Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Mixer - Vand & Mixer - Drikkevarer
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Mixer

Mixer

De fleste almindelige mennesker har det lidt svært ved at drikke ren alkohol og de har brug for sirup og mix før de kan drikke deres drikkevarer.

Med sirup og mix får man drinken ned

Har man lidt svært ved at få alkohol drukket så kan det være, at det man har brug for rent faktisk er at købe noget sirup og mix, som vil gøre, at det slet og ret bliver nemmere at drikke det. For på den måde tilføjer man noget, som overdøver den smag, som ellers er karakteristisk ved den pågældende alkohol, uanset om der er tale om rom, tequila eller gin. Det vil sige, at man måske endda mens man står og drikker en drink med sirup og mix slet ikke vil lægge mærke til, at der er alkohol i. Måske vil man endda lige pludseligt glemme, at det er alkohol man står og drikker og man vil i stedet tro, at det er saftevand eller lignende.

Til drinks skal der sirup og mix til

Hvis du er i gang med at planlægge en bar og måske bare vil komme fra start i en fart, så er der ingen grund til, at du skal gå rundt og vente på, at du får købt alle de forskellige mærkelige ingredienser, som der skal til for at lave diverse cocktails. Det du kan gøre, hvis der skal være fart over feltet og hvis du ikke gider at vente er blot at købe forskellige slags sirup og mixer og så kan du gå i gang. Noget af det mixer, som du for eksempel kan købe er mixer til bloddy mary. Hvis du køber sådan en pakke, så vil du have nok til hele 24 stk. bloddy mary så det skulle nok få gang i festen! Og så slipper du for at gå ud og købe tomatjuice, selleri og andre ting, som du formentligt ikke kommer til at bruge noget andet. En sådan mixer er dermed ret vigtig at have, hvis du har tænkt dig at lave den form for drinks i din bar. Noget andet, som du kan købe for at købe det nemmere at lave drinks er en pose med sweet n sour. Hvis du køber denne form for mixer så kan du nemmere end nogensinde før få lavet en cocktail, som kommer til at smage helt rigtigt, men som ikke vil have alle de forskellige ingredienser, som du ellers har brug for. 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side

Når sirup er mere end bare sødt

Det kan være, at der er mange, som primært forbinder sirup med noget, som de spiser når de skal have pandekager eller lignende. Måske tænker de slet ikke på, at netop sirup faktisk findes mange andre steder, og blandt andet i drinks. Hos Barlife har vi forskellige siruper, som gør dine drinks både gode og nemme. Blandt andet har vi en sirup, som er specielt beregnet til at lave pina colada. De færreste ved jo egentligt hvad der rent faktisk skal i en pina colada, hvorfor det kan være en smart ide at tage udgangspunkt i sirup og mix for at gøre det hele meget nemmere. På den måde behøver du slet ikke at skænke det en tanke, hvad der rent faktisk normalt er i sådan en drink, fordi, at det smager rigtigt og det er dejligt nemt, hvilket gør, at du kan få serveret mange drinks i minuttet og dermed kan tjene flere penge. Derfor kan du sådan set sige, at du med sirup og mix kan tjene flere penge, end hvis ikke du bruge disse typer af blandingsprodukter. Hvis du skal lave en god margarita kan du på samme måde også finde sirup, som du kan bruge som en hjælpende hånd.