Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Vodka - Spiritus - Drikkevarer
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Vodka

Vodka

Ingen side med udvalg inden for barverdenen kan have respekt for sig selv, hvis ikke også man har et mindre udvalg af forskellige slags vodka. Derfor kan du naturligvis regne med Barlife, som kan tilbyde dig mange forskellige slags vodka til din bar eller blot til hjemmet.

Med vodka er man altid god for en drink

De fleste mennesker oplever forholdsvis ofte, at man måske har været ude og spise til middag eller til et lille arrangement hos nogle venner eller lignende. Og det der ofte sker når man så kommer hjem det er, at man får utrolig meget lyst til et lille glas, eller en såkaldt night cab, som de siger ’over there’. Og hvis man bare har en flaske vodka, så kan man hurtigt få lavet en drink. For det er klart, at hvis man mangler alkohol eller en eller anden form for spiritus, så bliver det utrolig svært at få lavet en drink. Derfor er det smart lige at sørge for at få købt en flaske sprut, som man altid kan have stående derhjemme. Og noget af det gode ved, at købe sådan en flaske det er, at hvis det er forholdsvis sjældent, at man kommer hjem og lige skal have en lille en, så vil den holde utrolig lang tid. Hos Barlife kan du finde nogle gode typer vodka, som du virkeligt kan nyde. Mange har desværre en opfattelse af vodka, som noget man enten tager i et shotglas, og får hurtigt overstået eller noget, som man tager i et cocktailglas, og får blandet til uigenkendelighed således, at det ikke smager det mindste af vodka bagefter. Men dette er en stor skam for vodka kan faktisk smage rigtig godt, hvilket du vil finde ud af hvis du kigger lidt nærmere på det udvalg vi har af vodka her hos Barlife. 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

En fin vodka smager bare godt

En af de finere typer vodka, som du kan finde her hos Barlife er typen Ultimat, som du kan kende ved, at den har en blå, smuk flaske, der skiller sig ud fra de andre flasker, som normalt er gennemsigtige. Denne vodka har en udsøgt smag, og mange vælger at drikke den helt rent fordi, at det faktisk er helt synd, at blande den med noget da den på den måde smager meget mindre af vodka. En anden vodka, som faktisk er noget af en kending er den såkaldte Beluga vodka, som er kendt af mange. Denne vodka kan du blot hælde i et drikkeglas og så er du ellers bare klar til at drikke et fint glas lækker alkohol. Server det til dine gæster og lad eventuelt være med at sige hvad det er de skal drikke før de sætter munden til glasset. Måske kan du lave en lidt sjov prank og bilde dem ind, at det er helt almindeligt vand, som du serverer til dem. Dette ville under normale omstændigheder være en lidt voldsom prank. Men det er kun tilfældet hvis det var den klassiske ’slavevodka’, som du serverede. For med en Beluga vodka, så vil de snarere blive positivt overraskede når de tager en tår af det glas, som du har skænket dem. Også den endnu mere kendte Belvedere har vi hos Barlife og det er også noget, som mange af vores kunder køber. Du er så heldig, at uanset hvilken flaske du køber så vil du finde en, som er på udsalg. For alle vores flasker er nedsat, og det er derfor det rene slaraffenland at navigere rundt i vores mange flasker af den gennemsigtige magiske drik da du kan købe endnu mere end normalt da de alle sammen er på nedsat pris.