Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Tonic vand - Vand & Mixer - Drikkevarer
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Tonic vand

Har man først sagt A må man også sige B og har man først sagt gin må man også sige tonicvand. Hvor en flaske gin kan bruges til utroligt mange glas, så er det dog nødvendigt at købe tonic lidt oftere da der skal væsentligt mere i af dette end der skal af gin.

Se vores store udvalg af billige kvalitetsgin her

Det er de færreste, som siger nej, hvis der er nogen, som der byder dem en gin og tonic, hvilket skyldes, at det er en klassisk drink, som de fleste har nydt så mange gange, at de enten godt kan lide den eller, at de slet og ret har vænnet sig til smagen. Så hvis der skal holdes fest bør du altid sørge for at have en mixer, som du kan bruge til formålet da du kan være helt sikker på, at der nok på et eller andet tidspunkt vil være en, som spørger efter en G&T.

Læs mere

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

En G&T er god af flere grunde. For det første er grannoterne i gin altid dejligt og det skaber en næsten krydret og juleagtig stemning da det netop smager af gran. Og her går tonicvand ind og gør det endnu mere frisk, hvilket sker grundet citrussmagen, som man finder i den tonic, som man kan købe sig til.

For tonicvand er nemlig lidt bittert, så der er mange, som ikke nødvendigvis ville sætte udpræget pris på at drikke det uden noget andet. Men de samme mennesker vil formentligt ikke have noget imod at drikke det, hvis det er noget, som drikkes i forbindelse og i blanding med gin.

Hvis du har tænkt dig at købe drikkevarer hos Barlife, så vil du ikke fortryde det. For vi har et så stort udvalg, at du nok skal finde det du søger. Det gælder både alle de former for alkohol vi har og de mixere vi har. Og en af disse mixere er naturligvis tonicvand, hvilket vi har mange forskellige varianter af.

Når folk skal lave gin og tonics derhjemme er det altid den samme tonicvand, som de køber i supermarkedet, men det er der ikke nogen grund til, for hvis man kigger lidt rundt på Barlife hjemmeside, så vil man lægge mærke til, at der er mange forskellige slags. En af dem, som vi kan tilbyde er fever tree, som er en rigtig god mixer. 

Undgå myg med en G&T

Er man i syden, hvor man kan være lidt bange for, at der er myg, som kan give diverse sygdomme, så vil man opleve, at det kan være nødvendigt, at blive vaccineret eller bruge myggenet eller lignende. Men en meget sjovere måde, hvorpå man kan holde myggene væk er ved at drikke gin. Og for at man bedre kan få det til at glide ned kan man drikke det i forbindelse med noget tonic da det på den måde vil smage bedre.

Af en eller anden grund kan myg ikke lide luften af denne drik og derfor er der stor sandsynlighed for, at de simpelthen holder sig væk fra dig, hvis du har drukket denne drink. Så med ingredienser fra Barlife kan du dermed holde myggene for døren, hvis det er nogle gæster, som du ikke sætter stor pris på.

Alle de slags tonicvand, som du kan købe her på siden er kendetegnet ved, at de er blevet stærkt nedsat. Det betyder, at du kan være helt sikker på at få en god pris når du står og skal vælge. Også hvis du køber andre slags mixere kan du være sikker på, at du nok skal få det til en god pris.