Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Spiritus - Drikkevarer
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Spiritus

Spiritus

Noget af det allervigtigste når det kommer til forskellige sociale sammenkomster det er, at der bliver serveret spiritus. Og her gælder det naturligvis ikke, at det nødvendigvis skal være en eller anden bestemt form for spiritus, men bare det, at der er lidt forskellige typer at vælge imellem vil være noget, som alle sætter pris på.

Forskellige typer spiritus i baren

Et sted, som meget ofte er genstand og mødepunkt for diverse sociale konstellationer det er en klassisk bar, og hvis der er noget, som man har i en bar, så er det spiritus. Og man kan samtidig sige, at hvis der er noget, som en bar skal have for overhovedet at være en bar, så er det spiritus. Og da vores viden netop hænger godt sammen med bar og hvad en bar indeholder, så har vi et meget stort udvalg af forskellige slag spiritus, som du kan nyde. Vi mener nemlig, at der skal være noget for enhver smag, da det kun er ved at have noget til alle dine gæster, at du kan gøre dem alle tilfredse.
 
En af de meget lækre typer spiritus, som du kan nyde hos Barlife det er den yderst anerkendte rom Zacapa, som kommer fra Guatemala, som er præget af sol og vulkaner. Her kan man næsten se sukkerstængerne gro fordi det sker så hurtigt og det er da også netop denne sukker, som bliver brugt til at lave lige præcis denne type rom. Hvis man skal servere en god rom på sin bar, så er denne type spiritus et rigtig godt valg. For det er sådan, at netop denne rom er så blød og rund i smagen, at de fleste vil kunne lide den og nyde den rigtig meget. Det skyldes, at varmen fra de sydlige breddegrader har været med til at modne disse sukkerrør på en helt rigtig måde, som gør, at du kan nyde denne spiritus lige som du vil. Det er dog ikke sådan, at du kun kan nyde denne rom rent i et glas med isterninger, for hvis du skal lave lækre luksuscocktails, så kan du også vælge at hælde denne rom i glasset sammen med en anden form for mixer. Det kan for eksempel være, at du ønsker at lave en Dark ‘N’ Stormy, som netop indeholder denne type spiritus. Udover det er det også vigtigt, at du sørger for at have ginger beer, som er en anden meget vigtig ingrediens i denne type drink.
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
pr. side

En spiritus fra de varme lande

En anden type spiritus, som du kan finde her på siden er naturligvis tequila, som er yderst populær blandt mange mennesker. Blandt andet kan du nyde den meget kendte og anerkendte Patrón Spirits Company, som blev skabt i 1989. Man ønskede med denne tequila at producere den fineste tequila, som skulle være lavet at 100% blå agave, hvilket er det, som man laver rigtig tequila på. Det er en spiritus, som bliver lavet i Mexico og det er en af grundene til, at den har så skøn en smag. Hvis man kan lide dejlige smagsoplevelser, så vil man uden tvivl elske denne type spiritus, som endda er lagret i 12 måneder eller mere. Og denne lagring har fundet sted i hvide egetrædsfade, som tilmed er små og hvide.
 
En anden rigtig udemærket spiritus er den klassiske gin, som har smagen af enebær, og den cedertræ, som den er lavet på. Her kan blandt andet nævnes den dejlige gin Finsbury Dry, som har meget historie på bagen, og som er meget populær. Den blev først lavet helt tilbage i 1740 og der er tale om en traditionel gin. Selv i dag, hvor der er gået 270 efter den gamle opskrift i kobberkedler blev lavet, er den stadig god og smager faktisk som dengang den blev skabt. Så skal du vælge en spiritus, som har en historie og som de fleste kan lide, så er det nok en gin, som du skal købe. Og hvis dine gæster ikke så godt kan lide gin, så kan de blande den op med noget andet.