Indlæser...

Dictador Solera 20 Destillery Icon Reserve FL 70

Varenummer
10705
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

509,00 kr.

Beskrivelse

Dictador Solera 20 Destillery Icon Reserve - En Rom med Historie og Kvalitet

Dictador Solera 20 Destillery Icon Reserve er en eksklusiv rom med en rig historie og enestående kvalitet. Rommen er produceret af Destilería Colombiana, som blev grundlagt i 1913 af Don Julio Arango y Parra, efterkommer af Severo Arango y Ferro, også kendt som "Dictador".

Denne rom er fremstillet ved at gære en blanding af melasse og sukkerrør, hvorefter den destilleres i stål kolonner og lagres på egetræsfade efter solera metoden. Dette sikrer en intens og kompleks smag med noter af blød karamel, honning, tørrede frø, brændt kaffe og egetræ.

Med en alkoholprocent på 40% og en indholdsstørrelse på 70 cl er Dictador Solera 20 Destillery Icon Reserve perfekt til at nyde alene eller som en del af en lækker cocktail. Denne rom er et must-have for enhver rom-entusiast, der sætter pris på kvalitet og historie.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna