Indlæser...

Domaine Lafage Cote Rose 2022

Varenummer
681175
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 69,00 kr. Normalpris 99,00 kr.
Spar 30% (30 kr)

Beskrivelse

Rose Cote Rose Lafage 2022 er en forførende repræsentation af vinene fra det sydlige Frankrig. Denne rosé fremstilles i Domaine Lafage, beliggende i Roussillon-regionen, kendt for sin unikke terroir, der giver vinene en særpræget karakter.


Denne 2022-årgang glæder øjet med en strålende laksefarvet nuance, der skaber en strålende og indbydende æstetik i glasset. Dens bouquet er en fortryllende blanding af sommerfrugter, herunder friske jordbær, hindbær og en antydning af modne ferskner. Disse er elegant ledsaget af subtile nuancer af provencalske urter og en smule citronskal, der tilføjer en friskhed og kompleksitet til duften.


Vinen føles blød og silkeagtig i munden med et velafbalanceret surhedsindhold, der leder frem til en langvarig og forfriskende eftersmag. Frugttonerne gentages på ganen og ledsages af en let mineralsk kant, der afspejler den robuste jord i Roussillon-regionen.


Rose Cote Rose Lafage 2022 er en ideel ledsager til sommerretter, især skaldyr og lyse salater. Den er også et fremragende valg til afslapning på en solrig eftermiddag. Dette er en vin, der virkelig fejrer den frodige livskraft og solrige disposition af Middelhavsområdet.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna