Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Rom - Spiritus - Drikkevarer
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Rom

Rom

Alle har et eller flere minder, som involverer den runde og bløde og varme smag af rom, hvilket både kan være et minde fra en ferie et sted eller fra ungdommens vilde dage, hvor netop denne spiritus blev drukket flittigt.

Med rom kan du danse natten væk

Man har altid sagt, at rom er den bedste spiritus at drikke, hvis man ønsker at danse hele natten. Umiddelbart er der endnu ikke nogen, som har fundet den rent videnskabelige forklaring på dette, men dem som har erfaring med dans og alkohol kan alle sammen godt skrive under. Måske kan det have noget at gøre med oprindelsesstedet for rom. For ofte kommer denne gyldne drik netop fra de sydlige lande, og måske kan det være, at denne type alkohol dermed får lidt af den varme brise med sig når den kommer op i de nordlige lande og skaber glæde, varme og dansehumør. For rom bliver, som de fleste nok ved, lavet der hvor man har meget sukker. Og sukker kan bedst laves steder, hvor klimaet er dejligt varmt. Et af de steder, som mange vil forbinde med den dejlige rom, er naturligvis Cuba. Her producerer man rigtig meget rom da man har så afsindigt et stort udvalg af sukker, hvilket er netop det, som man eksporterer mest og derfor er det det, som man allerbedst kan tjene penge på. Derfor er det også den foretrukne drink når man er i Cuba og det er det, som alle kan lide at drikke. Også den dejlige rom Zacapa er populær i hele verden, og den stammer også fra de varme himmelstrøg sydpå. Nærmere bestemt stammer denne dejlige rom fra landet Guatemala, som har et lavland, hvor varmen næsten er uudholdelig. Her kan man se fabrik efter fabrik, som producerer sukker, og meget af dette sukker ender dernæst med at blive lavet om til denne skønne rom, som mange mennesker verden over har nydt. 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Rom i alle farver og størrelser

Hos Barlife er vi meget glade for, at vi kan tilbyde vores kunder et stort udvalg af forskellige typer rom. En af dem, som vi kan tilbyde er blandt andet Papa Andrés, som også kaldes Brugal Siglo og den købes i en meget eksklusiv flaske, og her kan man ikke være i tvivl om, at der er tale om en god rom, som adskiller sig meget fra vodka , eller fra andre typer spiritus. Det er ikke kun den mørke rom, som du kan få her hos Barlife. Der er selvfølgelig dem, som udelukkende er interesserede i den mørke rom, og som derfor aldrig kunne finde på at kigge på nogle andre typer rom, men der er samtidig dem, som faktisk er lidt ligeglade og man kan også sagtens finde dem, som rent faktisk foretrækker den lyse rom. Hos Barlife betyder det meget for os, at der både er noget for de lyse og de mørke, og derfor har vi også smidt en Havana Club i udvalget. De fleste har prøvet at drikke denne rom og det er ofte den foretrukne rom når der på landets barer skal serveres mojitos i delikate cocktailglas , og det er et tegn på, at den bestemt er god. Den er dog kendetegnet ved, at være i en lidt anden priskategori end de mange andre typer rom som vi har. Og det som også adskiller denne type rom fra de mange andre vi har er, at den mørke rom ofte nydes alene. Det vil sige, at den mørke sagtens kan nydes i et glas uden noget som helst andet. Derimod kan den lyse ikke nydes på samme måde og det har både noget med kvalitet og type at gøre. Derimod passer den helt ideelt til at man blander den op med noget, og på den måde smager den dejligt.