne Belle Epoque 2008 FL 75

  Perrier-Jouët Champagne Belle Epoque 2011 FL 75

  Legendarisk og smagfuld Perrier-Jouët Belle Epoque champagne

  En rigtig god champagne skal smage af noget da man helt og aldeles skal kunne mærke, at man har taget en tår af den lækre drik i munden. Det kan man i særdeleshed med denne mousserende vin af typen Belle Epoque, og smagen kan endda smages i lang tid efter den første tår. Det skyldes, at der er meget smag i denne vinen og det er da også noget, som producenten Perrier-Jouët er kendt for. Producenten har udviklet forskellige typer af vine og  siden 1811 og dengang startede de som et lille familiehus, hvorefter de gradvis har vokset sig større og større og det er grundet den store succes med de dejlige vine. Huset er købt af mange forskellige efter de første ejere, men det er dog aldrig noget, som har gjort, at kvaliteten af vinen er blevet dårligere på nogen måde.
  Vis detaljer
  1.299,00 DKK
  Prisgaranti

 12. Veuve Clicquot Champagne Rosé (MG) FL 150

  Veuve Clicquot Champagne Rosé (MG) FL 150

  Skøn og charmerende Veuve Clicquot champagne rosé

  Er man til champagne og rosévin så vil man uden tvivl elske Veuve Chlicquot rosé, som er en blanding af det bedste af disse to verdener. Man får nemlig den skønne og mousserende smag fra champagnen samtidig med, at man får den skønne og rosa farve fra rosévinen. Den mousserende vin har en skøn farve, som med det samme giver dig lyst til at tage en tår af den dejlige drik, som har de skønneste bobler, som er perlende og som klæder glasset rigtig godt. At smage den er også noget du vil nyde og du vil lægge mærke til, at der er mange forskellige smagskomponenter i denne Veuve Clicquot rosé. Du kan nemlig både smage de skønneste røde bær på tungen, så som hindbær, vilde jordbær og kirsebær. Derudover kan du også lægge mærke til smage med lidt mere karakter så som mandler og abrikos.
  Vis detaljer
  1.299,00 DKK
  Prisgaranti

 13. Veuve Clicquot Champagne Sec (Giftbox) FL 75

  Veuve Clicquot Champagne Sec (Giftbox) FL 75

  Gylden og karakterfuld Veuve Clicquot champagne sec

  En god mousserende vin skal helst smage noget og have noget karakter og det er noget, som denne Veuve Clicquot champagne sec kan prale af. For den har nemlig meget smag, hvilket skyldes, at den er lavet af mange forskellige frugter. Blandt andet vil man hurtigt lægge mærke til, at der er aromaer af forskellige modne frugter og kandiserede frugter. Man vil også kunne smage en karakteristisk smag af bærsaft og derudover vil man også lægge mærke til, at den kan antyde smagen af brioche. Den skønne rundhed blander sig med en dejlig blødhed i munden og det gør den til en stor oplevelse at drikke. Et enkelt glas af denne vin vil gøre dig i godt humør alene grundet smagen og den skønne følelse.
  Vis detaljer
  499,00 DKK
  Prisgaranti

 14. Codorniu, Cava Gran Codorniu Pinot Noir Rosé 2011 FL 75

  Codorniu, Cava Gran Codorniu Pinot Noir Rosé 2011 FL 75

  Eksklusiv Codorniu Cava Gran Pinot Noir Rosé med unik smag

  Ikke alle cavaer man finder på markedet skiller sig så meget ud fra hvad man generelt kan finde, men det må man dog sige, at denne mousserende vin gør. Den er nemlig yderst delikat og kan kaldes eksklusiv fordi, at den efterhånden bygger på så mange års traditioner for den helt rette produktion. Tager man en smag af den lækre Codorniu Gran Pinot Noir Rosé vil man straks lægge mærke til, at der blandt andet er smagsnuancer af kirsebær samtidig med, at man også kan ane andre typer af røde bær. Smager man endnu bedre efter vil man lægge mærke til, at denne særlige form for rosé den også smager lidt af citrus, hvilket gør den meget frisk. Vinen er anderledes fra hvad man ellers finder på markedet og mange folk, som har en særlig smag vil elske denne vin da den er god til dem, der ikke er ligeglade med hvilken cava de drikker.
  Vis detaljer
  179,00 DKK
  Prisgaranti

