Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Tonic vand - Vand & Mixer - Drikkevarer
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Tonic vand

Har man først sagt A må man også sige B og har man først sagt gin må man også sige tonicvand. Hvor en flaske gin kan bruges til utroligt mange glas, så er det dog nødvendigt at købe tonic lidt oftere da der skal væsentligt mere i af dette end der skal af gin.

Se vores store udvalg af billige kvalitetsgin her

Det er de færreste, som siger nej, hvis der er nogen, som der byder dem en gin og tonic, hvilket skyldes, at det er en klassisk drink, som de fleste har nydt så mange gange, at de enten godt kan lide den eller, at de slet og ret har vænnet sig til smagen. Så hvis der skal holdes fest bør du altid sørge for at have en mixer, som du kan bruge til formålet da du kan være helt sikker på, at der nok på et eller andet tidspunkt vil være en, som spørger efter en G&T.

Læs mere

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
pr. side
 1. Belvoir Elderflower & Rose 25cl

  Belvoir Elderflower & Rose 25cl

  Delikat og frugtig Belvoir elderflower & rose

  Hvis der er to smage, der går godt hånd i hånd så er det hyldeblomst og roser. Det er nemlig begge nogle søde smage, som endda sammen gør det rigtig godt. Der er ikke noget alkohol i den søde og smagfulde Belvoir elderflower & rose limonade. Det gør den meget oplagt at bruge, hvis du har en alkohol du skal have blandet med noget. De fleste typer af alkohol vil passe perfekt til denne limonade. Hvis du tager nok af limonaden i vil drinken tilmed få en skøn og let lyserød farve, som er dejlig at kigge på og som skaber en forfriskende følelse i hele kroppen. Man kan både smage den lækre smag af rosenblade, samt dejlige frugter.
  Vis detaljer
  29,00 DKK Ned til: 17,00 DKK
  Prisgaranti

 2. Thomas Henry Ginger Ale 20cl

  Thomas Henry Ginger Ale 20cl

  Thomas Henry Ginger Ale til at spice dine cocktails op

  Land: Tyskland

  Indhold: 20 cl

  Thomas Henry er en tysk producent af sodavand, og er opkaldt efter Thomas Henry, som er opfinderen af sodavanden. 

  Thomas Henry er en dygtig producent med stor fokus på at skabe en smagsoplevelse der vil noget. 

  Om du er en ginger ale person, eller ej, så kan denne ginger ale fra Thomas Henry så gennemført i smagen, at du blot vil ligge mærke til den så gennemførte smag som sodavanden vil bringe. 

  Vis detaljer
  19,00 DKK
  Prisgaranti

 3. Fever-Tree Aromatic Tonic Water 50cl

  Fever-Tree Aromatic Tonic Water 50cl

  Fever-Tree Aromatic Tonic Water

  Indhold: 50 cl

  Land: England

  En tonic vand med spændende blend af forskellige smage, fra angostura bitterbark, som b.la. er brugt i fremstillingen af angostura bitter, udover det er der også brugt piment, kardemomme og ingefær. Alt i alt giver det en meget afrundet oplevelse, når den skal nydes sammen med en exceptionel gin. 

  Vis detaljer
  29,00 DKK
  Prisgaranti

 4. Fentimans Pink Grapefruit Tonic 50cl (Default)

  Fentimans Pink Grapefruit Tonic 50cl

  Fentimans Pink Grapefruit Tonic

  Indhold: 50 cl

  Land: England

  Hvis du er frisk på at prøve noget nyt, og ikke være alt for konservativ i dit udvalg af mixere til dine gins, så prøv noget der er lidt udover det ordinære. Fentimans er kommet med en ny tonic mixer, der byder på en frisk smag af grapefrugt, der kommer perfekt i spil med den tilsatte kinin for at give den perfekte afrundede bitterhed som du leder efter. 

  Vis detaljer
  35,00 DKK
  Prisgaranti

 5. Fentimans Connoisseurs Tonic Water 20cl (Default)

  Fentimans Connoisseurs Tonic Water 20cl

  Fentimans Connoisseurs Tonic Water

  Land: England

  Indhold: 20 cl

  Fentimans nye tonic vand er fremstillet for at kunne følge med de nye og innovative gin smage i 2017. Ginnen er perfekt sammenskruet til at kunne gå i det rette modspil mod mange af de nye gins, som bliver tilbudt på markedet i dag. 

