Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Whiskey - Spiritus - Drikkevarer
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Whiskey

Find stort udvalg af whisky

De fleste mennesker sætter stor pris på at sidde og nyde et godt glas whisky. Er man ikke så meget til det er det formentligt fordi, at man endnu ikke har vænnet sig til smagen, som dag også kan være lidt intens i første omgang. De fleste bliver dog gladere og gladere for whisky med tiden og de fleste ældre mennesker sætter stor pris på de aromaer, som kendetegner den kendte drik whisky.


Whisky laves i utalligt mange forskellige varianter og bliver lavet af mange forskellige firmaer. Det, som gør, at whiskyer kan smage meget forskelligt og se meget forskelligt ud er, at de bliver lavet på mange forskellige slags gryn. Whisky kan nemlig både laves med malt, majs og hvede og det er klart, at alt efter hvad whisky er lavet på ændrer det også smag. En anden måde, hvorpå whisky kan smage vidt forskelligt er måden hvorpå den er blevet destilleret, hvilket også har meget at sige. Noget, som stort set altid er tilfældet for whisky er, at den bliver lagt i egetræsfade i flere år før den bliver drukket. Disse egetræsfade er meget ofte med til at give whisky den særlige smag, som kendetegner den. Noget af det, som også gør, at whisky kan smage meget forskelligt er hvor lang tid det har ligget i træfade da det er med til at give en særlig smag.


Whisky går meget lang tid tilbage og blev formentligt opfundet i Skotland, som da også den dag i dag er et land, som mange netop forbinder med whisky. Man har set spor af whisky som går tilbage til det første århundrede, så man kan også sige, at whisky har haft god tid til at blive udviklet og forbedret.


Her på siden respekterer vi da også whisky, hvorfor vi har så stort et udvalg af den gyldne drik. Vi har mange forskellige slags whisky og de fleste vil kende en stor del af de typer whisky vi har. Blandt andet har vi den kendte Jack Daniel’s, som de fleste mennesker kan genkende. Den firkantede flaske vækker genkendelse hos de fleste, men mange ved ikke hvorfor flasken rent faktisk er formet som den er. Grunden til, at valget netop faldt på den firkantede form da det kom til flaskeforme er, at den er langt nemmere at transportere. For på den måde går der ikke noget plads til spilde mellem flaskerne da de kan stå klos op ad hinanden. Det er dog ikke kun på grund af formen, at så mange kender til denne type whisky for også smagen er rigtig god. Her på siden har vi blandt andet den særlige version White Rabbit Saloon, som er ekstra god. Det er en helt særlig whisky, som er lavet i forbindelse med, at der blev åbnet en særlig bar. Denne whisky har mange forskellige smagsnuancer, som både en nybegynder inden for whisky og en mere kendt whiskyentusiast vil lægge mærke til. Udover at whiskyen har fået meget smag fra de egetræsfade den er blevet lagret i, kan man også nyde noter af vanille, af kaffe og af bananer. Derudover vil de nogle også kunne smage en lille diskret smag af honning, som mange dog ikke lægger mærke til. Alle disse smage gør, at denne whisky er en af de mere kendte og en af de whiskyer, som nydes i høj grad i mange forskellige steder i verden.


En anden kending vi har her på siden er Jim Bean, som de fleste nok også har drukket på et eller andet tidspunkt i deres liv. Mange kender Jim Beam Choice, som Green Label, da mærkaten er grøn. Der er her tale om en whisky, som bliver lagret i hele fem år, hvilket gør, at dens karakteristiske smag i høj grad kommer frem når man smager den. Du kan både smage lidt vanilje og lidt karamel når du lukker øjnene og lader din mund udforske de mange aromaer du finder i et glas med Jim Bean. Du kan også med fordel bruge denne type whisky til at blande cocktails med da den også her får en god smag, som kommer frem på en god måde.

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side