Indlæser...

Domaine Lafage Centenaire Blanc 2021

Varenummer
674391
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 109,00 kr. Normalpris 149,00 kr.
Spar 27% (40 kr)

Beskrivelse

Domaine Lafage Centenaire Blanc 2021 er en forfriskende hvidvin fra Roussillon-regionen i det sydlige Frankrig. Denne vin er lavet af en blanding af Grenache Blanc, Roussanne og Marsanne druer, som er kendt for at give en rig og kompleks smag.


Denne vin er lys og klar med en strågul farve og en intens aroma af tropiske frugter, fersken og blomster. Smagen er fyldig og frugtagtig med noter af ananas, mango og citrusfrugter, og en afbalanceret syre. Vinen har en lang og behagelig eftersmag med en delikat mineralitet.


Domaine Lafage Centenaire Blanc 2021 er en vin af høj kvalitet og er perfekt til at nyde sammen med fiske- og skaldyrsretter, salater og lyst kød. Den kan også nydes alene som en forfriskende aperitif.


Samlet set er Domaine Lafage Centenaire Blanc 2021 en fremragende hvidvin med en kompleks smag og en lang eftersmag. Den er et glimrende valg for dem, der ønsker at opleve den autentiske smag af Roussillon-regionen og dens unikke druesorter.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna