Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Likør - Spiritus - Drikkevarer
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Likør

Likør

Hvis man har anskaffet sig en bog med drinks opskrifter, og har bladret lidt i den så vil man meget hurtigt finde ud af, at noget af det, som går igen rigtig mange gange i disse opskrifter det er forskellige former for likør, hvorfor det som barindehaver er meget vigtigt, at man sørger for at have forskellige former for likør bag baren.   

Med likør kan man lave en god drink

For at kunne sige til folk, at man har en bar, så er der forskellige ting, som man ikke kommer udenom at man skal have, og en af disse ting er selvfølgelig den dejlige likør, som skal i rigtig mange drinks. At have styr på sit alkohol og sine væsker bag en bar er alfa omega, hvis man ønsker at være en barindehaver eller en bartender, som bliver taget seriøst. En af de ting, som ofte skal røres rundt med drinkspinde er den lækre likør. Mange vil måske tænke, at dette begreb om likør er lidt fluffy og mange vil slet ikke vide hvad det rent faktisk er. Men hvis man kigger lidt på Barlife hjemmesiden så vil man hurtigt finde ud af hvad det er, da der er en hel kategori, som kun indebærer forskellig slags likør. En af disse typer likør er en armagnac, som de fleste nok har hørt om. Men herfra til rent faktisk at vide helt præcist hvad det er for en størrelse det er måske lidt sværere at sige noget om. I en flaske af denne type likør er der 70 cl, hvilket svarer nogenlunde til en flaske rødvin eller en helt almindelig flaske spiritus, da det må siges at være en standardstørrelse. Oprindelseslandet for denne lækkerbisken er Frankrig, og det er netop også der, at de fleste gode druer er fra, hvilket gør, at det giver så fin mening. Når det kommer til alkohol er den forholdsvis hårdtslående for faktisk er næsten halvdelen af hvad sådan en likør indeholder det rene alkohol. Mere præcist er det 40 %, som er alkohol og resten er så noget andet. Det er en form for brændevin, som er meget indbydende og ikke nok med det, så er smagen også kendetegnet ved at være meget glat. Noget af det som man vil lægge mærke til ved denne likør, også hvis man ikke er en stordrikker af armagnac det er, at der er en smag af frugt i flasken. 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

En likør som er helt klassisk

Hos Barlife kan du dog finde flere slags likør, og det er ikke kun ovenfor nævnte armagnac, som du vil finde hvis du kigger på vores hjemmeside. Vi har nemlig også en type likør, som alle uden tvivl vil have stiftet bekendtskab med på den ene eller anden måde. Mange vil have set i forskellige opskrifter, at der ofte står, at man skal have triple sec i sin drink og mange bliver lidt i tvivl om hvad det er. For nogle går ned i supermarkedet og finder et produkt, som netop har det navn, men som rent faktisk bare er en form for sukkervand. Det vil sige, at der slet ikke er tale om likør, men noget helt andet. Men Cointreau er en form for likør, og ikke nok med det, så er det også en form for triple sec. Denne likør giver en helt speciel smag til en drink. Den har nemlig en smag af appelsin, hvilket de rigtige kendere naturligvis allerede vil vide. Det skyldes simpelthen, at denne form for likør er lavet på appelsiner, hvilket er grunden til, at den dermed smager af appelsin. Den kan bruges sammen med mange forskellige slags spiritus og mixere.