Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Tequlia - Spiritus - Drikkevarer
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Tequlia

Tequila

Skal man få gang i en fest, så skal man blot tage en flaske tequila på bordet, og hvis folk ender med at drikke af den, så er du garanteret, at du nok skal få noget af en fest.

At opfordre gæster til et shot tequila

Enhver bartender kan skrive under på, at jo fuldere folk er, jo mere køber de. Og som ejer af en bar, eller blot som bartender er man altid interesseret i at folk får købt meget når de er på en bar. Hvis man derfor vil have folk til at blive ekstra fulde og dermed mere købevillige kan man lidt diskret opfordre dem til at købe et shot tequila til dem selv og deres venner. For når man kommer ind på en bar, som for eksempel i denne situation kunne være din bar, så vil der uundgåeligt komme et tidspunkt hvor man skal have en drink. Og der er mange, som har en vis evne til at få andre til at købe drinks til dem så de pludseligt står med et shotglas eller et ølglas i hånden, men der er dog mange, som ikke er så heldige og som derfor bliver nødt til at købe deres drikkevarer selv. Og hvis du er en af dem der selv skal op og hente drinks i baren og måske endda er så heldig, at du endda får æren af også at købe drinks til andre, så kan det være, at du står der og venter i baren. Du ser en flaske tequila og du mindes straks sidste gang du drak tequila hvor du stod oppe på en bar med fem andre mennesker, som du på ingen måde kan huske. Du kommer dernæst til at tænke på de mange body tequila shots du fik lavet, og pludseligt bliver det hele lidt for meget og du forsøger at få disse tanker ud af hovedet igen. Bartenderen kommer hen til dig og ser, at du står og kigger meget intenst og faktisk lidt drømmende på denne flaske med tequila og han henvender sig til dig. Du kigger op på ham mens du hører ham sige, om ikke også du lige skulle have et par tequila shots med til dig selv og de andre ved bordet. Uden du når at opfatte hvad der sker får din mund sagt ja og du står pludseligt med ti tequila shots og de to øl som du også havde bestilt. 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

At købe tequila fordi man ikke kan lade være

Denne situation er helt og aldeles realistisk og for en bartenders synspunkt vil det være en god ide. For efter at vedkommende kommer ned til sin date ved bordet og stiller de ti shot tequila er vedkommende blevet ret fuld. I første omgang kom det lidt bag på din date, at I pludseligt skulle til at drikke tequila, men da du lige fik overbevist vedkommende så var der god stemning for det og hvis du husker rigtigt så gik der ikke mere end blot fem minutter før alle ti shots var drukket. Dernæst er det som om, at du ikke kan huske noget, for en af de gode ting ved tequila er, at man ofte glemmer hvad der sker, hvilket i mange situationer faktisk kan være for det bedste, hvis man ikke lige nødvendigvis har lyst til at huske hvad man gik rundt og lavede efter man havde drukket ti tequila shots. Det er klart, at når først man er blevet så fuld så vil man være mere tilbøjelig til at gå op i baren igen og bestille flere tequila shots og hvis man er heldig kan det være, at ens date rent faktisk går op og bestiller.

En bar bør derfor sørge for altid at have tequila og denne drink kan fås hos Barlife, så det er bare med at kigge rundt og se hvad der falder i din smag.