Indlæser...

Don Zoilo Palo Cortado Sherry 15 Years Old FL 70

Varenummer
690866
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

249,00 kr.

Beskrivelse

Don Zoilo Palo Cortado Sherry 15 Years Old er en prestigefyldt sherry, der er kendt for sin sjældenhed og kompleksitet. Palo Cortado er en sjælden sherrytype, der kombinerer karakteristika fra både amontillado og oloroso sherry. Denne sherry er blevet lagret i 15 år, hvilket giver den tid til at udvikle en dyb og raffineret smag. Her er nogle af de vigtigste træk ved Don Zoilo Palo Cortado Sherry 15 Years Old:


1. Palo Cortado Stil: Palo Cortado sherry er kendetegnet ved sin tørhed og kompleksitet. Den kombinerer nøddede og krydrede noter fra oloroso med de friskere nuancer og tørhed fra amontillado. Dette giver en unik og spændende smagsprofil.


2. Lang Lagringstid: Don Zoilo Palo Cortado Sherry er blevet lagret i hele 15 år, hvilket resulterer i en dyb og rig smag med nuancer af nødder, tørret frugt, krydderier og egetræ.


3. Karakteristisk Flaske: Som en premium sherry præsenteres Don Zoilo Palo Cortado Sherry normalt i en karakteristisk flaske, der signalerer sin høje kvalitet og sjældenhed.


4. Alsider og Nydelse: Denne sherry er ideel som aperitif eller som en ledsager til en bred vifte af retter, herunder tapas, nødder, ost og tørret skinke. Den fungerer også godt som en meditationsvin til at nyde på egen hånd og fordybe sig i dens komplekse smag.


5. Serveringsanbefalinger: Don Zoilo Palo Cortado Sherry serveres normalt ved stuetemperatur eller let kølet i et sherryglas eller et tulipanformet glas for at fremhæve dens aromaer og smagsoplevelse.


Don Zoilo Palo Cortado Sherry 15 Years Old FL 70 (700 ml) er en eksklusiv sherry, der vil appellere til dem, der søger en dyb og kompleks smagsoplevelse. Med sin lange lagringstid og sjældne sherrytype er den perfekt til at udforske verdenen af fine sherryvine eller som en elegant måde at afslutte en måltid på. Uanset om du er en sherrykender eller ønsker at prøve en ekstraordinær sherry, kan Don Zoilo Palo Cortado Sherry 15 Years Old være en fremragende mulighed.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna