Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Vin & Champagne - Drikkevarer
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Vin & Champagne

Vin&champagne

Lad druerne sejre og nyd hvordan de er genstand for meget væske, som smager skønt og gør dig i godt humør. Her hos Barlife har vi et imponerende udvalg af både vin og champagne, i hvert fald hvis vi selv og vores kunder skal sige det. Vi mener nemlig, at en bar aldrig kan være en rigtig bar, hvis ikke der både er vin og champagne på hylderne. For det kan godt være, at det primært er fadøl og mixede cocktails, som bliver langet over bardisken, men det betyder dog ikke, at det ikke også er en god ide at have både vin og champagne, for det er noget, som en bar tjener meget på og desuden er det noget, som de fleste kan lide.

En fest kræver champagne

Mange af de kunder, som køber ind her på siden de køber ind til forskellige arrangementer og fester og det er da også en af grundene til, at vi sælger meget champagne. For skal man holde en fest og ønsker man at give gæsterne en stor oplevelse, så bør man sørge for, at der er så meget champagne som muligt. For der er intet som champagne, som får folk i godt humør og som gør, at man gør et stort indtryk på alle. For champagne er noget alle kan lide da boblerne føles så skønt i kroppen og går direkte til hovedet på en dejlig og fjollet måde. Og hvis man skal holde en rigtig stor fest så kan man allerede fra starten af sørge for at stille de mange flasker champagne op ved siden af hinanden og så kan man eventuelt lave en pyramide af champagneglas og når så denne champagne skal serveres så kan man starte med at servere champagne i det øverste champagneglas, og så kan man observere hvordan champagnen, når det øverste glas er fyldt op, vil bevæge sig nedad og lige så stille vil man se hvordan samtlige champagneglas de bliver fyldt op. Og det kræver rigtig meget champagne fordi, at man fylder så meget champagne i hvert enkelt glas. Og her kan man bruge Barlife som leverandør fordi, at vi har så mange forskellige typer champagne, at vi sagtens kan være med til at skaffe dig al den champagne, som du skal bruge til dit store arrangement.
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Der skal vin på bordet

Skal man holde fest så skal der naturligvis være et fadølsanlæg, men det er ikke det eneste, der skal være. For noget andet, som man skal sørge for at have det er også en masse vin. Og her er der naturligvis mange forskellige slags vin man skal have. Når man skal have forret så gælder det, at man skal sørge for, at der er en masse hvidvin, da det er denne type vin, som folk de foretrækker når det kommer til forretter. Og man skal sørge for, at man har lidt mere vin end nødvendigt for man ønsker aldrig at løbe tør. Og når så man når til hovedretten så er det rødvinen, som man skal have på bordene og det gælder, at man skal have meget af den for kun sådan sørger man for, at alle gæsterne er glade og tilfredse. For uanset om det er en lækker ragout, om det er en eller anden steg eller om det er noget lækkert kylling, så vil en eller anden rødvin være det bedste valg. Og når man så kommer til desserten så skal man selvfølgelig også have en eller anden vin, og her er det mest nærliggende at vælge en dessertvin. Her er der mange forskellige former at vælge imellem, og noget af det, som du blandt andet kan vælge er madeira, sherry eller eventuelt en helt tredje form for dessertvin, som både du og dine gæster vil kunne lide.