  Vis detaljer
  29,00 DKK
  Prisgaranti

 6. Red Bull Bitter Lemon, Økologisk DS 25 - lærke bitter lemon fra Red Bull

  Red Bull Bitter Lemon, Økologisk 25cl DS

  Red Bull Bitter Lemon, Økologisk DS 25

  Vis detaljer
  22,00 DKK
  Prisgaranti

 7. Red Bull Tonic Water, Økologisk - Ny lækre tonicvand fra red bull

  Red Bull Tonic Water, Økologisk 25cl DS

  Red Bull Tonic Water, Økologisk DS 25

  Vis detaljer
  22,00 DKK
  Prisgaranti

 8. Lamb & Watt Ginger Ale 20cl

  Lamb & Watt Ginger Ale 20cl

  Lamb & Watt Ginger Ale lavet af Organic agave 

  Land: England

  Indhold: 20 cl

  Lamb & watt er en en producent af læskedrikke, der har eksisteret siden 1847. Kun de bedste ingredienser er brugt til produktionen af Lamb & Watt's læskedrikke. Vandet er hentet ned fra en kilde i england. Kilden har en stor mængde af tørv og kalksten, som gør at smagen har en meget gennemført afrunding. 

  Vis detaljer
  22,00 DKK
  Prisgaranti

 9. 1724 Tonic Water, Dåse 20cl DS

  1724 Tonic Water, Dåse 20cl DS

  1724 Tonic Water Dåse 20cl er måske verdens bedste tonic vand 

  Specifikationer:
  Alkohol: 0%
  Indhold: 20 cl.
  Land: Spanien
   
  Tonic er 2/3 delen af den klassiske drink Gin & Tonic. Derfor er det vigtig at vælge den rigtige tonic til den perfekte gin.
  1724 Tonic Water er en af de bedste tonic på markedet. Den har sin oprindelse i Andesbjergene, Sydamerika, men bliver produceret i Spanien. Den kinin, som bruges i 1724 Tonic Water plukkes fra Inca trail i Andesbjergene i Peru i 1724 højde. Det gør den smagfuld og man kan næsten smage historiens vingesus når man tager en tår.
  1724 Tonic Water præsenterer det rigtige strejf af elegance, kombineret med den perfekte balance mellem sød citron smag og mild bitter kinin, der giver en unik tonic oplevelse.
   
  Vis detaljer

  Pris: 19,00 DKK

  Specialpris: 17,00 DKK

  Prisgaranti

 10. Schweppes Lemon30x25cl

  Schweppes Lemon30x25cl

  Dejlig og frisk Schweppes lemon som vi kender den

  Alle har på et tidspunkt i deres liv prøvet at drikke en Schweppes lemon. Det er måske en lille overdrivelse da der nok er folk, som ikke har prøvet den. Den dejlige smag af citron, den skønne sødme og de små bobler der sprænger i munden er alt sammen med til at skabe en fantastisk følelse i mund og svælg. Det er noget, som de fleste vil sætte pris på. Her kan du købe hele 30 stk. Schweppes lemon således, at du har en hel kasse. Uanset om du bedst kan lide din citronsodavand med eller uden alkohol kan den bruges. Den er nemlig god at blande op med fx vodka eller blot med is uden andet.
  Vis detaljer
  319,00 DKK
  Prisgaranti

 11. Schweppes Indian Tonic Water30x25cl

  Schweppes Indian Tonic Water30x25cl

  Klassisk Schweppes indian tonic water

  Skal man selv lave en G&T her i landet er der visse ingredienser, som de fleste køber. Af gin er der lidt flere forskellige og folk har deres forskellige favoritter. Når man skal ned i supermarkedet og købe tonicvand er det dog de færreste, som ikke køber en Schweppes Indian tonic vand. Det er nemlig en skøn tonicvand, som både smager bittert og sødt helt ligesom den skal. i denne pakkek får du hele 30 stk. med så du kan lave rigtig mange G&T’ere det næste stykke tid. Også hvis du ønsker at drikke vodka og tonicvand kan du købe ind til det. Med et par skiver lime eller citron har du en skøn drink.
  Vis detaljer
  319,00 DKK
  Prisgaranti

