Indlæser...

Don Alvaro Tequila Blanco, ØKO FL 70

Varenummer
689693
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

529,00 kr.

Beskrivelse

Don Alvaro Tequila Blanco - Økologisk Tequila af Høj Kvalitet

Don Alvaro Tequila Blanco er en førsteklasses tequila, der er skabt med omhu og respekt for miljøet. Denne økologiske tequila er lavet af mexicanske agaveplanter og er en ægte hyldest til den traditionsrige kunst af at fremstille tequila.

Med en indholdsstørrelse på 70 cl og en alkoholprocent på 40%, får du en autentisk smagsoplevelse med Don Alvaro Tequila Blanco. Denne blanco-tequila har en frisk og ren smag med noter af agave, citrus og en subtil peberagtig finish. Den er fyldig i munden og har en forfriskende renhed, der gør den velegnet til at nyde alene eller i cocktails.

Uanset om du er en tequila-entusiast eller bare ønsker at prøve noget nyt, vil Don Alvaro Tequila Blanco med sikkerhed imponere med sin autentiske smag og økologiske kvalitet.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna