Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Spiritus - Drikkevarer
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Spiritus

Spiritus

Noget af det allervigtigste når det kommer til forskellige sociale sammenkomster det er, at der bliver serveret spiritus. Og her gælder det naturligvis ikke, at det nødvendigvis skal være en eller anden bestemt form for spiritus, men bare det, at der er lidt forskellige typer at vælge imellem vil være noget, som alle sætter pris på.

Forskellige typer spiritus i baren

Et sted, som meget ofte er genstand og mødepunkt for diverse sociale konstellationer det er en klassisk bar, og hvis der er noget, som man har i en bar, så er det spiritus. Og man kan samtidig sige, at hvis der er noget, som en bar skal have for overhovedet at være en bar, så er det spiritus. Og da vores viden netop hænger godt sammen med bar og hvad en bar indeholder, så har vi et meget stort udvalg af forskellige slag spiritus, som du kan nyde. Vi mener nemlig, at der skal være noget for enhver smag, da det kun er ved at have noget til alle dine gæster, at du kan gøre dem alle tilfredse.
 
En af de meget lækre typer spiritus, som du kan nyde hos Barlife det er den yderst anerkendte rom Zacapa, som kommer fra Guatemala, som er præget af sol og vulkaner. Her kan man næsten se sukkerstængerne gro fordi det sker så hurtigt og det er da også netop denne sukker, som bliver brugt til at lave lige præcis denne type rom. Hvis man skal servere en god rom på sin bar, så er denne type spiritus et rigtig godt valg. For det er sådan, at netop denne rom er så blød og rund i smagen, at de fleste vil kunne lide den og nyde den rigtig meget. Det skyldes, at varmen fra de sydlige breddegrader har været med til at modne disse sukkerrør på en helt rigtig måde, som gør, at du kan nyde denne spiritus lige som du vil. Det er dog ikke sådan, at du kun kan nyde denne rom rent i et glas med isterninger, for hvis du skal lave lækre luksuscocktails, så kan du også vælge at hælde denne rom i glasset sammen med en anden form for mixer. Det kan for eksempel være, at du ønsker at lave en Dark ‘N’ Stormy, som netop indeholder denne type spiritus. Udover det er det også vigtigt, at du sørger for at have ginger beer, som er en anden meget vigtig ingrediens i denne type drink.
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side
 1. Zacapa Centenario 23 YO FL 70

  Zacapa Centenario 23 YO FL 70

  Populære Ron Zacapa 23 

  Alkohol: 40%
  Indhold: 70 cl.
  Land: Guatemala

   

  Det er den specifikke kombination af Guatemalas jord, klima og højde, sammen med Zacapas masterblenders usædvanlige dygtighed af kontrol over produktionen og lagringen, der gør Zapaca i stand til at lave en verdens bedst smagende rom.

   

  Zapaca 23 indeholder en blanding af rom fra seks til 23 år.

   

  Zacapa 23 præsenter en lys mahogni farve med toner af lang fadlagringer, der ledsages af en vidunderlig smag af sukkersøde flødekarameller, krydret egetræ og tørret frugt. 


  Vis detaljer
  499,00 DKK
  Prisgaranti

 2. Zacapa Centenario XO FL 70

  Zacapa Centenario XO FL 70

  Ron Zacapa Centenario 25 XO

  Alkohol: 40%
  Indhold: 70 cl.
  Land: Guatemala
   
  Ron Zacapa har siden slutningen af halvfjerdserne produceret deres verdensberømte rom og den er måske den mest kendte premium rom i verden.
  Ron Zacapa bruger ikke melasse som 90% af rom industrien gør. Derimod har de deres egne sukkerrørsmarker, hvor de anvender den dyrere rørsukker honning, som indeholder meget mere sukker. Hvilket er en væsentlig årsag til, at Ron Zacapa er en sødere rom end sine konkurrenter.
  Ron Zacapa Centenario XO er kronjuvelen i Zacapa rom serien. Lavet på juicen fra jomfru sukkerrør, og lagret i 23 år i Soleraen i 2300 meters højde i Guatemala, for til sidst at få en unik 2 årig fadlagring på gamle franske cognacfade.
  Den store forskel mellem Ron Zacapa 23 års og denne 25 års Ron Zacapa XO er de 2 år XO'en er lagret ekstra. Det giver meget mere "kant" og flere nuancer i smagen.
  Duften er kompleks med noter af bl.a. læder og en sødlig tobak.
  Smagen af fad trænger tydeligt i gennem, men også noter af karamel og et sødligt strejf af vanille. Eftersmagen er lang og meget behagelig.
   