 12. Fever-Tree Spiced Orange Ginger Ale 20cl

  Fever-Tree Spiced Orange Ginger Ale 20cl

  Fever-Tree Spiced Orange Ginger Ale

  Land: England

  Indhold: 20 cl

  Fever-Tree Spiced Orange Ginger Ale er en særdeles velsmagende ginger ale lavet på 3 forskellige slags ingefær. Denne ginger ale fungere perfekt til mørkt spiritus, og vil give nogle friske noter af kanel og citrongræs. 

  Vis detaljer
  19,00 DKK
  Prisgaranti

 13. Fever-Tree Smoky Ginger Ale 20cl

  Fever-Tree Smoky Ginger Ale 20cl

  Fever-Tree Smoky Ginger Ale

  Land: England

  Indhold: 20 cl

  Fever-Tree Smoky Ginger Ale er en fantastisk ginger ale, med en behagelig røget smag. Fever-Tree har ved hjælp af en "Pure Smoke" teknologi, formået at fremstille en røget smag der ikke dominere, men i stedet komplimentere den ingefærs smagen perfekt. 

  Vis detaljer
  19,00 DKK
  Prisgaranti

 14. Belvoir Raspberry Lemonade 25cl

  Belvoir Raspberry Lemonade 25cl

  Blød og frugtig Belvoir raspberry lemonade

  Man kan få flere og flere forskellige typer af limonade. Hvor man tidligere udelukkende kunne få limonade, som smagte af citron har verden ændret sig meget. I dag kan man nemlig også se en limonade som denne med navnet Belvoir raspberry lemonade. Den smager naturligvis af citron, men det er dog ikke den mest fremtrædende smag i denne lækre drink. Meget mere smager den nemlig af hindbær, som også er en gennemtrængende smag på den gode måde. Den er med til at gøre drikken endnu mere frisk og man får straks følelsen af, at det er sommer når man drikker den, uanset hvor koldt det er udenfor. I en flaske er der 25 cl så det passer til lige omkring to drinks.
  Vis detaljer
  29,00 DKK
  Prisgaranti

 15. Belvoir Organic Lemonade 25cl

  Belvoir Organic Lemonade 25cl

  Økologisk Belvoir organic lemonade

  Mange mennesker går meget op i, at det mad de spiser er økologisk. Det giver mening da man på den måde slipper for at indtage sprøjtemidler og lignende. Det paradoksale er dog, at mange mennesker til gengæld er helt ligeglade med hvad de så drikker af alkohol, hvor det ikke nødvendigvis er økologisk. Belvoir har lavet en økologisk version af deres lemonade, som man kan drikke med god samvittighed. Den er nemlig både smagfuld og så er den lavet uden man har brugt for mange sprøjtemidler. Det er med til at gøre, at de fleste er vilde med denne lille limonade, som også har en sød, buttet flaske, som gør en i godt humør. Den kan også drikkes uden alkohol hvis man ønsker det.
  Vis detaljer
  29,00 DKK Ned til: 17,00 DKK
  Prisgaranti

 16. Belvoir Organic Elderflower 25cl

  Belvoir Organic Elderflower 25cl

  Økologisk Belvoir organic elderflower limonade

  Der er ingen, der siger, at det man drikker ikke kan være økologisk. Selvom folk for det meste har et stor fokus på at spise ting, der er økologiske så betyder det ikke, at man ikke også kan gå op i, at det man drikker til festlige lejligheder det ikke også er økologisk. En lækker drink er for eksempel denne Belvoir organic elderflower, som er økologisk. Det gør dog på ingen måde, at den smager dårligere for den har en fantastisk smag. Den er lækker med den søde smag af hyldeblomst og det er da også den mest gennemtrængende smag. Man vil dog også lægge mærke til, at der er en vis syrlighed forbundet med limonaden og det stammer fra de citrusfrugter der er i.
  Vis detaljer
  29,00 DKK Ned til: 17,00 DKK
  Prisgaranti

 17. Lamb & Watt Original Tonic Water 20cl

  Lamb & Watt Original Tonic Water 20cl

  Lamb & Watt Original Tonic Water

  Land: England

  Indhold: 20 cl

  Lamb & Watt er en fantastisk producent af premium tonic vand. Dette er deres neutrale tonic vand, som er lavet på kininbark og blå agave sirup. Tonicen går virkeligt godt i spil med de fleste gins og kan også nydes med andre former for spiritus

  Vis detaljer
  25,00 DKK
  Prisgaranti

 18. Lamb & Watt Cucumber Tonic Water 20cl

  Lamb & Watt Cucumber Tonic Water 20cl

  Lamb & Watt Cucumber Tonic Water

  Land: England

  Indhold: 20 cl

  Lamb & Watt Cucumber Tonic Water er en ny tonic vand fra den kreative producent "Lamb & Watt". Producenten har formået at skabe nogle ret spændende smagskombinationer. Denne gang er det med en meget frisk smag af agurk, som virkeligt går godt i spil sammen med en god gin. 

  Vis detaljer
  25,00 DKK
  Prisgaranti

 19. Lamb & Watt Basil Tonic Water 20cl

  Lamb & Watt Basil Tonic Water 20cl

  Lamb & Watt Basil Tonic Water

  Land: England

  Indhold: 20 cl

  Lamb & watt har produceret mange gode tonic kombinationer i gennem tiden, og nu med en ny og endnu mere unik end forgængere. Denne tonic vand er fremstillet og lavet på basilikumsekstrakt, blå agave sirup og kininbark. 

  Tonicvanden smager dejligt balanceret, og kan nydes rent eller med din ynglings spiritus. 

  Vis detaljer
  25,00 DKK
  Prisgaranti

 20. Indi & Co. Tonic Water 20cl

  Indi & Co. Tonic Water 20cl

  Indi & Co. Tonic Water

  Land: Spanien

  Indhold: 200ml

  Jordbær, Kalamansi lime og cinchona bark er nogle af de naturlige aromaer der kan findes i denne fantastiske tonic vand fra Spanien. Denne tonic egner sig perfekt til næsten enhver gin du kunne finde på at blande den med. 

  Vis detaljer
  25,00 DKK
  Prisgaranti

 21. Indi & Co. Lemon Tonic 20cl

  Indi & Co. Lemon Tonic 20cl

  Indi & Co. Lemon Tonic

  Land: Spanien 

  Indhold: 20 cl

  Indi & Co. Lemon Tonic er en spansk produceret tonic vand. Nogle af de fantastiske ingredienser som indgår i drikken er b.la. citronskal, Kalamansi limeskal, Yuzu, Citronblomster, Kininbark, rørsukker og alm. sukker. 

  En intens blanding af mange forskellige høj-kvalitets citrusfrugter og en bitterhed fra kininbarken giver denne tonic en unik smagbalance der ikke kan vejes op i mod andre. 

  Vis detaljer
  25,00 DKK
  Prisgaranti

 22. Indi & Co. Strawberry Tonic 20cl

  Indi & Co. Strawberry Tonic 20cl

  Indi & Co. Strawberry Tonic

  Indhold: 20 cl

  Land: Spanien

  Indi & Co. Strawberry Tonic er en tonic vand med en perfekt smag af jordbær. Drikken er lavet på calamansi Lime, cinchona bark, hyldeblomstsaft, og friske jordbær. 

  denne lækre liste af ingredienser resultere i en god balance i mellem sødt, bittert og surt. 

  Vis detaljer
  25,00 DKK
  Prisgaranti

 23. Oh Deer Tonic, Økologisk 20cl

  Oh Deer Tonic, Økologisk 20cl

  Oh Deer Tonic (Økologisk)

  Land: Danmark

  Indhold: 20 cl

  Oh deer tonic, er en ny dansk tonic lavet af de 3 venner Mikkel, Martin og Anders. Drengenes mål er at skabe en serie af tonic vand som repræsentere den danske natur. Kronhjorten repræsentere uforanderlig og klippefast i mens verden omkring farer forbi. Kronhjorten har også en hvis symbolsk værdi for drengene, den dragende jagt efter det uopnåelige. 

