Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Cognac - Spiritus - Drikkevarer
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Cognac

Cognac

Er man til store, bløde møbler, gerne lavet af læder, og lækre jakkesæt og lignende så vil man formentligt også være meget til at nyde et glas cognac i godt selskab, måske med de andre venner fra logen.

I en logge er cognac at foretrække

Hvis man er så heldig at være medlem af en loge, så vil man formentligt allerede nu have erfaret, at man får drukket en del cognac. For selvom man sikker til de helt store lejligheder og meget vigtige arrangementer ynder at servere andre mousserende vine så som champagne, så vil det dog altid være en cognac, som man slutter aftenen af med, hvis der skal sluttes af med noget. Den lækre gyldne drink skal naturligvis nydes i glas, som er lavet til formålet, nemlig de gode cognacglas, da det både ser bedst ud og er bedt for den iltning som finder sted. Det er sådan, at det er lidt med cognac, som det er med champagne for man kan ikke kalde en spiritus for cognac med mindre den er lavet under de helt rette omstændigheder. Det er noget med, at den skal have stået i nogle bestemte tønder i lang tid. Desuden skal den være destilleret på en helt bestemt måde. Og til sidst, men nok i virkeligheden allervigtigst så kan man kun kalde en alkohol for en cognac, hvis den er lavet på en helt bestemt drue, og det skal være den drue og kan ikke være nogen anden. 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Til en ung fest ser man sjældent cognac

Af en eller anden grund, så er det sjældent, at man tager til en fest med mange unge mennesker, hvor der så bliver serveret cognac. De unge er i meget højere grad tilbøjelige til at drikke vodka , rom eller gin . Og dette kan der være mange grunde til. En af disse grunde vil formentligt være, at de simpelthen bare ikke kan lide smagen. For for mange vil det nok virke meget ligetil at sige, at det blot har noget at gøre med prisen, som man ofte tror er meget høj for cognac. Og i nogle særlige tilfælde kan dette også være helt rigtigt. For generelt kan man nok godt karakterisere cognac, som en af de lidt dyrere typer alkohol, som findes på markedet, især hvis man vælger at sammenligne med en spiritus som for eksempel vodka, som man kan købe i det lokale supermarked til uhørt lave priser. Men hvis du kigger på Barlifes hjemmeside så vil du opleve, at du faktisk kan finde en rigtig god cognac til under 300 kr. Du kan selvfølgelig også finde nogle til over, men vi har faktisk et bredt udvalg af typer af cognac, som koster under 300 kr., og de smager lige så godt som de helt dyre, som du også ofte vil kunne se. Blandt andet kan vi tilbyde vores kunder en rigtig udmærket cognac, som blot koster 250 kr. Den hedder Martell og blot ved at kigge en enkelt gang på flasken, så er man ikke i tvivl om, at denne flaske den er rigtig god. I alt får man hele 70 cl af lækker, gylden alkohol, som vil varme ens mund på en helt særlig måde.

En god cognac skal ikke blandes

Mange unge mennesker er ironisk nok ikke så gode til at drikke alkohol, og her menes naturligvis ren alkohol. For når det gælder at skulle drikke en masse alkohol, som er blandet med snart den ene og snart den anden slags sodavand og saftevand, så ryger det ned så hurtigt, som man har blandet det i et stort drikkeglas , som man har fundet i køkkenet. Men cognac bør dog aldrig blandes på denne måde, da det altid smager bedst rent.