  Vis detaljer
  1.199,00 DKK
  Prisgaranti

 3. Dos Maderas Triple Aged 5+5 YO FL 70

  Dos Maderas Triple Aged 5+5 YO FL 70

  Dos Maderas Caribbean Double Aged 5+5 YO 

   
  Alkohol: 40%
  Indhold: 70 cl.
  Land: Caribien
   
  ”Huset blev grundlagt i 1877 af Sir Alexander Williams, en stor beundrer og connaisseur af sherry, og Arthuur Humbert, specialist i internationale relationer. Huset har vundet stort annerkendelse for deres sherry, brandy og rom.
   
  Master blenderen udvælger nøje mellem de mest eksklusive rom fra Barbados og Guyana. Når den ønskede blanding er fundet, lagrer man rommen 5 år i Caribien.
   
  Efter denne del af lagringsprocessen, bliver blandingen sejlet over Atlanten, til Williams & Humbert i Spanien, hvor anden del af lagringen begynder. Rommen bliver nu lagret 3 år på særlig udvalgte egetræs fade, som har været brugt tidligere til at modne den internationale prisvindende sherry ”Dos Cartados” Oloroso. For at fuldende denne rom bliver den til sidste lagret 2 år på den tungere mere fyldige ”Don Guido” Pedro Ximenez sherry.
   
  Det sidste stadie, hvor denne fantastiske rom lagrer i Pedro Ximénez fade giver den flotte ravfarve. Den er blød og delikat i smagen med noter af rosin, figen og vanilje.
   
  Nydes ren i tulipan glas. Professionel bartendere anvender den ligeledes i div. cocktails.”
  Vis detaljer
  499,00 DKK
  Prisgaranti

 4. Enghaven Rom m. Egetræspind fra Cognacfad FL 50

  Enghaven Rom m. Egetræspind fra Cognacfad FL 50

  Enghaven Rom m. Egetræspind fra Cognacfad                                            

  Alkohol: 40%
  Indhold: 50 cl.
  Land: Danmark
   
  Brænderiet Enghaven er et dansk destilleri, som ligger på Slægtsgården Enghaven, der i 1817 blev købt af en styrmand ved navn Christian Boldsen. Han havde været på vej til det daværende hungersnødsramte Norge, da hans skib blev opbragt af kapere, men fik dog sammen med sin besætning generobrerede skibet. Gården fortsat i hans slægt frem til 1881, hvor Niels Kristian Moestrup købte Enghaven, hvis slægt gården siden har tilhørt.
   
  I dag er det Erik og Esben Moestrup, som er henholdsvis 4. og 5. generation, der står for destilleriet. De ønsker at levere de fineste og mest kvalitetsrige produkter. Råvarerne kommer fra en Brasiliansk sukkerrørsmelasse. Det unikke ved den sukkerrørsmelasse vi bruger er, at den kommer fra 2. raffineringen af sukkerrørene. Den er således mere ”ren” end hvis sukkerrørsmelassen var en blanding fra alle raffineringerne.
   
  Ved at tilsætte en egetræspind fra de gamle Cognacfade kan man selv afgøre, hvornår ens flaske er klar. På bagsiden står påfyldningsdatoen, så om den skal ekstralagre eller drikkes nu, bestemmer man selv.
   
  Vis detaljer
  349,00 DKK
  Prisgaranti

 5. Patron Tequila Anejo FL 70

  Patron Tequila Anejo FL 70

  Populære Patrón Tequila Añejo

  Alkohol:40%
  Indhold: 70 cl.
  Land: Mexico
   
  Patrón Spirits Company blev stiftet i 1989 med det klare mål, at producere verdens første og fineste Premium Tequila.
  100% ren blå agave, det var fra dag et udgangspunktet for Patrón Tequila. Høstet, ristet, knust, destilleret og fyldt på flaske i Jalisco's højland i Mexico.
  Patrón Añejo er et fund for enhver der sætter pris på fornem, lagret spiritus og er på udkig efter nye smagsoplevelser. Et delikat blend af enestående tequilaer, som er lagret i små hvide franske egetræsfade i mindst 12 måneder.
   
  Vis detaljer
  749,00 DKK
  Prisgaranti

 6. Fever-Tree Indian Tonic Water - bedste Gin&Tonic Vand

  Fever-Tree Indian Tonic Water 20cl

  Fever-Tree Indian Tonic Water - bedste Gin&Tonic Vand
   
  Alkohol: 0%
  Indhold: 20 cl.
  Land: Storbritannien
   
  Den prisbelønnede Fever-Tree-serie er lavet med de fineste og mest autentiske ingredienser, subtil botanisk smag, naturlig saft, blød kildevand, rørsukker, og kinin af den højeste kvalitet, fra de oprindelige Chinchona træer, også kaldet febertræer.
   
  Fever-Tree Indian Tonic Water fremstilles ved at blande fantastiske botaniske olier med vand og kinin.
   
  Fever-Tree Indian Tonic Water præsenterer en ren og frisk aroma med et citrus og aromatisk hint. Dette ledsages af en blød smag, de subtile og støttende citrus og frugt noter, som bliver perfekt balanceret af syrligheden af den naturlige kinin, der efterfølges af en ren eftersmag. 
   
  Fever-Tree Indian Tonic Water er designet til at forbedre de allerbedste gins og vodkaer. 
  Vis detaljer
  19,00 DKK
  Prisgaranti

 7. Fever-Tree Mediterranean Tonic Water

  Fever-Tree Mediterranean Tonic 20cl

  Fever-Tree Mediterranean Tonic Water

   
  Alkohol: 0%
  Indhold: 20 cl.
  Land: Storbritannien
   
  Den prisbelønnede Fever-Tree-serie er lavet med de fineste og mest autentiske ingredienser, subtil botanisk smag, naturlig saft, blød kildevand, rørsukker, og kinin af den højeste kvalitet, fra de oprindelige Chinchona træer, også kaldet febertræer.
   
  Fever-Tree Mediterranean Tonic Water fremstilles ved at blande de essentielle olier fra blomster, frugter og urter, som Fever-Tree har indsamlet omkring middelhavets kyster, med kinin af højeste kvalitet.
   
  Fever-Tree Mediterranean Tonic Water er lavet til at ledsage de fineste vodkaer, eller til at nyde som en sofistikeret ikke-alkoholholdig drink.
   
  Fever-Tree Mediterranean Tonic Water præsenterer en subtil aroma af timian med frisk citrus og strejf af rosemarin, der ledsages af en helt ny smag med en blød bitterhed af ren og naturlig kinin samt en afrundet elegant smag af urter og citrus. 
  Vis detaljer
  19,00 DKK
  Prisgaranti

 8. Fever-Tree Bitter Lemon

  Fever-Tree Aromatic Tonic Water 20cl

  Fever-Tree Bitter Lemon

   
  Alkohol: 0%
  Indhold: 20 cl.
  Land: Storbritannien
   

  Aromatic Tonic Water er Fever-Trees splinternye sommernyhed. Lavet i 'gammel stil' med inspiration i 1800-tallets gin tradition, hvor det var udbredt at tilsætte et par dråber af bitteren Angostura, til sin Gin & Tonic.

  Fever-Tree Aromatic Tonic er skabt ved at blande den milde bitterhed fra Sydamerikansk Angostura bark med aromafyldte urter såsom Kardemomme, ingefær og allehånde og resultatet er en delikat, unik tonic!

  Aromatic Tonic er skabt med henblik på enebærtunge gins, og den kan nydes i en pink Gin & Tonic, eller bare alene som en lækker sodavand.

  Vis detaljer
  19,00 DKK
  Prisgaranti

 9. Fever-Tree Ginger Beer

  Fever-Tree Ginger Beer 20cl

  Fever-Tree Ginger Beer

   
  Alkohol: 0%
  Indhold: 20 cl.
  Land: Storbritannien
   
  Den prisbelønnede Fever-Tree-serie er lavet med de fineste og mest autentiske ingredienser, subtil botanisk smag, naturlig saft, blød kildevand, rørsukker, og kinin af den højeste kvalitet, fra de oprindelige Chinchona træer, også kaldet febertræer.
   
  Fever-Tree Ginger Beer fremstilles ved at brygge en blanding af tre ingefær fra Nigeria, Cochin og Elfenbenskysten.
   
  Fever-Tree Ginger Beer præsenterer en øjeblikkelig aroma af frisk og naturlig ingefær, der ledsages af en karakteristisk og frisk ingefær smag. Den er forfriskende og ren i smagen uden at være for sød. Som væsken bevæger sig igennem munden, fylder ingefærsmagen hele ganen, og efterlader en varme, efter den har forladt munden. 
   
