Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Gin - Find et godt gin tilbud til baren eller privaten (Stort udvalg)
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Gin

Find et godt Gin tilbud

Gin er en meget alsidig alkohol. Den kan både drikkes ren, i cocktails eller selvfølgelig i den klassiske gin og tonic. I forhold til andre typer alkohol har man med denne alkohol meget løse retningslinjer. For at man må kalde en alkohol for gin, skal den have en alkoholprocent på mindst 37,5% og den primære smag skal være enebær.

Det giver de forskellige destillerier mulighed for at være kreative og nytænkende, når de skal producere nye varianter. Dette bliver udnyttet i høj grad, og der findes et utal af forskellige nye og spændende typer. Gin kan altså indeholde mange forskellige og anderledes ingredienser, der vækker nye smagskombinationer til live. Dette giver mulighed for at lave nye og spændende cocktails, hvor alkoholen kan indgå på hundredvis af forskellige måder.

Læs mere om gin ↓

På udkig efter tonic vand? Vi har samlet et stort udvalg her

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Gin og tonic

Gin og tonic har eksisteret siden 1800-tallet. Med ingredienserne gin, tonic, is og eventuel garniture er det en simpel drink, der er let at lave. Men selvom blandingen er nem at gå til, er det langt fra en kedelig drink, og den nydes i stor stil verden over.

Der findes mange forskellige slags tonicvand, og det gælder om at finde den, der passer til valget af gin. Det vigtigste i en god gin og tonic er. at tonicvanden understøtter smagsnoterne i ginnen og ikke overskygger dem. Hvis ginnen for eksempel har blomstrede og friske noter, som mange af de mere moderne gin har, kan en lidt sødere tonicvand være et rigtig godt valg.

Nogle destillerier laver endda deres egen tonic, som passer til ginnen. Destilerias MG står både bag den populære spanske Gin Mare og tonicvanden 1724 Tonic Water. Er du tvivl om hvilken tonic, du skal vælge, er Fever-tree Premium Indian Tonic Water et godt forslag. Den passer godt til mange forskellige typer gin og er også det foretrukne valg af mange destillerier, når de skal præsentere deres gin sammen med en tonicvand.

For lidt ekstra smag og finish kan du vælge at garnitere din gin og tonic - det kan for eksempel være med citron, lime, agurk, en kvist rosmarin eller sågar vindruer. En god tommelfingerregel er at garnitere med en ingrediens, som allerede findes i ginnen, for eksempel agurk hvis du drikker en gin og tonic med Hendrick’s Gin. Men du kan også prøve dig frem med alternativ garniture og finde frem til nye, lækre smagsvarianter. Med gin og tonic er der altså masser af forskellige muligheder og kombinationer, og det er kun din fantasi, der sætter grænserne.

Sjove farver gør gin sjovere

Når det gælder mange typer alkohol, så kommer de kun i én farve, og i nogle tilfælde i to forskellige farver. Her kan blandt andet nævnes vodka, som et eksempel, som normalt kun kommer i én farve, som faktisk er farveløs, da den er gennemsigtig. Med den dejlige gin kan du få lidt mere gang i gaden da du faktisk kan få den i mange farver.

Da vi altid forstår os på at holde et brag af en fest her hos Barlife så kan du naturligvis finde denne lækre drink i mange forskellige farver. Hvis du er til den helt røde farve så kan du købe en raspberry gin. Dette kræver, som du nok har gættet, selvfølgelig, at du så også kan lide smagen af hindbær. Men det er trods alt de færreste, som ikke kan lide denne smag, hvorfor du nok vil være stor tilhænger af den.

En anden, og meget eksklusiv type gin er den såkaldte saffron gin. De fleste vil nok vide, at netop safran er det dyreste krydderi i hele verden, men det kan man ikke se på prisen af denne gin. Den koster nemlig ikke mere end de andre meget udemærkede typer gin, som vi kan tilbyde. Udover, at være eksklusiv grundet sit iboende krydderi så er den også eksklusiv grundet dens flotte farve. Den har en orange farve, som formentligt vil snyde mange, som ikke ved første øjekast vil gå ud fra, at det er en gin, men måske nærmere en eller anden form for frugtlikør.