Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Whisky Irsk - Spiritus - Drikkevarer
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Whisky Irsk

Whisky Irsk

Nyd den rigtige whisky, og her er der selvfølgelig tale om den irske for der er intet sted i verden, som altid og også den dag i dag har været kendt for at lave en whisky, som var så god, at intet andet sted i hele verden kunne hamle op med det. Der er selvfølgelig tale om Irland, for det er netop det land, som er verdensberømt for den irske whisky, som de stadig den dag i dag laver.

Stærk og ren irsk whisky

Noget af det, som er med til at kendetegne den irske whisky, hvilket også netop er det, som alle dage har været det, som har gjort at folk har købt denne drik og nydt den i hele verden det er, at den både er ren og stærk. For den er stærk i og med, at den har rigtig meget smag, så hvis man er typen, der er vild med en whisky der har en masse smag, ja så er det helt sikkert en af de irske, som man skal have fat i. Det skyldes, at idet man drikker en tår af en irsk whisky så vil man aldrig være i tvivl om, hvad det er. Det forudsætter selvfølgelig, at man ved en smule om netop denne alkohol i forvejen, men man skal dog ikke mange gange have nydt den irske whisky for at kunne genkende den til hver en tid.
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side

Irsk whisky kan være røget

Noget af det mest karakteristiske ved netop irsk whisky det er, at man inden for denne kategori har en stor mængde af de røgede typer whisky. Og det er naturligvis også noget som vores sortiment i Barlife det afspejler. For vi går meget op i, at have noget for enhver smag og her er det klart, at vi også skal have noget til dem, som bedst kan lide de røgede drikkevarer. Det er dog ikke kun den røgede som du kan nyde her på siden. For vi har også en helt anden kategori som er mere ren, og det som er karakteristisk ved den det er, at smagen heraf simpelthen emmer af tradition og know how. For denne slags irske whisky er blevet brygget i så mange år, at dem, som stadig den dag i dag laver den, har så stor erfaring, at de næsten kan lave den med bind for øjnene. Denne slags irske whisky den adskiller sig meget fra andre typer af samme drikkevarer fra samme område for den er nemlig destilleret tre gange og ikke blot to gange, som den whisky fra Skotland er. Det er med til at gøre, at den irske whisky er væsentligt mere elegant i smagen og det er selvfølgelig noget, som en rigtig whiskynyder vil sætte pris på.

En moderne klassiker

Det som er typisk for irsk whisky det er, at den er yderst moderne for det er den nemlig fordi, at den stadig i dag bliver lavet, og det er bestemt ikke fordi, at årene har gjort, at der er færre, som laver irsk whisky. Der er dog sket en markant forskel i produktionen heraf for det er meget tydeligt, at det ikke længere er de små destillerier rundt omkring i landet, som laver disse typer whisky. Derimod er det de større steder, som tager sig af dette. Men dette gør dog ikke at smagen er anderledes, for det er klart, at disse store fabrikker de har taget de gamle opskrifter med sig, hvilket gør, at smagen af den irske whisky stadig lever i bedste velgående. Her på siden kan du prøve dig frem når det kommer til at finde ud af lige præcis hvilken irsk whisky, som du mener er den bedste for dig. Du kan købe en af gangen og opleve hvordan der inden for et eneste land kan være meget stor variation i hvordan smagen af den irske whisky kommer til udtryk på et hav af forskellige måder, og hver person har sin helt egen yndlings whisky som de mest hælder til.