Indlæser...

Doseringsmål 2 cl M/tæller

Varenummer
9189
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

349,00 kr.

Beskrivelse

Praktisk Doseringsmål til Barbrug

Dette doseringsmål er et uundværligt redskab til både professionelle bartendere og hjemmebaren. Med en kapacitet på 2 cl og en praktisk tæller er det nemt at afmåle den rette mængde til dine drinks og cocktails.

Doseringsmålet er lavet af holdbart plastik og har en kapacitet på 20 ml. Den sorte farve giver den et stilfuldt udseende, der passer til enhver barindretning. Den er nem at påføre flasken og passer til flasker med en størrelse på 0,7 - 1 L.

Med dette doseringsmål har du mulighed for at have en hånd fri til andre opgaver, da du ikke behøver at holde flasken og glasset samtidig. Det gør det nemt og praktisk at servere drinks og cocktails med præcise målinger.

Uanset om du er professionel bartender eller bare elsker at lave drinks derhjemme, vil dette doseringsmål være et uundværligt redskab i din bar.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna