Indlæser...

Drammens Aquavit FL 70

Varenummer
690986
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

239,00 kr.

Beskrivelse

Drammens Aquavit er en kendt og traditionel skandinavisk akvavit, der har en lang historie og er elsket for sin karakteristiske smag. Denne akvavit er opkaldt efter byen Drammen i Norge, og den er kendt for sin krydrede og aromatiske profil. Her er nogle af de vigtigste træk ved Drammens Aquavit:


1. Krydret Smag: Drammens Aquavit har en fremtrædende krydret smag, der kommer fra en blanding af botanicals, herunder karvefrø, dild, koriander og andre urter og krydderier. Disse krydderier giver akvavitten dens unikke og genkendelige smag.


2. Norsk Tradition: Akvavit er en traditionel spiritus i Norge, og Drammens Aquavit er en del af denne lange kulturelle arv. Den er ofte forbundet med festlige lejligheder og fejringer.


3. Ren og Klar: Drammens Aquavit er normalt en klar spiritus med en ren og skarp smag. Den kan være en del af traditionelle skål og toasts under måltider.


4. Alsider og Nydelse: Denne akvavit kan nydes som en aperitif eller som en ledsager til traditionelle skandinaviske retter som gravlaks, sild og røget fisk. Den serveres ofte iskold i små glas.


5. Serveringsanbefalinger: Drammens Aquavit serveres traditionelt iskold i små glas og nydes bedst i selskab med venner og familie.


6. Praktisk Flaske: Flasken har en volumen på 70 cl (700 ml), hvilket gør den velegnet til at dele med andre eller til at have i hjemmebaren til særlige lejligheder.


Drammens Aquavit FL 70 (700 ml) er en klassisk og velsmagende akvavit med dybe rødder i norsk kultur. Den er ideel for dem, der ønsker at udforske skandinaviske spiritus og traditioner eller for dem, der allerede elsker den karakteristiske smag af akvavit. Uanset om du er en akvavitentusiast eller nysgerrig efter at prøve denne traditionelle spiritus, kan Drammens Aquavit være et glimrende valg.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna