Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Shots - Spiritus - Drikkevarer
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Shots

Shots

Skal der være fest, så siger det sig selv, at der skal være shots. For uanset hvem man er, så ved man, at hvis man skal have en sjov fest, så vil den altid blive meget sjovere, hvis der er shots på bordet. Her hos Barlife kan du finde alt det du skal bruge til at lave de lækreste shots. Blandt andet kan du naturligvis finde selve alkoholen, som du skal bruge til at lave shots af, men de glas, som du skal bruge kan du naturligvis også finde. Og her tænker du måske, at shotglas selvfølgelig bare er helt almindelige små glas, men de kan dog være så meget mere end det, og det vil du finde ud af her på siden.

Lad dine shots skille sig ud

Når det kommer til at lave shots så kan du gøre det, at du sørger for, at de skiller sig meget ud. Det kan du gøre ved at købe nogle glas til dine shots, som dine gæster aldrig vil glemme. Blandt andet kan du skabe et helt laboratorium derhjemme ved at købe glas, som rent faktisk er formet som glas, som man normalt bruger i laboratoriet. Her er der selvfølgelig tale om en slags reagensglas. Hvis du køber denne type glas, så vil du ikke bare få selve glassene til dine shots, du vil også få en holder til alle de mange shotglas. Det skyldes, at reagensglas jo naturligvis er runde i bunden, hvorfor de ikke bare kan stå af sig selv. Så dermed kan du give dem lidt hjælp ved at stille dem i en holder, hvor der kan være rigtig mange shots.
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Shots er bomben!

Når det kommer til at lave shots, så er der nogle af disse, som simpelthen bare er bomben, og her menes det endda helt bogstaveligt talt. For hos os kan du nemlig købe nogle glas, som er specielt lavet til jägerbombs. Det er meget imponerende hvor hurtigt det er gået med, at disse slags shots er blevet meget populære meget hurtigt og det skyldes, at de smager godt. Men det er dog ikke kun smagen, som har gjort, at de er blevet så udbredt for der er mere, som har gjort det. Blandt andet kan det skyldes, at det er sjovt at drikke denne type shots. For der er en helt bestemt rutine forbundet med denne slags shots og det er noget man kan samle sig om. Og da indtagelse af alkohol i mange tilfælde er en social ting, så gør det kun hele situationen mere social at have et ritual forbundet med indtagelsen af en bestemt type alkohol. Det er også et fænomen, som man kan se i forhold til andre shots, og her gælder det blandt andet tequila shots. For her er det ikke bare tequila man skal drikke, men derimod skal der også salt og citron til. Og her på siden kan du naturligvis også både få tequila at hælde i glassene, og du kan også få glas, som passer til denne type shots. Og hvis du er lidt mere dristig så kan du også vælge at tage body tequila shots, og dette kræver præcis de samme remedier, men det kræver bestemt ikke, at man er genert!

Et shot på flasken

Noget andet, som vi også tilbyder her på siden i forhold til shots, som vi ofte oplever, at folk ønsker det er shotglas, som man kan tage på flasken. Så fungerer dette shot som en slags låg, og du skal blot hælde ned i det pågældende shotglas og så kan du servere det shot, som kunden har bestilt eller det shot, som du selv ønsker at drikke. Dette er især tidsbesparende og det kan således gøre, at du vil opleve en vis effektivitet i din bar når du får gjort dette. Du kan også købe nogle festlige glas, som findes i mange forskellige farver. De er naturligvis lavet i plastic da det er det bedste materiale når der skal serveres flydende væsker for fulde mennesker. For udover, at de er festlige at kigge på, så er de også yderst holdbare og dine gæster eller barkunder vil ikke kunne ødelægge dem ved at komme til at tabe dem på gulvet.