Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Bitter - Spiritus - Drikkevarer
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Bitter

Bitter

I mange andre situationer er det at være bitter ikke ligefrem en god ting, men når det kommer til alkohol, så er det dog en rigtig god ting! Bitter er en type alkohol, som ikke ligefrem er noget, som rigtig mange drikker den dag i dag. Men man skal dog ikke mange år tilbage før, at det var en meget populær drink, som blev drukket af mange. Men når man skal på bar i dag eller når man skal ned i butikken og købe alkohol så er det ikke ligefrem fordi, at man vil finde det største udvalg af bitter. Det er dog ikke tilfældet hos Barlife, for her vil du altid kunne finde forskellige former for bitter da vi mener, at det er en spiritus, som der stadig, den dag i dag, er rigtig mange, som nyder og det er selvfølgelig også noget, som vi vil støtte op om ved at tilbyde mange forskellige typer bitter.

En bitter klassiker

Det er dog ikke ensbetydende med, at det er sådan, at der slet ikke den dag i dag er nogen som drikker bitter for det er der faktisk rigtig mange, der gør. På mange måder så kan man sige, at det, som en bitter gør det er at tage sig af den del af smagsløgen, som ikke normalt bliver så udfordret. Det gør den fordi, at en bitter har den smag, som man med et lidt moderne udtryk kan kalde umami. Det er den der lidt udefinerbare smag, som de fleste rigtig godt kan lide, men ikke støder på så ofte. Det skyldes, at vi i denne del af verden er mere vant til de søde og de salte smage. Men er man til det bitre, ja så vil man bestemt også nyde en lækker bitter, og hvis det er tilfældet så kan man bare gå i gang med at kigge på vores online hylder, som bugner af forskellige typer bitter.
 
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
En bitter er en helt særlig spiritus, som har forskellige urter. Det er nemlig disse urter, og diverse krydderier, som er med til at give den helt rigtige smag. Man vil hurtigt føle, at den smag, som trænger igennem denne spiritus den både er gennemtrængende i smag og duft og det er derfor en type spiritus, som har mere karakter end de fleste typer. Faktisk var det oprindeligt ikke sådan, at man nød en bitter, hvis man skulle have lidt godt til ganen. Derimod var en bitter noget, som man brugte hvis man skulle kurere noget, eller på anden måde gøre brug af de medicinske egenskaber, som denne spiritus rent faktisk har. Udover, at den dengang blev kendt for at være yderst opkvikkende, så mente man også, at den havde nogle gode effekter på kroppen. Det var dog ikke kun det fysiske, som en god bitter kunne gøre noget godt for, det var i lige så høj grad sindet og sjælen, som også kom mere i balance og som blev gladere og lykkeligere hvis man indtog bitter. Det er da nok også netop disse egenskaber, som gør, at der den dag i dag stadig er mange, som vælger at indtage en bitter om morgenen fordi, at de på den måde føler, at de bliver ekstra opkvikkede og derudover også er yderst forfriskende.

En hel- og halvbitter

Ligesom det gælder for alle andre typer spiritus så er der mange forskellige underkategorier når det kommer til bitter. Der er nemlig både den bitter som man kalder helbitter og så er der den, som man kalder halvbitter. Den første, helbitter, er meget skarp i smagen, og det gør, at den har mere karakter og desuden er den meget intens i smagen. Det, som der derimod karakteriserer en halvbitter er, at den er mere sød, og langt mere fyldig og rund i dens smag.