Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Gin - Find et godt gin tilbud til baren eller privaten (Stort udvalg)
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Gin

Find et godt Gin tilbud

Gin er en meget alsidig alkohol. Den kan både drikkes ren, i cocktails eller selvfølgelig i den klassiske gin og tonic. I forhold til andre typer alkohol har man med denne alkohol meget løse retningslinjer. For at man må kalde en alkohol for gin, skal den have en alkoholprocent på mindst 37,5% og den primære smag skal være enebær.

Det giver de forskellige destillerier mulighed for at være kreative og nytænkende, når de skal producere nye varianter. Dette bliver udnyttet i høj grad, og der findes et utal af forskellige nye og spændende typer. Gin kan altså indeholde mange forskellige og anderledes ingredienser, der vækker nye smagskombinationer til live. Dette giver mulighed for at lave nye og spændende cocktails, hvor alkoholen kan indgå på hundredvis af forskellige måder.

Læs mere om gin ↓

På udkig efter tonic vand? Vi har samlet et stort udvalg her

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side
 1. Williams Chase Sloe Mulberry Gin FL 50

  Williams Chase Sloe Mulberry Gin FL 50

  Chase Sloe Gin

  Alkohol: 29%

  Indhold: 70cl

  Land: England

  Chase gin er en gin som er lavet på en base af vodka. Processen foregår sådan at æbler fermenteres om til cider, der så bliver destilleret til vodka, og redestilleres til gin. Herefter blandes det med saft fra slåenbær. 

  Vis detaljer
  369,00 DKK
  Prisgaranti

 2. Herbie Virgin Gin (Alkoholfri) FL 70

  Herbie Virgin Gin (Alkoholfri) FL 70

  Herbie Virgin Gin (Alkoholfri)

  Alkohol: 0%

  Indhold: 70cl

  Land: Danmark

  Herbie Virgin Gin er en alkoholfri gin som produceres på Nordisk Brænderi, Nordjylland. Nordisk Brænderi bruger vand fra egen boring og destilerer i gennem kobberkedler. Ginnen er b.la. destilleret på enebær, lavendel, danske æbler og appelsinskal. 
  Vis detaljer
  229,00 DKK
  Prisgaranti

 3. Daffy's Gin FL 70

  Daffy's Gin FL 70

  Daffys Gin, Small Batch Premium Gin

  Alkohol: 43,4% 

  Indhold: 70cl

  Land: Skotland

  Daffys gin er en gave til alle ginentusiaster. Ginnen er beundret verden rundt af bartendere, ginentusiaster og især ginkritikere, da den vandt guld ved "international wine and spirits competetion 2015", "Los Angeles International spirit competetion 2016"

  Daffys er en unik gin som er lavet på fransk kornspiritus, og destileret på et gammelt whiskey kobber destillat med frisk libanesisk mynte og andre urter og krydderier for at skabe en perfekt balanceret gin, der kan nydes af enhver med smag for kvalitet. 

  Så snart du dufter til den, vil du hurtigt kunne fornemme den dejlige træ-aroma, den søde karamel og duften af frisk frugt. Efter den første tår, vil du kunne smage den lækre libanesiske mynte, friske enebær og et lille snert af citrus. 

   


   
   
  Vis detaljer
  449,00 DKK
  Prisgaranti

 4. Ketel One Jenever FL 50

  Ketel One Jenever FL 50

  Dejlig og smagfuld Ketel One Jenever

  En god vodka skal helst ikke smage af så meget. Faktisk skal det normalt være sådan, at hvis man tager en tår af en vodka skal den ikke have den fremtrædende smag af vodka, som man normalt er vant til. Desværre har man her i landet en tradition med at drikke forholdsvis dårlig vodka. I stedet bør man prøve noget nyt så som en Ketel One Jenever, som er en god vodka. Den smager af noget, men smager dog ikke af den karakteristiske vodkasmag. Den er lidt særlig på den måde, at den faktisk har en smule maltvin i mixet. Det gør, at den får en endnu mere unik smag, som også indebærer krydderier og frugt.
   
  Vis detaljer
  129,00 DKK
  Prisgaranti

 5. Mombasa Club "Strawberry Edition" Gin FL 70

  Mombasa Club "Strawberry Edition" Gin FL 70

  Mombasa Club "Strawberry Edition Gin

   

  Alkohol: 37,5%

  Indhold: 70 cl

  Land: England

  Forestil dig en varm sommerdag ude på terassen, solen varmer, grasset dufter nyslået og du har lige nydt en dejlig frokost. Det eneste som kunne gøre denne dag bedre, er en dejlig kold drink med smagen af sommer. Hvis du altid går til ginnen, når du skal have dig en god cocktail, så er Mombasa Strawberry gin noget du skal prøve. 

  Ginnen kan nydes i en gin&tonic, med danskvand eller bare rent. 

  Vis detaljer
  279,00 DKK
  Prisgaranti

 6. Mr. Stacher's Gin FL 70

  Mr. Stacher's Gin FL 70

  Mr. Stacher's Gin

  Alkohol: 37,5%

  Indhold: 70cl

  Land: Litaun

  Mr. Stacher's Gin er en traditionel gin med smagsnoter af enebær, appelsinskal, korrianderfrø og et meget lille, men stadigt bemærkelsesværdigt hint af dild. 

  Den perfekte anvendelse for ginnen er helt klart til en god gin og tonic  Vis detaljer
  179,00 DKK
  Prisgaranti

 7. The Corinthian Original London Dry Gin FL 70

  The Corinthian Original London Dry Gin FL 70

  The Corinthian Original London Dry Gin

  Alkohol: 40%

  Indhold: 70cl

  Land: England

  The Corinthian Original London Dry Gin er en engelsk gin, produceret i London. Ginnen er destilleret på enebær, koriander bær, orris rod, cubeb bær, Pomelo appelsin, citronskal, citronskal, limeblomst, kamille og jasmin. Ginnen kan nydes ren og den kan blandes med tonic eller danskvand.


  Vis detaljer
  349,00 DKK
  Prisgaranti

 8. Spirit of Hven Organic Navy Strength Gin FL 50

  Spirit of Hven Organic Navy Strength Gin FL 50

  Spirit of Hven Organic Navy Strength Gin

  Alkohol: 57,1%

  Indhold: 50cl

  Land: Sverige

  Spirit of Hven Organic Navy Strength Gin, en prisvindende svensk produceret gin byder på en smagsoplevelse lidt ud over det ordinære. Hven er en meget respekteret gin producent, og har endda æren af at være den eneste gin som har været serveret på Noma, København. 

  Spirit of Hvem, er en gin som er produceret på øen Hven. Hven er en lille ø der ligger i mellem Sverige og Danmark. Ginnen er håndlavet, og modnet med enebær, citrus, Sichuanpeber, Stjerneanis, guinea peber. Egestræsmodningen giver en blød og glat følelse i munden, ginnen vil derfor være perfekt til at nyde ren, eller i en cocktail. 
  Vis detaljer
  449,00 DKK
  Prisgaranti

 9. Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin FL 70

  Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin FL 70

  Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin

  Alkohol: 43%

  Indhold: 70cl

  Land: England

  Whitley Neill Rhubarb & Ginger er en gin som er produceret som en traditionel engelsk gin, men med lidt mere udover det ordinære. Den er nemligt infusioneret med essensen fra rababer, og frisk ingefær. 

  Rababeren bringer en dejlig skarp sprødhed til ginnen, i mens ingefæren giver en god stærkhed på banen. 

  Prøv at blande Whitley Neill Rhubarb & Ginger med en ginger beer i stedet for den traditionelle tonic.

  Vis detaljer

  Pris: 369,00 DKK

  Specialpris: 299,00 DKK

  Prisgaranti

 10. Botanic Kiss Gin FL 70

  Botanic Kiss Gin FL 70

  Botanic Kiss Gin

  Alkohol: 37,5% 

  Indhold: 70cl

  Land: Spanien

  Botanic Kiss gin er en spansk produceret gin lavet på 11 forksellige kyrdderier og urter, b.la. Enebær, Koriander, angelika rødder, mandler, lakridsrod og søde appelsiner. Den flotte lyserøde farve kommer fra jordbær og hindbær. 