 15. Codorniu, Cava Ecologica Brut FL 75

  Codorniu, Cava Ecologica Brut FL 75

  Økologisk og smagfuld Codorniu Cava Ecologica Brutz

  Når det kommer til forskellige former for cava fra Codorniu, så tager denne Ecologica Brut prisen for at være den, der er dyrket på en måde, som er bedst for den der drikker vinen. Den er nemlig lavet på økologiske druer, hvilket er med til at gøre, at den er yderst god for både miljøet og en selv. Den er lavet på tre forskellige druer, som alle tre er helt karakteristiske og klassiske når det kommer til produktionen af cava. Der er både tale om Xarello, Parellada og Macabeo. Den gode blanding af disse tre druer er en af grundene til, at denne Codorniu Ecologica Brut er og bliver en af de mest populære mousserende vine, der findes, og med god grund. Druerne er særligt sunde fordi de er økologiske og der er da også flere og flere, som får øjnene op for, at økologiske råvarer er godt for mange ting, hvorfor der også er flere og flere der får øjnene op for denne cava.
  Vis detaljer
  159,00 DKK
  Prisgaranti

 16. Codorniu, Cava Anna de Codorniu Pinot Noir Brut FL 75

  Codorniu, Cava Anna de Codorniu Pinot Noir Brut FL 75

  Frisk og delikat Codorniu Cava Anna de Codorniu Pinot Noir Brut

  Den første tår af denne Codorniu Cava Anna de Pinot Noir Brut efterlader munden med en særegen friskhed og en let perlende følelse på tungen. De fine bobler er nemlig noget af det unikke ved denne skønne Anna, og også smagen gør den til en af de mere populære mousserende vine når det kommer til hvad man finder inden for Codorniu. Smagen er fuld af liv og leger med forskellige smagsnuancer og -aromaer, hvilket alt sammen er med til at gøre den ekstra unik og ekstra karakterfuld. Mange mennesker, som prøver denne cava for første gang beskriver den som overraskende da de smagsindtryk man får når man nyder den ændrer sig fra sekund til sekund, hvilket betyder, at smagen man mærker når man drikker den er væsentligt anderledes end hvad man føler efterfølgende. Alt dette er med til at gøre denne Brut til en af de mest udbredte cavaer til de erfarne cavadrikkere.
  Vis detaljer
  179,00 DKK
  Prisgaranti

 17. Codorniu, Cava Anna de Codorniu Brut Rosé FL 75

  Codorniu, Cava Anna de Codorniu Brut Rosé FL 75

  Ikonisk og elegant Codorniu Cava Anna de Codorniu Brut Rosé

  Normalt er nogle af de ord, som man automatisk tænker når man hører om en rosé elegance og delikathed og det er da også ord, som i høj grad karakteriserer denne lækre Codorniu Cava Anna de Codorniu Brut Rosé. Cavaen har forskellige druer, og blander således det bedste fra flere verdener for at få den helt rigtige smag, som tilfredsstiller flest mennesker. Der er både tale om den helt klassiske Pinot noir, samtidig med, at der også er en smag af Chardonnay. Begge typer af druer er gode og vil boble skønt på tungen i en grad, som gør, at du aldrig vil glemme din første oplevelse med cavaen Anna. I mange typer af cavaer kan man føle en bitterhed, men det er ikke tilfældet for denne cava brut, hvilket skyldes det særlige valg af druerne. Derudover gør druerne også, at man kan føle en intensitet, som sjældent mærkes i denne type brut rosé cava.
  Vis detaljer
  139,00 DKK
  Prisgaranti

 18. Codorniu, Cava Anna de Codorniu Brut (MG) FL 150

  Codorniu, Cava Anna de Codorniu Brut (MG) FL 150

  Feminin og delikat Codorniu Cava Anna de Codorniu Brut

  En god vin som denne Codorniu Cava Anna de Brut er noget, som de fleste kan huske når først de én gang har prøvet den. Den skønne smag med en god dybde har en følelse af det mest feminine man kan forestille sig, samtidig med, at de maskuline undertoner også kommer til udtryk i et væld af smagsaromaer i munden. I denne mousserende vin kan man nyde smagen af druen chardonnay, som er en af de mest udbredte man kan forestille sig og det er fordi, at der er så mange, der elsker denne drue højt med dens karakterfulde og milde smag. Codorniu Cava Anna de Brut er kendt som en af de cavaer, som er meget friske og derfor er der da også mange, som ynder at nyde den lækre brut en varm sommerdag. Skal man nyde lækre kager eller lignende til en festlig lejlighed er det da også noget, som man kan gøre i selskab med denne brut.
  Vis detaljer
  279,00 DKK
  Prisgaranti

 19. Codorniu, Cava Anna de Codorniu Brut FL 75

  Codorniu, Cava Anna de Codorniu Brut FL 75

  Skøn og delikat Codorniu Cava Anna de Codorniu Brut

  Skal man nyde en god flaske cava kan man lige så godt vælge en som er delikat i smagen og som med stor sandsynlighed vil behage alle gæster til et givent arrangement. Det er nemlig sådan, at denne mousserende vin er yderst delikat og har mange af de aromaer, som man kan håbe på når det kommer til at drikke den. Udover, at den har en skøn smag så er den også kendetegnet ved at give en skøn følelse når man drikker den, da den er så frisk. Det friske ved den lækre Codorniu Cava Anna Brut er med til at gøre, at den har en meget unik karakter, som kun sjældent opleves i lignende typer af vin. Skal man købe en flaske med en af de mousserende og er man i tvivl om hvilken type, der vil være bedst til flest mennesker så er der ingen tvivl om, at denne mousserende vin er et rigtig godt bud på en god en af slagsen. Den har sit navn efter arvingen efter Miquel Raventós, som var med til at opfinde den.
  Vis detaljer
  139,00 DKK
  Prisgaranti

 20. Codorniu, Cava 1551 Rosé FL 75

  Codorniu, Cava 1551 Rosé FL 75

  Charmerende Codorniu Cava 1551 rosé

  Denne lækre cava er ikke en helt almindelig klassisk mousserende vin, som man ser alle vegne for den har væsentligt mere karakter end man ofte ser. Denne vin er nemlig af typen rosé, som betyder, at den både har en meget stor smag samtidig med, at den har en smuk og dyb farve, som er meget indtagende. Smagen er næsten drilsk med de perlende bobler, som føles skønt på tungen og man har svært ved at modstå en ekstra tår når først man er begyndt at drikke den. I den lækre Codorniu 1551 rosé  er der ikke kun de franske druer, hvilket man ellers normalt ser. For der er nemlig også spanske druer i, mere specifikt druer fra Monastrell, Garnacha, som mange også kender som Grenache. Derudover kan man også nyde den lækre, men ikke helt så kendte drue Trepat.
  Vis detaljer
  159,00 DKK
  Prisgaranti

 21. Codorniu, Cava 1551 Brut FL 75

  Codorniu, Cava 1551 Brut FL 75

  Ung og smagfuld Codorniu Cava 1551 brut

  Denne mousserende vin adskiller sig især ved sin unge alder, som er med til at give den en meget let og frisk smag. Codorniu Cava 1551 brut er desuden kendt for at være en smule bitter, hvilket er med til at give en dejlig og smagfuld bund når man tager den første tår af den skønne mousserende vin med de extravagante bobler. Farven på den mousserende vin er gul og der er endda tale om en gylden gul, som alle og enhver vil elske at tage op til munden. Der er to forskellige smage, som kendetegner Codorniu Cava 1551 brut og for mange kan den ene smag være lidt overraskende. Den mousserende vin kan nemlig godt have en diskret smag af ristet brød. Denne smag er blandet med tørrede frugter, og selvom det kan virke som en sjov blanding, så er resultatet formidabelt og meget svært at stå for.
  Vis detaljer
  159,00 DKK
  Prisgaranti

 22. Veuve du Vernay Brut Rosé (Piccolo) FL 20

  Veuve du Vernay Brut Rosé (Piccolo) FL 20

  Mousserende og frisk Veuve de Vernay Brut rosé

  Når ting er mindre end de plejer så er de altid lidt sødere og mere delikate og det gælder både kager, kældedyr, og i dette tilfælde brut rosé. Denne Veuve de Vernay brut rosé bliver nemlig produceret i forskellige størrelser og denne type er den mindste, som er en piccolo type. Farven på den mousserende vin er skøn og rosa og man kan næsten ikke andet end at få lyst til en tår når man ser den. Den har en meget elegant karakter og kan drikkes af næsten alle, som sætter pris på en god mousserende vin. Er man tilmed til mousserende vine, som ser godt når i glasset når man drikker dem, så er der ingen tvivl om, at Veuve de Vernay Brut rosé vil være en god løsning. Vinen har både en udtalt blødhed, samt nogle bobler som eksploderer i munden på en behagelig og kildrende måde.
  Vis detaljer
  49,00 DKK
  Prisgaranti

 23. Veuve du Vernay Brut (Piccolo) FL 20

  Veuve du Vernay Brut (Piccolo) FL 20

  Frisk og perlende Veuve de Vernay Brut

  Er man kun en enkelt eller ønsker man blot ikke at drikke helt så meget så er en champagne i piccolo størrelse rigtig god. For en piccolo størrelse er nemlig væsentligt mindre end en stor flaske og det passer perfekt, hvis man blot er to personer, der lige skal have lidt mousserende bobler sammen. Uanset hvilken type af denne vin man vælger så vil man få fat i en frisk og frugtagtig vin. Denne brut version i piccolo størrelse er ikke en undtagelse når det kommer til at drikke noget lækkert og perlende, og den har en yderst elegant karakter, som man kun kan nyde. Ser man en flaske bobler af mærket Veuve de Vernay ved man, at der er tale om en lækker og luksuriøs champagne og man kan være sikker på, at kvaliteten er høj.
  Vis detaljer
  49,00 DKK
  Prisgaranti

 24. Perrier-Jouët Belle Epoque Blanc de Blanc FL 75

  Perrier-Jouët Belle Epoque Blanc de Blanc FL 75

  Ren og silkeblød Perrier-Jouët Belle Epoque

  Det gælder de fleste champagner, at man kan sige, at de smager godt og gør en i godt humør. Men at kunne sige meget mere om det er ikke noget, som man kan om alle typer af den slags vine. En undtagelse er dog denne mousserende vin, som er af typen Perrier-Jouët Belle Epoque, som er noget af det fineste der findes inden for den gode smag af denne famøse og gyldne væske. En af grundene til dette er, at den er lavet i 2004, som generelt anses for at være en god årgang, hvor mange havde en dejlig høst af netop denne type champagne. Helt specifikt er denne vin lavet i juli og det er den fordi, at det netop er i denne måned, at der sker så meget rent temperaturmæssigt og det er alt sammen med til at give en storslået smag.
  Vis detaljer
  2.699,00 DKK
  Prisgaranti

 25. Paul Louis Blanc de Blancs Brut FL 75

  Paul Louis Blanc de Blancs Brut FL 75

  Paul Louis Blanc champagne med lækre bobler

  Hvis der er én ting, som skal være i orden når man drikker en champagne så er det de lækre bobler, som altid bør være dejlige og boblende og give en helt særlig følelse i kroppen. Det er nemlig især de skønne, perlende bobler, som man forbinder med en netop den type af af mousserende vin og det kan man da også mærke i denne Paul Louis Blanc de Blancs, som har nogle helt særlige bobler, som endda er vedvarende. Derudover er smagen også skøn, hvilket er noget, som boblerne de fremhæver endnu mere. Også duften af denne vin vil du nyde og den skønne duft vidner om en dejlig smag, selv inden du har taget en tår af den. Det er blandt andet dufte af hvide frugter og kamille, som du kan nyde når du dufter til den gyldne væske.
  Vis detaljer
  119,00 DKK
  Prisgaranti

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side

Der skal vin på bordet

Skal man holde fest så skal der naturligvis være et fadølsanlæg, men det er ikke det eneste, der skal være. For noget andet, som man skal sørge for at have det er også en masse vin. Og her er der naturligvis mange forskellige slags vin man skal have. Når man skal have forret så gælder det, at man skal sørge for, at der er en masse hvidvin, da det er denne type vin, som folk de foretrækker når det kommer til forretter. Og man skal sørge for, at man har lidt mere vin end nødvendigt for man ønsker aldrig at løbe tør. Og når så man når til hovedretten så er det rødvinen, som man skal have på bordene og det gælder, at man skal have meget af den for kun sådan sørger man for, at alle gæsterne er glade og tilfredse. For uanset om det er en lækker ragout, om det er en eller anden steg eller om det er noget lækkert kylling, så vil en eller anden rødvin være det bedste valg. Og når man så kommer til desserten så skal man selvfølgelig også have en eller anden vin, og her er det mest nærliggende at vælge en dessertvin. Her er der mange forskellige former at vælge imellem, og noget af det, som du blandt andet kan vælge er madeira, sherry eller eventuelt en helt tredje form for dessertvin, som både du og dine gæster vil kunne lide.