Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Gin - Find et godt gin tilbud til baren eller privaten (Stort udvalg)
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Gin

Find et godt Gin tilbud

Gin er en meget alsidig alkohol. Den kan både drikkes ren, i cocktails eller selvfølgelig i den klassiske gin og tonic. I forhold til andre typer alkohol har man med denne alkohol meget løse retningslinjer. For at man må kalde en alkohol for gin, skal den have en alkoholprocent på mindst 37,5% og den primære smag skal være enebær.

Det giver de forskellige destillerier mulighed for at være kreative og nytænkende, når de skal producere nye varianter. Dette bliver udnyttet i høj grad, og der findes et utal af forskellige nye og spændende typer. Gin kan altså indeholde mange forskellige og anderledes ingredienser, der vækker nye smagskombinationer til live. Dette giver mulighed for at lave nye og spændende cocktails, hvor alkoholen kan indgå på hundredvis af forskellige måder.

Læs mere om gin ↓

På udkig efter tonic vand? Vi har samlet et stort udvalg her

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side
 1. Liverpool Valencian Orange Gin FL 70

  Liverpool Valencian Orange Gin FL 70

  Liverpool Valencian Orange Gin

   Alkohol:43%

  Indhold: 70cl

  Land: England

  Liverpool Valencian Orange Gin er en engelsk gin. Ginnen har en sød historie bag sig, Stifteren af destillatet John O'Dowd, fremstillede denne gin for at fejre sin søns bryllupsdag, men samtidigt for at byde sin nye svigerinde velkommen til familie, ved at købe appelsiner fra hendes hjemby Valencia. 
   
  Smagsnoterne er meget appelsindomineret, men også fyldt med enebær. Ginnen kan nydes ren, men at blande den op med danskvand ville heller ikke være så dårlig en ide. 
   
  Vis detaljer
  499,00 DKK
  Prisgaranti

 2. Tanqueray Rangpur Gin* FL 100

  Tanqueray Rangpur Gin* FL 100

  Tanqueray Rangpur Gin

  Alkohol: 43,1%

  Indhold: 70cl

  Land: England

  Tanqueray Rangpur Lime Distilled Gin afslører den bedst bevarede hemmelig i den britisk-indiske tradition. Den sjældne Rangpur lime, som traditionelt anvendes til at udjævne ginen med, giver en eksotisk fed smag til den allerede fantastiske kombination af enebær, koriander, laurbærblade og ingefær.

  Tanqueray Rangpur Lime Distilled Gin har fået sit navn fra Rangpur lime, en unik frugt af det indiske Rangpur træ. Tanqueray Rangpur Lime Distilled Gin består af en blanding af Rangpur citronskal og mandarinsaft, som destilleres med en række andre ingredienser heriblandt, laurbærblade, ingefær og enebær. Dette resulterer i en subtil Rangpur gin, med et mindeværdigt citron twist, hvilket gør den ideel til en klassisk Martini. 

  Siden sin lancering i 2006 har Tanqueray Rangpur Lime Distilled Gin vundet dobbelt guld og sølv medalje ved San Francisco World Spirits Competition i 2007, 2008 og 2009.

  Vis detaljer
  369,00 DKK
  Prisgaranti

 3. Nikka Coffey Gin FL 70

  Nikka Coffey Gin FL 70

  Nikka Coffey Gin

  Alkohol: 47%

  Indhold: 70cl

  Land: Japan

  Nikka Coffey Gin, en japansk gin lavet på 11 forskellige slags urter og krydderier b.la. amanatsu, yuzu, sansho peber, koriander, citronskal, og appelsinsaft - en sammensætning der skaber en perfekt gin. Ordet "Coffey" har i dette sammenhæng intet med kaffe at gøre, ordet henviser til den slags potstil der er blevet brugt i destilleringen af ginnen. 
  Vis detaljer
  449,00 DKK
  Prisgaranti

 4. The Hedgehog Gin FL 70

  The Hedgehog Gin FL 70

  The Hedgehog Gin

  Alkohol: 43%

  Indhold: 70cl

  Land: Holland

  The Hedgehog Gin er en hollandsk produceret gin som er opkaldt efter Ron De Jeremy's vilde ungdom. 

  Ginnen er den eneste i verdnen der bruger "Kærligheds botanicler" som f.eks. Damiana blade, Ginseng og guarana. Disse urter og kryderier skulle efter sigende holde romatikken kørende og lave en dejlig gin & tonic. 

  Vis detaljer
  349,00 DKK
  Prisgaranti

 5. Poli Marconi 46 Gin FL 70

  Poli Marconi 46 Gin FL 70

  Poli Marconi 46 Gin

  Alkohol: 46%

  Indhold: 70cl

  Land: Italien

  Poli Marconi 46 Gin er en italiensk gin, som tog Jacopo Poli 2 år at udvilkle denne unikke italienske gin. Ginnen bliver håndlavet og produceret i små partier i en "bain marie", som er en slags vandbadsdestillation. 

  Ginnen har særlige florale noter, en ren smag og en længerevarende aromatisk eftersmag. Urterne og krydderierne kommer fra Asiago plateauet i det nordlige Veneto hvor Jacopo Poli og hans familie kommer fra. 

  Man finder en unik infusion af enebær, Muskat duer, kardemomme, mynte, cembra-træ, bjergfyrretræ og koriander. 
  Vis detaljer
  369,00 DKK
  Prisgaranti

 6. Windspiel Premium Dry Gin FL 50

  Windspiel Premium Dry Gin FL 50

  Windspiel Premium Dry Gin

  Alkohol: 47%

  Indhold: 50cl

  Land: Tyskland

  Windspiel Premium Dry Gin, er virkeligt en premium gin. Windspiel brandet blev lanceret i august 2014. Firmaet tilhører et andet firma "Eifelion GmbH", som fokusere på en specifik målgruppe af folk med en lidt mere ekstravagant livsstil. 

  Kartofler er dyrket til formålet af fremstille deres gin. Rå alkohol er destilleret af kartoflerne, som så danner basen for Windspiel premium gin.

  Når vi snakker smagsnoter, er vi henne i enebær, lavendel og koriander. 


  Vis detaljer
  419,00 DKK
  Prisgaranti

 7. Roku Gin

  Roku Gin FL 70

  Roku Gin

  Alkohol: 43%

  Indhold: 70 cl

  Land: Japan

  Roku Gin er en japansk fremstillet gin, med 6 forskellige japanske krydderier og urter b.la. kirsebærsblomster, sencha te og yuzo citrus . Smagssammensætningen af den japanske gin er en som er helt udover det ordinære. Gin-producenten har valgt krydderier og urter fra alle de forskellige sæsoner i japan, og det er med til at skabe en unik oplevelse.   Vis detaljer
  319,00 DKK
  Prisgaranti

 8. Herbie Pink Gin FL 70

  Herbie Pink Gin FL 70

  Herbie Gin

  Alkohol: 40%

  Indhold: 5cl

  Land: Danmark

  Herbie Gin er en gin som produceres på Nordisk Brænderi, Nordjylland. Nordisk Brænderi bruger vand fra egen boring og destilerer i gennem kobberkedler. Ginnen er b.la. destilleret på enebær, lavendel, danske æbler og appelsinskal. 
   
  *Pakken her inkludereren 5cl indhold, den perfekte mængde til din minibar
  Vis detaljer
  319,00 DKK
  Prisgaranti

 9. Herbie Christmas Gin FL 70

  Herbie Christmas Gin FL 70

  Herbie Christmas Gin

  Alkohol: 47%

  Indhold: 75 cl

  Land: Danmark

  Herbie Christmas Gin, en dansk fremstillet gin. Ginnen er den samme base som den almindelige herbie gin, men ydeligere krydderier og urter som Kanel, Appelsin, kardemomme, allehånde og muskatnød. 

  Ginne vil være det perfekte alternativ til den ordinære snaps ved julebordet. Eller prøv eksempelvist en gin & tonic med en kanelstand og noget appelsinskal. 

  Vis detaljer
  359,00 DKK
  Prisgaranti

 10. Gordon Castle Gin FL 70

  Gordon Castle Gin FL 70

  Gordon Castle Gin

  Alkohol: 43%

  Indhold: 70cl

  Land: Skotland

  Gordon Castle Gin, en dejlig premium gin fra Skotland. Destilleret af "Gordons castle" imponerende urter fra"scottish walled garden". Smagsnoter fra lavendel, havemynte og stikkelsbær er lette at spotte. En meget aromatisk gin der egner sig perfekt til dry martini.  Vis detaljer
  399,00 DKK
  Prisgaranti

 11. Kalevala Gin FL 50

  Kalevala Gin FL 50

  Kalevala Gin

  Alkohol: 46,3%

  Indhold: 50cl

  Land: Finland

  Kalevala Gin, en finsk gin med urter og krydderier fra de finske skove. Ginnen destilleres i den Nord-Karelske skov, Finland. Ginnen er håndnummereret og økologisk. Alle batches destilleres forsigtigt på enebær, rosenblomst, hindbærblade og havtorn. 

  Vis detaljer
  279,00 DKK
  Prisgaranti

 12. Gin MG Dry Gin* FL 100

  Gin MG Dry Gin* FL 100

  Gin MG 

  Alkohol: 40%

  Indhold: 100cl

  Land: Spanien

  Gin MG - en spansk gin med en meget spændende og gennemtrængende toner i ginnen, som er destilleret på den traditionelle London Dry Gin metode. Enebærene er nøje udvalgt til destilleringen af Ginnen, og det kan smages i den perfekte balance i mellem smagen af alkoholen og sødmen fra urterne og krydderierne der er brugt til fremstillingen af denne fantastiske gin. 
  Vis detaljer
  229,00 DKK
  Prisgaranti

 13. Four Pillars Christmas Gin FL 70

  Four Pillars Christmas Gin FL 70

  Four Pillars Christmas Gin

  Alkohol: 43,8%

  Indhold: 70cl

  Land: Australien

  Four Pillars Christmas Gin - Four Pillars har gået efter at lave en julegin, med smag af "Christmas Pudding" som er en traditionel engelsk jule-dessert. 

  Ginnen lagres på det 125-årige gamle "William Grant" Whiksey tønder.

  Ginnen har smagsnoter af enebær, kanel og kvanrod. 

  Vis detaljer
  499,00 DKK
  Prisgaranti

 14. Bulldog Dry Gin* FL 100

  Bulldog Dry Gin* FL 100

  Bulldog Gin

  Alkohol: 40%
  Indhold: 70 cl.
  Land: England
   
  Bulldog gin er en lækker engelsk gin, som er fremstillet på i alt 12 botanikker, heriblandt valmue, lotus blade, citrus, mandler og lavendel. Den er destilleret på copper pot stills og har fået den højeste score blandt gin fra Wine Enthusiast Magazine.
   
  Gin elskere vil nyde denne oplysende oplevelse, som begynder med en fyldig aroma af blomster og citrus, der fanger følelserne og inviter dig til at gætte deres kilder.
   
  I starten vil Bulldog Gin præsenter en smag af subtile enebær, der leder til en sprød harmoni af utallige botanikker. I hver tår kan der findes nye noter af lavendel, citrus eller enebær. En kort, varm og blomstrende eftersmag med en fin afslutning. 

  Vis detaljer
  329,00 DKK
  Prisgaranti

 15. Whitley Neill Handcrafted Dry Gin* FL 100

  Whitley Neill Handcrafted Dry Gin* FL 100

  Whitley Neill Handcrafted Dry Gin

  Alkohol: 43%

  Indhold: 100cl

  Land: England

  Whitley Neill Handcrafted Dry Gin - en engelsk gin, aftappet ved 43%. Ginnen er fremstillet af nogle afrikanske krydderier og urter, heriblandt træet Baobab (Livets træ) og physalis frugt. 

  Ginnen har smagsnoter af enebær, koriander, akaciehonning, eksotiske krydderier og citrus, med en meget lang og aromatisk eftersmag. 

  Vis detaljer
  399,00 DKK
  Prisgaranti

 16. Harahorn Norwegian Small Batch Gin

  Harahorn Norwegian Small Batch Gin FL 50

  Harahorn Norwegian Small Batch

  Alkohol: 46%

  Indhold: 50cl

  Land: Norge

  Harahorn Norwegian Small Batch - Ginnen er opkaldt efter en hare med horn, et fabeldyr som ingen har set endnu. Ginnen er lavet på enebær, koriander, rababer, citrusfrugter mm. 
   
  300 flasker bliver produceret af gangen, for at være sikre på at kvaliteten lever op til standarden.
   
  - Ginnen vandt guld i "San Fransisco World Of Spirits Competetion" i 2016. 
  Vis detaljer

  Pris: 249,00 DKK

  Specialpris: 229,00 DKK

  Prisgaranti

 17. The Botanical's Premium Gin m/glas FL 70

  The Botanical's Premium Gin m/glas FL 70

  The Botanical's Premium Gin 

  Alkohol: 42,5%

  Indhold: 70cl

  Land: England

  The Botanical's Premium Gin, en engelsk gin produceret et stykke udenfor Birmingham. Ginnen er lavet på højkvalitetshvede og hemmeligheden bag fremstillingen af den smagssammensætning ginnen har, er en blanding af 14 forskellige unikke krydderier og urter. - Enebær, koriander bær, citron, grapefrugt, appelsin, kanel, resten af ingredienserne holdes hemmeligt fra producentens side af. 

  *Medfølger gratis glas ved køb af ginnen* 

  Vis detaljer
  399,00 DKK
  Prisgaranti

 18. The Botanical's Premium Gin FL 70

  The Botanical's Premium Gin FL 70

  The Botanical's Premium Gin 

  Alkohol: 42,5%

  Indhold: 70cl

  Land: England

  The Botanical's Premium Gin, en engelsk gin produceret et stykke udenfor Birmingham. Ginnen er lavet på højkvalitetshvede og hemmeligheden bag fremstillingen af den smagssammensætning ginnen har, er en blanding af 14 forskellige unikke krydderier og urter. - Enebær, koriander bær, citron, grapefrugt, appelsin, kanel, resten af ingredienserne holdes hemmeligt fra producentens side af. 


  Vis detaljer
  399,00 DKK
  Prisgaranti

 19. Moletto Tomato Gin FL 70

  Moletto Tomato Gin FL 70

  Moletto Tomato Gin

  Alkohol: 43%

  Indhold: 70cl

  Land: Italien

  Moletto Tomato Gin, er en gin produceret af meget entusiastiske gin-producenter. Ginnen har kun fået de aller fineste og nøje udvalgte krydderier og urter. Enebær fra Alperne, tomater fra den italienske middelhavskyst, rosmarin og basilikum. Derudover bliver ginnen til sidst vandet ned med kildevand fra Dolomitterne. Ginnen er en unik smagsoplevelse, specielt for de italiensk-madglade ginentusiaster.


  Vis detaljer
  449,00 DKK
  Prisgaranti

 20. Sir Edmond Gin FL 70

  Sir Edmond Gin FL 70

  Sir Edmond Gin

  Alkohol: 40%

  Indhold: 70cl

  Land: Holland

  Sir Edmond Gin, en hollandsk fremstillet gin fra et familieejet destillerim med belligenhed i Schiedam, Holland, og har produceret spiritus siden 1777. I mover 7 generationer har familien dedikeret sig til at opbygge et respektabelt gin-destilleri, som nu eksportere til hele verdnen. 

  Ginnen er lavet på en meget høj kvalitets vanilje, derudover er der også fantastiske samgsnoter af enebær, kvanrod, ingefær, kanel og kardemomme. 

  Vis detaljer
  499,00 DKK
  Prisgaranti

 21. Gordon's Premium Pink Gin FL 70

  Gordon's Premium Pink Gin FL 70

  Gordon's Premium Pink Gin

  Alkohol: 37,5%

  Indhold: 70cl

  Land: England

  Gordons Gin, er verdens mest kendte gin. Ginnen bliver eksporteret til over 180 lande, og er anerkendt af michelin guiden og britiske konger og dronniger. Det siges, at hver 6. sekund, bliver der solgt en gordons gin. 
   
  Gordon's Premium Pink Gin, er en meget enebærs domineret gin, der er også sødme fra b.la. hindbær, jordbær og ribs. 
   
  Ginnen vil passe perfekt til en varm sommer dag, blandet op med en frisk lemonade. 
  Vis detaljer
  189,00 DKK
  Prisgaranti

 22. Ketel One Jenever FL 50

  Ketel One Jenever FL 50

  Dejlig og smagfuld Ketel One Jenever

  En god vodka skal helst ikke smage af så meget. Faktisk skal det normalt være sådan, at hvis man tager en tår af en vodka skal den ikke have den fremtrædende smag af vodka, som man normalt er vant til. Desværre har man her i landet en tradition med at drikke forholdsvis dårlig vodka. I stedet bør man prøve noget nyt så som en Ketel One Jenever, som er en god vodka. Den smager af noget, men smager dog ikke af den karakteristiske vodkasmag. Den er lidt særlig på den måde, at den faktisk har en smule maltvin i mixet. Det gør, at den får en endnu mere unik smag, som også indebærer krydderier og frugt.
   
  Vis detaljer
  129,00 DKK
  Prisgaranti

 23. Daffy's Gin FL 70

  Daffy's Gin FL 70

  Daffys Gin, Small Batch Premium Gin

  Alkohol: 43,4% 

  Indhold: 70cl

  Land: Skotland

  Daffys gin er en gave til alle ginentusiaster. Ginnen er beundret verden rundt af bartendere, ginentusiaster og især ginkritikere, da den vandt guld ved "international wine and spirits competetion 2015", "Los Angeles International spirit competetion 2016"

  Daffys er en unik gin som er lavet på fransk kornspiritus, og destileret på et gammelt whiskey kobber destillat med frisk libanesisk mynte og andre urter og krydderier for at skabe en perfekt balanceret gin, der kan nydes af enhver med smag for kvalitet. 

  Så snart du dufter til den, vil du hurtigt kunne fornemme den dejlige træ-aroma, den søde karamel og duften af frisk frugt. Efter den første tår, vil du kunne smage den lækre libanesiske mynte, friske enebær og et lille snert af citrus. 

   


   
   
  Vis detaljer
  449,00 DKK
  Prisgaranti

 24. Herbie Virgin Gin (Alkoholfri) FL 70

  Herbie Virgin Gin (Alkoholfri) FL 70

  Herbie Virgin Gin (Alkoholfri)

  Alkohol: 0%

  Indhold: 70cl

  Land: Danmark

  Herbie Virgin Gin er en alkoholfri gin som produceres på Nordisk Brænderi, Nordjylland. Nordisk Brænderi bruger vand fra egen boring og destilerer i gennem kobberkedler. Ginnen er b.la. destilleret på enebær, lavendel, danske æbler og appelsinskal. 
  Vis detaljer
  229,00 DKK
  Prisgaranti

 25. Forest Dry Gin "Summer" FL 50

  Forest Dry Gin "Summer" FL 50

  Forest Dry Gin "Summer"

  Alkohol: 45%

  Indhold: 50cl

  Land: Belgien

  Forest Dry Gin "Summer" er destilleret hele 4 gange i pot stills. Alle urter og krydderier er udblødt seperat fra selve spiritusbasen, og bliver forenet til sidst i en perfekt blanding der byder på smagsnoter af b.la. blodappelsin, bergamot appelsin, ingefær og enebær. 
  Vis detaljer
  399,00 DKK
  Prisgaranti

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side

Gin og tonic

Gin og tonic har eksisteret siden 1800-tallet. Med ingredienserne gin, tonic, is og eventuel garniture er det en simpel drink, der er let at lave. Men selvom blandingen er nem at gå til, er det langt fra en kedelig drink, og den nydes i stor stil verden over.

Der findes mange forskellige slags tonicvand, og det gælder om at finde den, der passer til valget af gin. Det vigtigste i en god gin og tonic er. at tonicvanden understøtter smagsnoterne i ginnen og ikke overskygger dem. Hvis ginnen for eksempel har blomstrede og friske noter, som mange af de mere moderne gin har, kan en lidt sødere tonicvand være et rigtig godt valg.

Nogle destillerier laver endda deres egen tonic, som passer til ginnen. Destilerias MG står både bag den populære spanske Gin Mare og tonicvanden 1724 Tonic Water. Er du tvivl om hvilken tonic, du skal vælge, er Fever-tree Premium Indian Tonic Water et godt forslag. Den passer godt til mange forskellige typer gin og er også det foretrukne valg af mange destillerier, når de skal præsentere deres gin sammen med en tonicvand.

For lidt ekstra smag og finish kan du vælge at garnitere din gin og tonic - det kan for eksempel være med citron, lime, agurk, en kvist rosmarin eller sågar vindruer. En god tommelfingerregel er at garnitere med en ingrediens, som allerede findes i ginnen, for eksempel agurk hvis du drikker en gin og tonic med Hendrick’s Gin. Men du kan også prøve dig frem med alternativ garniture og finde frem til nye, lækre smagsvarianter. Med gin og tonic er der altså masser af forskellige muligheder og kombinationer, og det er kun din fantasi, der sætter grænserne.

Sjove farver gør gin sjovere

Når det gælder mange typer alkohol, så kommer de kun i én farve, og i nogle tilfælde i to forskellige farver. Her kan blandt andet nævnes vodka, som et eksempel, som normalt kun kommer i én farve, som faktisk er farveløs, da den er gennemsigtig. Med den dejlige gin kan du få lidt mere gang i gaden da du faktisk kan få den i mange farver.

Da vi altid forstår os på at holde et brag af en fest her hos Barlife så kan du naturligvis finde denne lækre drink i mange forskellige farver. Hvis du er til den helt røde farve så kan du købe en raspberry gin. Dette kræver, som du nok har gættet, selvfølgelig, at du så også kan lide smagen af hindbær. Men det er trods alt de færreste, som ikke kan lide denne smag, hvorfor du nok vil være stor tilhænger af den.

En anden, og meget eksklusiv type gin er den såkaldte saffron gin. De fleste vil nok vide, at netop safran er det dyreste krydderi i hele verden, men det kan man ikke se på prisen af denne gin. Den koster nemlig ikke mere end de andre meget udemærkede typer gin, som vi kan tilbyde. Udover, at være eksklusiv grundet sit iboende krydderi så er den også eksklusiv grundet dens flotte farve. Den har en orange farve, som formentligt vil snyde mange, som ikke ved første øjekast vil gå ud fra, at det er en gin, men måske nærmere en eller anden form for frugtlikør.