Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Vand & mixer - stort udvalg af tonicvand & sirup
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Vand & Mixer

Vand & mixer - lækret udvalg af vand & mixer

Laver man lækre drinks og cocktails er det naturligvis meget vigtigt, at man har de rigtige typer af spiritus og alkohol. For når alt kommer til alt er det dem, der sætter gang i festen. Der skal dog lidt mere til for at få folk til at drikke de drinks man laver for de ryger ikke ned rent. Derfor har du selvfølgelig brug for forskellige typer af sodavand og mixere, som du kan hælde i. Uanset hvilken cocktail eller drink opskrift du kigger på vil der stå, at der skal en særlig form for vand eller mixer i, og du bør altid have et godt udvalg så du kan lave lidt af hvert.
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Mange typer af vand & mixer giver større muligheder

Jo flere forskellige typer af sodavand og mixere du har, jo flere muligheder vil du have for at lave forskellige typer af cocktails. For står du med en flaske rom og en flaske vodka kan du være sikker på, at de ikke vil ryge nemt ned. Finder du derimod nogle flasker med cola eller med en anden form for sodavand eller mixer, så skal du nok se, at flaskerne hurtigt får ben at gå på.

I en sirup har du en god mixer

Er du ny i hele drinksuniverset og skal ud og købe nogle forskellige mixere er der visse væsker du ikke kan gå galt i byen med. En af de mixere du altid bør have i et par forskellige varianter er sirup. Det er noget, som du kan få i mange forskellige smagsvarianter så der er noget til enhver smag. Den umiddelbart mest populære type af sirup er grenadine, som har en rødlig og meget karakteristisk farve. Blandt andet laver Monin en god grenadine, som du kan nyde i din drink. Du skal bruge meget lidt sirup da smagen altid er meget intens og da den er meget koncentreret. Skal du for eksempel lave en filur drink er det en god ide at hælde grenadine i. Ud over det skal du også have en anden mixer, nemlig appelsinjuice. Således er det meget udbredt, at man i en drink skal have forskellige mixere. Det er ikke kun når du skal lave drinks med alkohol, at du kan få stor gavn af en mixer i form af sirup. For også hvis du skal gøre lidt ekstra ud af kaffen vil du opleve, at det er en god ting at have en sirup. Med den kan du nemlig sørge for, at kaffen får en lidt mere særlig smag. For eksempel kan du købe en Monin sirup med smag af kaffe, chokolade, eller kirsebær. Der er noget til enhver smag, så alle skal nok blive tilfredse. Også hvis du nyder en god og læskende limonade kan det være, at du vil tilføje en særlig smag. Det kan du også gøre med en sirup efter eget valg. Nye og meget populære vand og mixere Ligesom med alt andet går der også mode i drinks, og udvalget af vand og mixere afspejler meget ofte de forskellige trends. For tiden er det meget populært at drikke dark n stormy og moscow mule, og af den grund er ginger beer meget populært. Mange forskellige brands har lavet deres eget bud på en ginger beer og blandt andet kan nævnes Fever-Tree og Old Jamaica. En ginger beer er også lækker at drikke alene, eller blandet med lime eller bare citron. Det er en slags sodavand, som er god at have stående i køleskabet altid således, at man altid kan blande en lækker drink sammen. En anden vand, som er yderst populær at bruge som mixer er den klassiske tonicvand. Det gælder især hvis man skal nyde en gin og tonic, som altid har været mange menneskers foretrukne valg. Den let bitre og friske smag, sammen med den lækre smag af enebær fra gin, gør den til et oplagt valg, som man aldrig går galt i byen med. Sammen med et par ginger beers og nogle forskellige typer af sirup går den godt i køleskabet så man altid er beredt. For hvem ved hvornår man får gæster, som skal have noget lækkert til ganen?