  Fever-Tree Ginger Beer kan nydes alene som en læskedrik, eller i en Moscow Mule.
  Vis detaljer
  19,00 DKK
  Prisgaranti

 10. Fever-Tree Ginger Ale

  Fever-Tree Ginger Ale 20cl

  Fever-Tree Ginger Ale

   
  Alkohol: 0%
  Indhold: 20 cl.
  Land: Storbritannien
   
  Den prisbelønnede Fever-Tree-serie er lavet med de fineste og mest autentiske ingredienser, subtil botanisk smag, naturlig saft, blød kildevand, rørsukker, og kinin af den højeste kvalitet, fra de oprindelige Chinchona træer, også kaldet febertræer.
   
  Fever-Tree Ginger Ale fremstilles ved at blande tre naturlige og unikke ingefærs olier, der er blevet fundet forskellige steder i verdenen, med vand.
   
  Fever-Tree Ginger Ale præsenterer citron aromaer af frisk ingefær, samt andre sofistikerede aromatiske antydninger. Dette ledsages af en karakteristisk ingefær smag, og den får kompleksitet af citron noter.
   
  Fever-Tree Ginger Ale kan sagtens nydes helt alene, men er også en lækker ingrediens i forskellige drinks eksempelvis i en Gin & Tonic.   
  Vis detaljer
  19,00 DKK
  Prisgaranti

 11. Thomas Henry Tonic Water - bedste Gin&Tonic vand

  Thomas Henry Tonic Water 20cl

  Thomas Henry Tonic Water - bedste Gin&Tonic vand

   
  Alkohol: 0%
  Indhold: 20 cl.
  Land: Tyskland
   
  Tonic Vand blev oprindeligt opfundet for at bekæmpe malaria, dengang var drikken meget mere bitter end i dag. I dag bruges den oftest sammen med gin i en Gin & Tonic.
   
  Thomas Henry Tonic Water præsenterer en forfriskende smag med bitre naturlig noter af kinin og subtile citrus aromaer. De mildt krydret og helt natulige citrus og lime smagsvarianter vil få din smagsløg til at eksplodere i nydelse.
   
  Thomas Henry Tonic Water gør en sofistikeret og alligevel væsentlig forskel i den klassiske Gin & Tonic, samt mange andre cocktails.
   
   
   
   
  Vis detaljer
  19,00 DKK Ned til: 18,00 DKK
  Prisgaranti

 12. Thomas Henry Bitter Lemon

  Thomas Henry Bitter Lemon 20cl

  Thomas Henry Bitter Lemon       

  Alkohol: 0%
  Indhold: 20 cl.
  Land: Tyskland
   
  Bitter Lemon opstod i det 19. århundrede som en beskyttelse mod malaria: vand, kalk og kinin blev blandet i en drink i koloniale Afrika. Det havde ikke kun en profylaktisk effekt, med dens samspil mellem det søde, sure og bitre var den overraskende behagelig og forfriskende. Bitter Lemon har ikke mistet denne effekt til denne dag, og inspirer fans med sin uforlignelige smag igen og igen.
   
  Thomas Henry Bitter Lemon præsenterer en mindre sød smag end andre Bitter Lemons, den har mildt krydret og naturlig smag af citrus og lime, som får smagsløgene til at eksplodere af glæde, samtidig har den en perfekt balance mellem sødme og syrlighed med nogle ekstra kinin noter for en subtil bitterhed.
   
  Thomas Henry Bitter Lemon kan både nydes alene til at slukke tørsten eller blandet med vodka, gin og andet spiritus.  
   
   
  Vis detaljer
  19,00 DKK
  Prisgaranti

 13. Fentimans Tonic Water til Gin&tonic

  Fentimans Tonic Water 20cl

  Fentimans Tonic Water til Gin&tonic

   
  Alkohol: 0%
  Indhold: 20 cl.
  Land: Storbritannien
   
  Fentimans har fremstillet drikke med naturlige ingredienser i mere end 100 år. Deres hånværksmæssige drikke bliver brygget i 7 dage ved brug af den hævdvundne brygningsproces. Resultatet er en fantastisk drik som simpelthen smager lækkert.
   
  Fentimans Tonic Water fremstilles på en økologisk kornbase, kinin bark og citrongræs, som bringes sammen for at lave en naturlig tonic vand, der er brygget til perfektion.
   
  Fentimans Tonic Water præsenterer en skarphed, der afledes af de bitre træagtige aromaer af kinin bark, blandet med en let dosis af sødme.  
   
  Fentimans Tonic Water er perfekt at blande med en tør gin. 
  Vis detaljer
  25,00 DKK
  Prisgaranti

 14. Fentimans Victorian Lemonade

  Fentimans Victorian Lemonade 27,5cl

  Fentimans Victorian Lemonade

   
  Alkohol: 0%
  Indhold: 27,5 cl.
  Land: Storbritannien
   
  Fentimans har fremstillet drikke med naturlige ingredienser i mere end 100 år. Deres hånværksmæssige drikke bliver brygget i 7 dage ved brug af den gennemgående brygningsproces. Resultatet er en fantastisk drik, som simpelthen smager lækkert.
   
  Hver Fentimans Victorian Lemonade Flaske indeholder 1½ presset citron, som er blandet med fint ingefærrod, ærenpris og enebær ekstrakter.
   
  Fentimans Victorian Lemonade præsenterer en klassik og ægte limonade smag, som din bedstemor lavede den.
   
  Fentimans Victorian Lemonade kan nydes alene over is med en skive citron eller i forskellige drinks og gins.
   
  Den kommer i 18 flasker á 27,5 cl.
   
   
    
  Vis detaljer
  29,00 DKK
  Prisgaranti

 15. Fentimans Rose Lemonade

  Fentimans Rose Lemonade 27,5cl

  Fentimans Rose Lemonade

   
  Alkohol: 0%
  Indhold: 27,5 cl.
  Land: Storbritannien
   
  Fentimans har fremstillet drikke med naturlige ingredienser i mere end 100 år. Deres hånværksmæssige drikke bliver brygget i 7 dage ved brug af den gennemgående brygningsproces. Resultatet er en fantastisk drik, som simpelthen smager lækkert.
   
  Fentimans Rose Lemonade fremstilles på saften af ægte citroner og ren Rose Otto olie fra den verdenskendte region Rose Valley nær byen Kazanlak i Bulgarien.
   
  Fentimans Rose Lemonade præsenterer en aromatisk og enestående tonic med en unik smag af roser.
   
  Den er fantastisk at nyde i en blanding med gin, vodka eller Bourbon.
   
  Fentimans Rose Lemonade kommer i 18 flasker á 27,5 cl.  
  Vis detaljer
  29,00 DKK
  Prisgaranti

 16. Saffron Gin FL 70

  Saffron Gin FL 70

  Saffron Gin - lækre krydret karakter 

   
  Alkohol: 40%
  Indhold: 70 cl.
  Land: Frankrig
   
  Saffron Gin er baseret på en opskrift, som stammer fra Frankrigs koloniale fortid i Indien, tilbage i det 19. århundrede.
   
  Saffron Gin er fremstillet på 8 forskellige planteekstrakter: enebær, koriander, lime- og appelsinskal, frø fra planten angelik, iris, fennikel og til sidst safran. Saffron Gin har sin helt egen unikke farve, og smagen er af krydret karakter.
   
  Saffron Gin kan nydes med tonic, eller den kan bruges som ingrediens i et utal af long drinks og cocktails.
   
  Vis detaljer
  279,00 DKK
  Prisgaranti

 17. Nordic Spirits Lab Gin FL 50cl

  Nordic Spirits Lab Gin FL 50

  Dansk gin - Nordic Spirits Lab Gin FL 50cl

   
  Denne gin præsenterer straks en intens smag af enebær, friske koriander frø og kvan rod. Alt sammen kombineret med citronskal, bitter appelsinskal og appelsinblomster. Akvavitten er destilleret med kommen frø, fennikel frø og mjødurt, hvilket giver en flot balance og yderligere toner til ginen.
   
  Denne gin kan både nydes blot afkølet, eller bruges med en tonic af høj kvalitet som fx. fevertree.
  Vis detaljer

  Pris: 189,00 DKK

  Specialpris: 169,00 DKK

  Prisgaranti

 18. 17.02.09 Organic Tequila Blanco FL 70

  17.02.09 Organic Tequila Blanco FL 70

  17.02.09 Organic Tequila Blanco


  Alkohol: 40%
  Indhold: 70 cl.
  Land: Mexico
  17.02.09 Tequila Blanco er økologisk, håndlavet og lavet på 100% agave, hvorefter den er aftappet på en aluminiums flaske med et eksklusivt design.
  Denne tequila er en limited edition flakse, som er ublandet med agaver fra nogle andre regioner og belønner dig.
   
  Vis detaljer
  1.449,00 DKK
  Prisgaranti

 19. Calle 23 Tequila Anejo FL 70

  Calle 23 Tequila Anejo FL 70

  Calle 23 Tequila Anejo FL 70 Vis detaljer
  389,00 DKK
  Prisgaranti

 20. Calle 23 Tequila Blanco FL 70

  Calle 23 Tequila Blanco FL 70

  Calle 23 Tequila Blanco FL 70 Vis detaljer
  299,00 DKK
  Prisgaranti

 21. Calle 23 Tequila Reposado FL 70

  Calle 23 Tequila Reposado FL 70

  Calle 23 Tequila Reposado FL 70 Vis detaljer
  349,00 DKK
  Prisgaranti

 22. Diligencias Tequila Gold FL 70

  Diligencias Tequila Gold FL 70

  Diligencias Tequila Gold

  Alkohol: 38 %
  Indhold: 70 cl.
  Land: Mexico
   
  Tequila kan både være helt klar og lys og som denne Diligencias Tequila Gold have en gylden nuance. Stadig er smagen ret fantastisk, og du kan nyde den både i drinks eller som et shot. Enten med citron og salt eller som eksempelvis en Margarita.
   
  Tequila er en sammensat spiritus, hvor du både får de klassiske noter fra agave, ligesom der under overfladen gemmer sig sødere noter. Derfor kan du også med fordel bruge den, når du ønsker at give en traditionel drink et ekstra pift.
  Vis detaljer
  179,00 DKK
  Prisgaranti

 23. Diligencias Tequila Silver FL 70

  Diligencias Tequila Silver FL 70

  Diligencias Tequila Silver

   
  Alkohol: 38 %
  Indhold: 70 cl.
  Land: Mexico
   
  Med sit rene og klare udtryk kan du foranlediges til at tro, at Diligencias Tequila Silver måske ikke er så potent. Men her tager du fejl. Hvis du virkelig har brug for at give dine longdrinks et spark bagi, går du ikke galt i byen, når du vælger Diligencias Tequila Silver.
   
  Tequila skal indeholde agave. Så det gør denne udgave naturligvis også. Men ikke kun agaven sætter sit præg på Diligencias Tequila Silver. Smagsnoterne er mangeartede, og du kan også drikke den ren - enten med citron og salt eller som et shot.
  Vis detaljer
  179,00 DKK
  Prisgaranti

 24. Fortaleza Tequila Reposado FL 75

  Fortaleza Tequila Reposado FL 75

  Fortaleza Tequila Reposado FL 75

  Vis detaljer
  999,00 DKK
  Prisgaranti

 25. José Cuervo Tequila Especial Silver FL 70

  José Cuervo Tequila Especial Silver FL 70

  José Cuervo Tequila Especial Silver FL 70 Vis detaljer
  249,00 DKK
  Prisgaranti

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side

En spiritus fra de varme lande

En anden type spiritus, som du kan finde her på siden er naturligvis tequila, som er yderst populær blandt mange mennesker. Blandt andet kan du nyde den meget kendte og anerkendte Patrón Spirits Company, som blev skabt i 1989. Man ønskede med denne tequila at producere den fineste tequila, som skulle være lavet at 100% blå agave, hvilket er det, som man laver rigtig tequila på. Det er en spiritus, som bliver lavet i Mexico og det er en af grundene til, at den har så skøn en smag. Hvis man kan lide dejlige smagsoplevelser, så vil man uden tvivl elske denne type spiritus, som endda er lagret i 12 måneder eller mere. Og denne lagring har fundet sted i hvide egetrædsfade, som tilmed er små og hvide.
 
En anden rigtig udemærket spiritus er den klassiske gin, som har smagen af enebær, og den cedertræ, som den er lavet på. Her kan blandt andet nævnes den dejlige gin Finsbury Dry, som har meget historie på bagen, og som er meget populær. Den blev først lavet helt tilbage i 1740 og der er tale om en traditionel gin. Selv i dag, hvor der er gået 270 efter den gamle opskrift i kobberkedler blev lavet, er den stadig god og smager faktisk som dengang den blev skabt. Så skal du vælge en spiritus, som har en historie og som de fleste kan lide, så er det nok en gin, som du skal købe. Og hvis dine gæster ikke så godt kan lide gin, så kan de blande den op med noget andet.