  Ginnen er god til at lave en god balance i mellem det klassiske som en gin skal smage af, og de specielle krydderier, urter og røde bær som gør at denne gin skiller sig ud fra mængden.   Vis detaljer
  349,00 DKK
  Prisgaranti

 11. Elg Gin No.3 FL 50

  Elg Gin No.3 FL 50

  ELG no. 3 Gin

  Alkohol: 57,2%

  Indhold: 50cl

  Land: Danmark

  Elg Gin No.2 er en dansk produceret gin. Mesterdestillatoren Henrik Elsner, som går under kælenavnet "ELG" har gået imod den voksende trend hvor at Gin sammensætningen slet ikke kunne blive indviklet nok. ELG gins er nemligt meget minimalistisk sammensat af 3 enkelte med perfekte ingredienser: enebær, korianderfrø og til sidst friske gullerødder. 

  LEG NO. 3 er en "Navy Proof", og det betyder at alkoholsprocenten skal minimum være på 57,2%. Begrebet stammer fra rom (spiritusen), da den skulle fragtes fra Caribien til Europa. Derfor Hældte man spiritusen henover krudt, og hvis den kunne antænde, så var rommen "proof". 

  Vis detaljer
  349,00 DKK
  Prisgaranti

 12. Elg Gin No.4 FL 50

  Elg Gin No.4 FL 50

  Elg Gin No.4

  Alkohol: 46,5%

  Indhold: 50cl

  Land: Danmark

  Elg Gin No.4 er en dansk produceret gin. Mesterdestillatoren Henrik Elsner, som går under kælenavnet "ELG" har gået imod den voksende trend hvor at Gin sammensætningen slet ikke kunne blive indviklet nok. ELG gins er nemligt meget minimalistisk sammensat af 3 enkelte med perfekte ingredienser: enebær, korianderfrø og til sidst friske gullerødder. 

  Elg gin No.4 er lavet på violette gullerødder, som giver denne flotte, violette farve til ginnen. Gulerødderne bliver leveret fra Gartneriet Toftelund på Fyn. Gulerødderne anvendes indenfor 24 timer efter høsten for at bevare friskheden.  Vis detaljer
  349,00 DKK
  Prisgaranti

 13. Wint & Lila Dry Gin FL 70

  Wint & Lila Dry Gin FL 70

  Wint & Lila Dry Gin

  Alkohol: 40%

  Indhold: 70cl

  Land: Spanien

  Wint & Lila Dry Gin er en spansk produceret gin, lavet på hele 10 forskellige krydderier og urter. Alle de forskellige krydderier og urter er opblødt i en seperat 16L glas krukke i 6-8 uger. Derefter bliver de forsigtigt destilleret i en gammel kobber kedel fra 1820 kaldt "au-bain-marie" som er et slags vandbad. 

  Ginnen indeholder friske noter af Enebær, koriander, kvanrod, kvanfrø, kanel, appelsinskal, citronskal, limeskal, appelsinblomst og mynte. 

  Vis detaljer
  349,00 DKK
  Prisgaranti

 14. Ginderella FL 70

  Ginderella FL 70

  Smuk og stilfuld Cinderella gin

  Denne dejlige gin er lavet på en særlig måde, som gør, at den får en unik og uforglemmelig smag. Den er nemlig ikke lavet på urter, rødder og smage man finder rundt omkring i verden. Derimod er den lavet på botaniske elementer, som findes i og omkring Ghent. Det gør, at man har været nødt til at være mere kreativ, hvilket der er kommet et fantastisk resultat ud af. Nogle af de mest klassiske smagsnuancer man finder i Cinderella gin er peber og kefir lime blade. Begge disse smage giver meget karakter til den lækre gin, men samtidig er de på ingen måde dominerende. De andre unikke smage kommer også til sin ret uanset om man drikker et glas gin rent eller med en tonic eller lignende.
   
  Vis detaljer
  499,00 DKK
  Prisgaranti

 15. Gordon's Premium Pink Gin FL 70

  Gordon's Premium Pink Gin FL 70

  Gordon's Premium Pink Gin

  Alkohol: 37,5%

  Indhold: 70cl

  Land: England

  Gordons Gin, er verdens mest kendte gin. Ginnen bliver eksporteret til over 180 lande, og er anerkendt af michelin guiden og britiske konger og dronniger. Det siges, at hver 6. sekund, bliver der solgt en gordons gin. 
   
  Gordon's Premium Pink Gin, er en meget enebærs domineret gin, der er også sødme fra b.la. hindbær, jordbær og ribs. 
   
  Ginnen vil passe perfekt til en varm sommer dag, blandet op med en frisk lemonade. 
  Vis detaljer
  189,00 DKK
  Prisgaranti

 16. Sir Edmond Gin FL 70

  Sir Edmond Gin FL 70

  Sir Edmond Gin

  Alkohol: 40%

  Indhold: 70cl

  Land: Holland

  Sir Edmond Gin, en hollandsk fremstillet gin fra et familieejet destillerim med belligenhed i Schiedam, Holland, og har produceret spiritus siden 1777. I mover 7 generationer har familien dedikeret sig til at opbygge et respektabelt gin-destilleri, som nu eksportere til hele verdnen. 

  Ginnen er lavet på en meget høj kvalitets vanilje, derudover er der også fantastiske samgsnoter af enebær, kvanrod, ingefær, kanel og kardemomme. 

  Vis detaljer
  499,00 DKK
  Prisgaranti

 17. Forest Dry Gin "Summer" FL 50

  Forest Dry Gin "Summer" FL 50

  Forest Dry Gin "Summer"

  Alkohol: 45%

  Indhold: 50cl

  Land: Belgien

  Forest Dry Gin "Summer" er destilleret hele 4 gange i pot stills. Alle urter og krydderier er udblødt seperat fra selve spiritusbasen, og bliver forenet til sidst i en perfekt blanding der byder på smagsnoter af b.la. blodappelsin, bergamot appelsin, ingefær og enebær. 
  Vis detaljer
  399,00 DKK
  Prisgaranti

 18. Gilbey's Special Dry Gin* FL 100

  Gilbey's Special Dry Gin* FL 100

  Delikat Gin af typen Gilbey’s Special Dry Gin

  En gin kan sagtens have mange forskellige smagsnuancer, som alle sammen kommer til sin ret. Meget ofte tror folk fejlagtigt, at en gin kun smager af enebær. Og ganske rigtigt er det da også den smag, der bør være den mest fremherskende når man drikker en gin. Ofte er der dog også mange andre smagsnuancer, som bliver skabt ved hjælp af mange forskellige botaniske elementer. I en Gilbey’s Special Dry gin har man 12 forskellige naturlige ingredienser. En af disse ingredienser er citrus, som hurtigt kommer frem i munden når man tager en tår. Den dejlige citrussmag gør en Gilbey’s oplagt til G&T da det netop er en frisk drink, som bør have lidt syre i sig.
   
  Vis detaljer
  239,00 DKK
  Prisgaranti

 19. Fever Island Premium Gin FL 70

  Fever Island Premium Gin FL 70

  Fever Island Premium Gin

  Alkohol: 40%

  Indhold: 70cl

  Land: Spanien

  Fever Island Premium Gin er produceret på Mallorca. Ginnen er produceret kun på urter og krydderier man kan finde på øen, heriblandt appelsin, citron, rosmarin, citronmelisse, fennikel og mynte. Ginnen byder på stemning af sol, sommer og varme med den fantastisk sammensatte balnding af krydderier og urter. 

  Vis detaljer
  389,00 DKK
  Prisgaranti

 20. Elephant Sloe Gin FL 50

  Elephant Sloe Gin FL 50

  Elephant Sloe Gin

  Alkohol: 35%

  Indhold: 50cl

  Land: Tyskland

  Elephant gin er en gin med en fantastisk kærlighedshistorie bag sig. Stifterene Robin og Tessa, mødte hinanden i London, hvor romantikken opstår i mellem dem. Med en fælles entusiasme for gin, fik Robin og Tessa den ide at producere deres egen gin, hvor overskudet skulle gå til et godt formål. Det gode formål blev så den truede afrikanske elefant, og hermed fandt de også navnet på deres gin.

  i modsætning til andre sloe gins, har elephant sloe gin en 5% højere alkohols procent, hvilket gør den lidt stærkere i alkoholssmagen. 

  Mange af de forskellige urter og frugter brugt i produktionen af ginnen er fra Afrikansk oprindelse. 

  Vis detaljer
  369,00 DKK
  Prisgaranti

 21. Elephant Strength Gin FL 50

  Elephant Strength Gin FL 50

  Elephant Strength Gin

  Alkohol: 57%

  Indhold: 50cl

  Land: Tyskland

  Elephant gin er en gin med en fantastisk kærlighedshistorie bag sig. Stifterene Robin og Tessa, mødte hinanden i London, hvor romantikken opstår i mellem dem. Med en fælles entusiasme for gin, fik Robin og Tessa den ide at producere deres egen gin, hvor overskudet skulle gå til et godt formål. Det gode formål blev så den truede afrikanske elefant, og hermed fandt de også navnet på deres gin.

  Elephant Strenght gin har smagnoter i nærheden af b.la. enebær, fyrrenåle, appelsinskal, Lavendel, kanel, ingefær og æbler.

  Vis detaljer
  369,00 DKK
  Prisgaranti

 22. Farmer's Small Batch Organic Gin FL 70

  Farmer's Small Batch Organic Gin FL 70

  Farmer's Small Batch Organic Gin

  Alkohol: 46,7%

  Indhold: 70cl

  Land: USA

  Farmer's Small Batch Organic Gin er en økologisk gin som er produceret i USA. Ginnen er "USDA certificeret". Ginnens stiftere har den filosofi at det bedste produkt kommer fra helt naturlige råvarer, så de satte sig for det mål at producere en økologisk gin. Her fandt de 4 landmænd som kunne producere de nødvendeige afgrøder. 

  Ginnen har smagnoter hen imod, b.la. enebær, hyldeblomst, citrongræs ,koriander og angelikarod.  

  Vis detaljer
  399,00 DKK
  Prisgaranti

 23. Elg Gin No.1 FL 50

  Elg Gin No.1 FL 50

  Elg Gin No.1

  Alkohol: 47,2%

  Indhold: 50cl

  Land: Danmark

  Elg Gin No.1 er en dansk produceret gin, "Elgen" bliver producentens hoveddestilator kaldt som destillere en klassisk gin lavet på enebær og friske kroiander. Dette mix bliver blandet sammen med et destillat fra danske gullerødder som giver en nordisk finish til ginnen. 

  Vis detaljer

  Pris: 279,00 DKK

  Specialpris: 241,00 DKK

  Prisgaranti

 24. Elg Gin No.2 FL 50

  Elg Gin No.2 FL 50

  Elg Gin No.2

  Alkohol: 46,3%

  Indhold: 50cl

  Land: Danmark

  Elg Gin No.2 er en dansk produceret gin. Mesterdestillatoren Henrik Elsner, som går under kælenavnet "ELG" har gået imod den voksende trend hvor at Gin sammensætningen slet ikke kunne blive indviklet nok. ELG gins er nemligt meget minimalistisk sammensat af 3 enkelte med perfekte ingredienser: enebær, korianderfrø og til sidst friske gullerødder. 

  Elg gin No.2 er lavet på Elg gin No.1, men der er tilsat et udtræk af enebær, som er med til at give ginnen den flotte mørke, næsten sirupsagtige farve og en unik undersmag.

   

   

  Vis detaljer
  349,00 DKK
  Prisgaranti

 25. Deaths Door Gin m/Lommelærke FL 70

  Deaths Door Gin m/Lommelærke FL 70

  DEATHS DOOR GIN

  Alkohol: 47%

  Indhold: 70cl

  Land: USA

  Deaths door gin, er en Amerikansk produceret gin. Navnet stammer fra en passage tætliggende ved Washington island i Lake Michigan. Historien om hvorfor at passagen blev navngivet "Deaths door" er stadig ukendt, da mange er kommet med forskellige bud i gennem årene. 

  Ginnen er produceret på enebær, fennikel og koriander. Smagen er frisk, i modsætning til mange andre London Dry gins som har en stærk bitterhed. Smagnoterne er hen imod en aromatisk vanilje, enebær og en smule træ. 
   
  Ginnen vil være fantastisk til et asiatisk-inspireret måltid, eller en fiskeforret. 
   
  *udover at modtage en fantastisk og unik gin, så får du også en gratis lommelærke med i købet*
  Vis detaljer
  499,00 DKK
  Prisgaranti

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side

Gin og tonic

Gin og tonic har eksisteret siden 1800-tallet. Med ingredienserne gin, tonic, is og eventuel garniture er det en simpel drink, der er let at lave. Men selvom blandingen er nem at gå til, er det langt fra en kedelig drink, og den nydes i stor stil verden over.

Der findes mange forskellige slags tonicvand, og det gælder om at finde den, der passer til valget af gin. Det vigtigste i en god gin og tonic er. at tonicvanden understøtter smagsnoterne i ginnen og ikke overskygger dem. Hvis ginnen for eksempel har blomstrede og friske noter, som mange af de mere moderne gin har, kan en lidt sødere tonicvand være et rigtig godt valg.

Nogle destillerier laver endda deres egen tonic, som passer til ginnen. Destilerias MG står både bag den populære spanske Gin Mare og tonicvanden 1724 Tonic Water. Er du tvivl om hvilken tonic, du skal vælge, er Fever-tree Premium Indian Tonic Water et godt forslag. Den passer godt til mange forskellige typer gin og er også det foretrukne valg af mange destillerier, når de skal præsentere deres gin sammen med en tonicvand.

For lidt ekstra smag og finish kan du vælge at garnitere din gin og tonic - det kan for eksempel være med citron, lime, agurk, en kvist rosmarin eller sågar vindruer. En god tommelfingerregel er at garnitere med en ingrediens, som allerede findes i ginnen, for eksempel agurk hvis du drikker en gin og tonic med Hendrick’s Gin. Men du kan også prøve dig frem med alternativ garniture og finde frem til nye, lækre smagsvarianter. Med gin og tonic er der altså masser af forskellige muligheder og kombinationer, og det er kun din fantasi, der sætter grænserne.

Sjove farver gør gin sjovere

Når det gælder mange typer alkohol, så kommer de kun i én farve, og i nogle tilfælde i to forskellige farver. Her kan blandt andet nævnes vodka, som et eksempel, som normalt kun kommer i én farve, som faktisk er farveløs, da den er gennemsigtig. Med den dejlige gin kan du få lidt mere gang i gaden da du faktisk kan få den i mange farver.

Da vi altid forstår os på at holde et brag af en fest her hos Barlife så kan du naturligvis finde denne lækre drink i mange forskellige farver. Hvis du er til den helt røde farve så kan du købe en raspberry gin. Dette kræver, som du nok har gættet, selvfølgelig, at du så også kan lide smagen af hindbær. Men det er trods alt de færreste, som ikke kan lide denne smag, hvorfor du nok vil være stor tilhænger af den.

En anden, og meget eksklusiv type gin er den såkaldte saffron gin. De fleste vil nok vide, at netop safran er det dyreste krydderi i hele verden, men det kan man ikke se på prisen af denne gin. Den koster nemlig ikke mere end de andre meget udemærkede typer gin, som vi kan tilbyde. Udover, at være eksklusiv grundet sit iboende krydderi så er den også eksklusiv grundet dens flotte farve. Den har en orange farve, som formentligt vil snyde mange, som ikke ved første øjekast vil gå ud fra, at det er en gin, men måske nærmere en eller anden form for frugtlikør.