Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Te

Te

Find lige netop en te, som du bedst kan lide hos Barlife ved at kigge vores store sortiment igennem.  

Finde din egen magiske drik

Den lækre, varme drik, som mange i landet ynder at nyde dagligt kan komme i mange forskellige afskygninger, og her hos Barlife kan vi tilbyde mange forskellige smage, så sandsynligheden for, at vi har en te, som du kan lide er meget stor. Lige siden man for mange århundreder siden begyndte at importere den lækre te fra det fjerne østen, så har det være en favoritdrik for mange i den vestlige verden også. Hos Barlife ønsker at vi at give vores kunder mulighed for at drikke lige nøjagtigt den te de kan lide, og vores udvalg er så stort, at man kan begynde at eksperimentere og nok skal finde noget man kan lide. 

Til en café skal der lidt af hvert til

Hvis man har en café, som man skal drive, så er det meget nødvendigt, at man har nogle forskellige former for te, som man kan tilbyde sine kunder. Og selvom det kan være fristende, så er det ikke nødvendigvis den bedste idé at købe de forskellige former for te, som man selv bedst kan lide. Dette skyldes, at sandsynligheden for, at dine gæster i caféen har en anden smag end lige netop den du kan lide, er forholdsvis stor. 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Derfor bør du købe mange forskellige former for te, og også nogle, som du ikke nødvendigvis selv havde valgt. Dette betyder naturligvis ikke, at du ikke gør klogt i at købe noget te, som du rent faktisk kan stå inde for. For det nytter heller ikke noget, at du, når dine kunder spørger ind til din te, er tvunget til at lyve om, hvorvidt du kan lide det. Derfor kan du eventuelt vælge at købe en te, som du er helt pjattet med og din iver vil uden tvivl smitte af på dine gæster, som vil få lyst til at prøve din lækre te.

De kendte mærker holder

Når det kommer til te er der nogle mærker, som er mere udbredte end andre, og her gælder det blandt andet Pickwick, som er et meget kendt og et meget elsket mærke rundt omkring i verden. Hos Barlife har vi mange forskellige former for te af dette mærke. Blandt andet finder du en te med smag af lakrids. I en café oplever man mange, som efterspørger netop denne type te. Dette sker blandt andet fordi, at man generelt ser en stigende lyst til at spise og drikke ting med smag af te. Og her kan du ligeså godt hoppe med på bølgen ved at tage Pickwick i hånden og få købt noget te med lakridssmag. Du finder også mere klassiske typer te fra det samme kendte mærke. Blandt andet finder du klassikeren English Breakfast, denne te er blevet nydt i mange århundrede og den er et udtryk for englændernes store glæde for den lækre og varme drik, som passer perfekt til enten en lille formiddags- eller eftermiddagspause fra arbejdet og hverdagen. Hos Barlife finder du både te i æske og i pose. Hvis du køber te i pose er det mere oplagt at servere i en café, da det på den måde bliver billigere. Hvis du derimod er på udkig efter te, som du vil servere derhjemme så er det mere oplagt at anskaffe dig te, som kommer i æsker. For på den måde kan dine gæster se på pakken hvad det er for en slags te. Og de kan kigge på billederne, som sikkert også vil påvirke dem til enten at købe teen eller ej.