Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Ginger Beer

Ginger beer

Der er mange, som bliver lidt narret af navnet på denne drik. For man vil uden tvivl tro, at der her er tale om en øl, som jo normalt har alkohol i sig, men faktisk er det ikke sådan, at der er alkohol i en almindelig ginger beer. Og de typer ginger beer vi har her på siden har heller ikke ret meget alkohol i, i hvert fald ikke lige så meget som i en almindelig øl.

En sød drik

Det, som der er rigtig mange, som godt kan lide ved ginger beer det er, at det en en sød drik, som man både kan drikke som den er, eller man kan vælge at nyde den blandet med noget andet, så som en eller anden type alkohol. Hvis man står og skal lave ginger beer så er det man skal gøre at foretage en naturlig fermentering af nogle forskellige ingefærkrydderier, gær og sukker. En fermenteringsproces af disse forskellige ingredienser vil gøre at man til sidst står tilbage med en ginger beer, som man kan bruge til lige præcis hvad man vil. Det er en lang historie, som ginger beer bærer rundt på for faktisk så stammer denne type drikkevare helt tilbage fra kolonitiden, hvor man foretog handel med Asien og andre lignende steder. Og det var også især i Carribien, at man fandt sukker til at lave denne drik. For det er da også især sukker, som man får brug for når man står og skal lave ginger beer for størstedelen af det, som denne drik består af det er faktisk sukker. Der er også gennem tiden tilføjet alkohol, men det er dog sådan, at det meget sjældent er mere end 2% alkohol, som der er i en ginger beer. Med tiden valgte man at tilføje andre typer krydderier, således, at det ikke kun var ingefæren, som kom i. Der er nogle, som mener, at en ginger ale faktisk er en ginger beer, men det er ikke som sådan tilfældet. For det er sådan med ginger ale, at den ikke brygges, men den produceres blot. Derimod skiller en ginger beer sig ud på den måde fordi, at den i de fleste tilfælde rent faktisk brygges på den helt rigtige måde, som man har gjort det i mange århundreder og stadig gør det nogle steder i dag.
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

En populær ginger beer i en cocktail

Ofte er det en helt bestemt cocktail, som pludseligt bliver populær, og når det sker så vil der også automatisk være nogle ingredienser, som pludseligt bliver mere populære end de var før. Det er da også sket med netop ginger beer, som aldrig før har fået så meget opmærksomhed, som den gør for tiden. Det er også noget, som vi har kunne mærke hos Barlife, hvor efterspørgslen på netop ginger beer er steget meget. En af grundene til dette er, at drinken Dark ‘N’ Stormy er blevet meget populær. Denne cocktail indeholder blandt andet rom og derudover indeholder den altså også ginger beer, hvilket er en af de vigtigste ingredienser i netop denne drink. Faktisk er der mange, som udelukkende kender til ginger beer på grund af Dark ‘N’ Stormy, og hvis ikke det var for denne drink, så ville de formentligt slet ikke kende til den. Der er også andre cocktails, hvori man kan finde ginger beer og her gælder det blandt andet en moscow mule, som også er en gammel klassiker, som de seneste år har fået noget af en ny popularitet blandt de unge og blandt bartendere i hele landet. Det er klart, at det primært er for dem, som kan lide ingefær, når det kommer til ginger beer. For man kommer ikke uden om, at den primære smag, som man vil opleve når man drikker denne drik det er ingefær, som er yderst gennemtrængende. Og det er en skøn ting hvis man er typen, som er vild med ingefær, men er man derimod en, som ikke så godt kan lide ingefær, så er det måske ikke lige sagen at drikke ginger beer. Derimod kan man dog i stedet drikke ginger ale, som, trods navnet, ikke smager ret meget af ingefær og de fleste mennesker, som ikke kan lide ingefær vil alligevel sætte stor pris på denne drik.