  Tonicen har en balanceret sødme og tørhed, der selvfølgeligt gør den en god følgesven med dine gins. 

  Vis detaljer
  25,00 DKK
  Prisgaranti

 24. Schweppes Ginger Ale30x25cl

  Schweppes Ginger Ale30x25cl

  Perfekt mixer til drinks er Schweppes ginger ale

  Der er visse ingredienser du kan hælde i en drink og være mere eller mindre sikker på, at drinken så kun kan blive god. En af de ting du kan hælde i er fx en Schweppes ginger ale, som smager dejligt og sødt. Det er en af de typer af mixere, som de fleste vil elske. Den søde smag har ikke så meget karakter, at den ender med at blive for meget. Samtidig har den dog så meget karakter, at den smager unikt. Der er mange forskellige ting, som du kan blande sammen med Schweppes ginger ale for at få en god drink. Her kan du både finde en god rom, en vodka eller lignende og blande sammen.
  Vis detaljer
  319,00 DKK
  Prisgaranti

 25. Schweppes Indian Tonic Water 150cl

  Schweppes Indian Tonic Water 150cl

  Schweppes Indian Tonic Water

  Land: Schweiz

  Indhold: 150 cl

  Schwepps Tonic Vand er en klassisk mixer med gin og tonic. Schwepps har en dejlig balance af bitterhed og sødme. Schwepps Tonic er anvendt af mange diskoteker, barer og restauranter verden rundt. 

  Vis detaljer
  39,00 DKK
  Prisgaranti

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
pr. side

En G&T er god af flere grunde. For det første er grannoterne i gin altid dejligt og det skaber en næsten krydret og juleagtig stemning da det netop smager af gran. Og her går tonicvand ind og gør det endnu mere frisk, hvilket sker grundet citrussmagen, som man finder i den tonic, som man kan købe sig til.

For tonicvand er nemlig lidt bittert, så der er mange, som ikke nødvendigvis ville sætte udpræget pris på at drikke det uden noget andet. Men de samme mennesker vil formentligt ikke have noget imod at drikke det, hvis det er noget, som drikkes i forbindelse og i blanding med gin.

Hvis du har tænkt dig at købe drikkevarer hos Barlife, så vil du ikke fortryde det. For vi har et så stort udvalg, at du nok skal finde det du søger. Det gælder både alle de former for alkohol vi har og de mixere vi har. Og en af disse mixere er naturligvis tonicvand, hvilket vi har mange forskellige varianter af.

Når folk skal lave gin og tonics derhjemme er det altid den samme tonicvand, som de køber i supermarkedet, men det er der ikke nogen grund til, for hvis man kigger lidt rundt på Barlife hjemmeside, så vil man lægge mærke til, at der er mange forskellige slags. En af dem, som vi kan tilbyde er fever tree, som er en rigtig god mixer. 

Undgå myg med en G&T

Er man i syden, hvor man kan være lidt bange for, at der er myg, som kan give diverse sygdomme, så vil man opleve, at det kan være nødvendigt, at blive vaccineret eller bruge myggenet eller lignende. Men en meget sjovere måde, hvorpå man kan holde myggene væk er ved at drikke gin. Og for at man bedre kan få det til at glide ned kan man drikke det i forbindelse med noget tonic da det på den måde vil smage bedre.

Af en eller anden grund kan myg ikke lide luften af denne drik og derfor er der stor sandsynlighed for, at de simpelthen holder sig væk fra dig, hvis du har drukket denne drink. Så med ingredienser fra Barlife kan du dermed holde myggene for døren, hvis det er nogle gæster, som du ikke sætter stor pris på.

Alle de slags tonicvand, som du kan købe her på siden er kendetegnet ved, at de er blevet stærkt nedsat. Det betyder, at du kan være helt sikker på at få en god pris når du står og skal vælge. Også hvis du køber andre slags mixere kan du være sikker på, at du nok skal få det til en god pris.